whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

pondelok.. (19.1.2009)

no dalsi pekny den :-) a ja som stale rovnako down..
tak som sa ucila cely den analyzu, ide mi to kusa pomalsie, ako som predpokladala,no ale nevadi..

volal stevo okolo piatej, tak sme dali rande na osmu, nak sa este stihnem naucit.. sli sme ku rudovi aj s jankou a marcelom :-) este taka vtipna story, ze vcera, ked ma stevo volal na plavaren, tak som mu povedala, ze "no janka sla dnes na plavaren s radom.." a stevo sa spytal, ze "s kym?" .. "no s marcelom.." "aha.. a preco si ho nazvala rado?" :D tak som mu povedala, ze no on ma vola veronika, tak ja ho obcas rado nazvem :D ..

a dnes som to janke rozpravala, tak sme sa smiali a naschval ho cely vecer skoro volala marcel :-) sme si zahrali asi 4 hry, tak jednu sme aj vyhrali.:D ale hrozne bolo zafajcene, sak no co uz.. snezilo :-) tak sme sli ku nam, ze pozrieme si este film.. ale marcel odisiel, ze ma este rande s mirom o. ..

so stevkom sme len pozerali na chodbe tu laske na stope a potom prisiel peto, ze zobral steva, ze idu zhukat susedov.. lebo hrali daku tuc tuc tuc hudbu a mamu z toho hlava bolelaa.. a sa necudujem, take to bolo odporne! :) tak sa peto bal, ze dostane na hubu, tak zobral stevka :D lebo stevko vyzera mocne, sice on je taky neznucky a jemnucky :D:D az prilis da sa povedat, ale tak kazdy sme nejaky..

a som mu rozpravala o tom, co hovoril v kongu, ze mu ide iba o jedno, ze to si isto nepamata a nepamatal si :D tak ma stale uistoval, ze mu vaazne nejde iba o to :D zlatyy bol :D.. no tak potom, ked vybavili tych susedov, tak nam z vdacnosti dovolili dopozerat ten film v obyvacke.. do polnoci sme to asi pozerali a potom este hodinu sme sa dole lucili..

mi povedal, ze ma ma rad, a spytal sa, ci to viem? ale tak jasnee, ze to viem..sak to vidno.. no a este ze vcera mi povedal, ked ja som mu uz vsetky take hluposti trepala, ze rozmysla, ako by sa z toho srabu dostaval, keby sme sa rozisli.. ze by na tom bol asi dost zle.. tak ma to zamrzelo :-( lebo sa bojim, ze sa fakt coskoro rozideme.. no a v tom filme boli si dvaja sudeni, ale 5 rokov sa nevideli a obaja mali pred svadbou.. tak to ti druhi sice im neboli sudeni, ale boli to taki nahradnici, ale itak im s nimi bolo dobre..

a to som mala ten pocit potom, ze aj stevko je taky moj nahradnik... no fakt .. a ten pocit, ktory som mala, ked som ho spoznala, ja viem, ze to bolo nieco uzasne.. ale ma to tak skoro preslo.. uz po tom tyzdni, co bol prec, ze no s tym uz teraz nic nenarobim..stalo sa :( a obavam sa, ze uz to take nebude :-( sice jeden nikdy nevie.. uvidime O:-) ...

este vecer, ked som prisla domov o tej jednej, tak som si povedala, ze checknem icq, ci tam nahodou peto nie je, ale on uz isto spal.. tak som zabludila aj na pokec a ked som vyberala miestnost, dakosi sa mi ziadna nepozdavala, tak som sla do L_U_C_E_N_E_C a jedine 2ja chalani tam viedli rozhovor.. jeden daky 19rocny z Ba, co ma v LC frajerku a druhy miro o. .. .................................................................................
(01:21:59 Miroslav_Oro) kocko-66: vyse dvoch rokov :) pekne.. mno snad vam to vydrzi.. mne sa bohuzial jeden vztah po dvoch rokoch rozbyl, ale teraz som rad ze sa to tak stalo :)
(01:22:47 kvertica) Miroslav_Oro: aj ja som rada :D
(01:23:59 Miroslav_Oro) kvertica: kam nemoze cert posle zenu :D ahoj, ako ? :)

// no neverim, on sa mi normaaalne prihovoril :D dost necakane .. :D ale ta co uz.. vymenili sme si asi 6 RP, ale nic svetoborne.. a tu je este zaver nasho rozhovoru..

(01:40:39 kvertica) Miroslav_Oro: no lepsie neskoro ako nikdy :D mm.. a ja som uz skusenostou prisla, ze ani robit ako citis nie je vzdy najlepsia moznost.. mozes tym vela ludom ublizit a pomerne zbytocne.. treba pouzivat aj rozum :(
(01:43:22 Miroslav_Oro) kvertica: skoda ze si ho nepouzila ked si sa vratila z Ciech :D mozno by to aspon jednemu uplizilo menej :) no dobre staci :D :D stale maju nase konverzacie bojoveho ducha :) tak sa zas nato vykaslime a napiseme si o pat rokov, alebo tak, dobre ? :)
(01:47:29 kvertica) Miroslav_Oro: no v cechach som zase pouzila rozum, ked som nemala ^^ co narobis.. ludia robia chyby.. hlavne taki hlupi, ako ja.. no a vies ako.. aj bolest patri k zivotu.. bez nej by si si nevedel tolko vazit to, co teraz mas.. tak dobru noc, cukrik :D
(01:48:38 Miroslav_Oro) kvertica: tak tak mudro povedane.. zeby si uz vazne dospela ? :) dobru aj tebe zajko papa.. //

nemyslim, ze som dospela.. skor, ako som aj petovi spominala, "skryvam to, ze som dieta za svojimi inteligentnymi nazormi".. sak su to vsetko iba kecy :D a ja sa nejak dospelo isto nespravam.. lebo to by som sa davno vykaslala na peta a uzivala si to, co mam.. a teda krasny vztah s uzasnym a najlepsim chlapcom na svete.. ale ja ako hlupa, lubim len peta.. vzdy asi xcem, co nemozem mat..

stevko :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014