whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

život :)

čisto náhodou píšem opäť sediac v buse do berlína. dokonca mám aj tých istých šoférov. :)
basti a anna sa berú. zajtra :) a čakajú bábätko :) celkom sa teším na svadbu. môžme sa s tilkom inšpirovať :) ubytovaní budeme v 4* hoteli v berlíne pri zoo. takže oproti tomu bude naša svadba s ubytovaním v penzióne a švédskymi stolmi v reštike na Hriňovej mega low cost :) aj keby tam bolo 5x toľko ľudí :P ale zato bude oveľa krajšia ;)

necestujem s tilkom, lebo on má ešte o druhej skúšku.. tak dorazím asi o hodinku-dve skorej. musím teda zavolať maminke a dáko sa nájsť.. ach jaj.. no dúfam, že to nejako zvládnem.. predo mnou sedí taký podarený párik..

tento týždeň bol dosť pekný. ruska máša ma pozvala na večeru ku nim na intráku. boli tam aj ďalší spolužiaci. rusky nám spravili super mäso zapekané s paradajkou a syrom a zemiakmi a grécky šalát. pokecali sme.. fakt to bolo super. a tešila som sa, že ma pozvala, lebo som tam bola jediná, čo nebýva na ich intráku.. takže by som im rozhodne nemohla vyčítať, že ma nepozvali a o to viac som si vážila, že áno. :)

mám dobrých spolužiakov, len s niektorými sa proste nedá baviť :D sú takí uzavretí medzi sebou alebo tak.. ale rusi sú milí :) aj s mojou skupinou na finančnú matiku si rozumiem.. aj keď matika im moc nejde :D ale to je dobre, mám bulhara Naska, ktorý ale nemá krásny bulharský akcent ( a ani nie je pekný :D) a číňanku Xinxiu, čo je tiež dobre, lebo inak sa číňania moc s inými nebavia.. ale ona sa baví a je fakt kamarátska..

včera bol career day na uni.. ale nie pre nás, ale pre informatikov a inžinierov. tak sme šli s indickým spolužiakom po stánkoch a "kradli" malé sáčky s gumovými medvedíkmi a čokoládky :) dostali sme aj takú pozvánku na get together v menze. Keďže som mala vyučovanie do pol ôsmej, padlo to vhod. medzi piatou a šiestou sme mali skoro hodinu času, tak sme šli s Amirom a Juliou do menzy na ten get together.. boli tam rezne, mäso a chlebíky zadarmo. akurát keď sme si naberali, tak aj koláče vykladali, ale som si nezobrala, že veď keď zjem. potom už neboli.. no nevadí.. itak som bola plná..

v poslednom čase som dosť závisláčila na free your stuff.. je to taká fb skupina, kde ľudia ponúkajú zadarmo veci, ktoré by inak vyhodili :D ale snažím sa s tým prestať.. hoci je to neškodnejšie hobby ako nakupovať veci na ebayi za 1€, ale zase ma to stojí veľa času.. lebo často bývajú tí ľudia niekde na dedine v prdeli a ja sa tam potom trepem a potom hodinu čakám na autobus naspäť a tak.. najlepšie, čo stade mám je asi batoh a tie topánky od filipínky. ostatné veci sú prakticky bezcenné, lebo by som si ich za normálnych okolností nekúpila. zato mám ale pár kabeliek, čo môžem darovať mame a janke na vianoce a tak :) no a napríklad som dostala aj krájač na chlieb.. čo síce mne osobne až tak nepomôže, ale pre wg je to fajn. Conny často pečie chlieb ^_^

inak neviem veľmi teraz, o čom písať.. v škole sa mi páči, hoci je to náročné... hlavne na začiatku som si toho nabrala priveľa a bola som úplne zdeptaná, že nič neviem.. potom som ale zmenila smer a robím teraz poistnú matiku, na čo máme dobrého učiteľa, takže ma to baví.. na druhú stranu teraz váham, či to vážne budem xcieť robiť.. keď poisťovne sú svine .. na druhú stranu asi skoro všetko s financiami je také trochu svinské... tak čo už. xcela by som si nájsť praktikum už počas prvých prázdnin.. dúfam, že sa mi to podarí..

a poslala som si žiadosť do jedného mierne alternatívneho klubu. hľadajú ľudí do garderóby. ako minijob by to nebolo zlé.. dúfam, že ma zoberú O:)

no a to je na dnes všetko.. ja zase napíšem o pár mesiacov (možno) ^_^

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

  1. napíš už zajtra
    Dá sa to čítať. Máš energiu. A dobrú vôľu. A to je základ.-
    Prosím, napíš aj zajtra. Hoc aj pár viet. Hoc aj dve. Ďakujem.
    publikované: 24.11.2014 19:25:52 | autor: kajovsky (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014