whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

chipita meets the Love of her life! :) on a first date

nuz.. laska je laska, ze , chipusa ? ;)
uz davnejsie ma chipa prosila, ci by som s nou nesla v pondelok nakupovat.. ze odkedy odprevadime suzi, bude mat asi 2 a pol hodiny cas, kym sa jej mino ozve.. tak jasne, ze sa jej nedalo povedat nie.. zvlast, ked potrebujem nejake topanky..

micka sa ku nam potom pridala, volala som aj janku, ale tej sa nexcelo.. micka, samozrejme, meskala asi 10 minut, sice som jej prizvukovala, nech je presna a ze aj ja budem.. nuz teda.. smolka.. este si aj zabudla mobil, tak sme bezali ku nej domov a potom na bus.. stihli sme to LTT..

 ked sme prisli na stanicu, boli tam uz suzi, chipa,masta, fena, rezna aj kika.. tak sme si ich vyobjimali..prisla potom aj sova.. rozlucili sme sa so zuzkou.. ked odisla, jej maminka nam so slzami v ociach podakovala, ze sme ju prisli vykopnut.. musi to byt pre nu tazke.. tak som povedala, ze dufam, ze moje deti budu studovat v meste, kde ja budem byvat O:-) ..

chvilu sme kecali na stanici, no bola nam dost zima, tak sme sa rozhodli ist do la bonty.. cestou sme stretli marcela, tak som sa za nim rozbehla a vrhla sa mu okolo krku.. on ma samou radostou dvihol do vzduchu :D ..

rozlucili sme sa so sovou, potom s reznou a fenou a my ostatne sme sli do La bonty.. bola tam sranda, hrali sme pravdu .. :) kupila som kike bananovu roladu, my s mickou sme mali bagetu a chipa svoje stale - deli visna..:) kika sla potom domov a my s chipou, mickou a mastou nakupovat.. kupila som si tricko s krasnym napisom "sorry for being so fucking sexi".. mozno si ho na silvestra obleciem :) lebo ma chipa a masta presvedcili, ako mi uzasne ide :-)

no nic to.. sak dobre bude O:-) potom sme sli este do queenu a tam uz volal chipite mino.. chipa bola veeelmi nervozna a dali si stretko na hlavnej pri zeleznicnej.. tak sme ju odprevadili, chvilu sme s nou pockali, kym sa mino objavi a potom sme zmizli O:-) stretli sme este bubudi cestou.. a tak.. vsetky sme chipite silno drzali palce :-) ..........................

detaily o rande sem nebudem pisat, nebola som tam O:-) ale boli si velmi sympaticki... ci nieco bude, vsak ukaze len cas O:-) .. akokolvek to vsak dopadne, chipita nikdy nepride o svoju najvacsiu lasku v zivote - tu, ktora prameni v mojom srdci! ;)

chipita moja lubena :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014