whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

milujem čokoládu, zmrzlinu, marcipán, občas aj svoj život... :-)

prišli.. môj Zlatý Španiel a aj tí zlatí taliani.. Zlatý Španiel má kúsok bradu, tak je dooosť sexi :-) A stále ma bozkáva na privítanie a rozlúčenie.. šak po španielsky :-) ľúbi sa mi to.. O:-)

Talianka uvarila SUPER torteliny.. domáce.. Talianska maminka robila.. a omáčku zo šampiónov, šľahačky a slaninky :-) super to bolo fakt :) jedli sme v spoločenskej a pridali sa ku nám aj Tereza a Sofia.. zahrali sme si aj kalčeto a tak.. odišli okolo piatej, aj sa ma pýtali, či pôjdem s nimi do mesta, ale musela som vytlačiť ešte lístky domov.. a či pôjdem s nimi večer pariť.. a zas som musela odmietnuť, lebo som šla do toho blbého mekáča :-( ja tak nerada odmietam také skvelé návrhy, ale no čo sa dá robiť :// tak som z toho mekáča taká zdeptaná.. a ešte tie 2 kravy, čo s nimi furt robím.. všetci sú tam úplne fajn, len tie 2.. bože či ich nemusím.. a furt sú tam, keď ja.. na zabitie..

keď som vytlačila lístky, kúpila som si liter čokoládovej zmrzliny, ktorú som potom celú aj zládovala.. :-) a potom aj skoro celú čokoládu.. marcipánovú.. mňam, vynikajúca je O:)

keď som ráno skončila v mekáči, čakala ma správa od M. .. tak sme si pár správ vymenili... a STRETNEME SA! v pondelok, 12teho :-) vlastne je to môj posledný voľný deň než začne kurz v erlangene :-) stretneme sa.. už teraz sa teším.. ako na tak veľa vecí.. sa teším.. dúfam, že to moja skorá radosť nepokazí.. teším sa domov, na mišku a na sofinku, na chipu, na blavu a párty v mlynskej :D a na návrat do NB, lebo sa stretnem s Maďarom.. .. a v pondelok s M. ... ale nexcem, aby bol už pondelok.. stačí, keď už bude zajtra a ja budem sedieť v buse.. alebo lepšie pozajtra a už budem mať po zubárke.. a budem doma... s mojimi naj kamarátkami  <3

ale nech je kľudne ešte aj dnešok.. ach, mala by som ísť spať O:)

ozaj a na FB si ma pridal ten čech, čo mi povedal, že som nádherná.. nespoznala som ho prv, tak som ho xcela ignorovať, cudzích si nepridávam.. ešteže má asi 3 profilovky, tak mi potom došlo.. písali sme si asi pol hodky, ale nabudúce mu už nenapíšem.. veď ak bude xcieť, napíše.. ak ni.. no.. mne je to jedno..

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014