whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

a tak si tu žijeme.. :)

však o čom inom by som písala? on je all, that's on my mind.. basically .. :)

šla som zase do NB (5.10.) .. ja to tam proste milujem.. Tilko bol na oslave jedného svojho kamaráta.. a keď ma šiel počkať, zobral tých kamarátov so sebou.. medzi nimi aj tú svoju.. najprv mi ich všetkých úplne naopak popredstavoval... po tej oslave boli dosť v dobrej nálade a tilkov dych dosť voňal alkoholom ^_^ ale nezdali sa nejak extra opití..

 

boli zlatí, ako mi rozprávali, že ma má rád.. a že o mne hovoril celý večer a ako sa tešil :) aj tá jeho ^^.. a všetci hovorili so mnou anglicky, čo bolo super :) tilko asi každému ten víkend nakecal, že mám dobrú nemčinu, ale xcem rozprávať anglicky kvôli tomu toefl.. tak sme speakovali :) boli sme s nimi asi hodinku, šli sme v HBF do BurgerKingu. najviac som si rozumela asi s kamarátovou frajerkou (mená si moc nepamätám, to boli nejakí Jo a Re alebo také niečo..) Jo mal dlhé vlasy zapletené do copíka :) a tilko bol ostrihaní, tak sa ma cestou pýtal, či sa mi páči jeho nový účes. Povedala som, že nie, že sa mi páči ten Jo-ho :)

 

v sobotu (6.10.) sme potom spali do druhej poobede asi.. ni zas tak veľa, keďže sme asi do 4 boli vonku.. a asi o piatej sme sa stretli so Steffenom.. šli sme do BarCelony a dali sme si Bananenweizen :) som tam xcela ísť preto, aby sme si ho mohli dať :) len steffen si dal dáky fľaškový.. tiež sme kecali po anglicky a keď prišla čašníčka, pýtala sa, či xceme anglický nápojový lístok a tilko povedal, že nie, veď sme nemci.. tak som musela naňho heejkať, že veď nie sme nemci ^^ pokecali sme asi hodinku a potom šiel Steffen na autobus domov, lebo mal šípkový turnaj :) my sme šli ešte do Mülleru, kúpila som si krém na ruky a Fačko :) mali zase za 88centov akciu, ale nexcela som si kupovať desiatky pred Tilkom :D navyše nemali také tie moje, čo zvyknem brať, len iné.. potom sme sa ešte troška prechádzali po meste, po obchodných uliciach.. kúpili sme si granátové jablko a pozerali výklady, sem tam dáke obchody s oblečením alebo bižu :) v jednom obchode mali pekné veci tak za 30€, ale nexcela som si kupovať, lebo bol týždeň pred výplatou a nemala som už skoro žiadne prachy.. potom sme večer varili s Fabienom tekvicovú polievku a tekvicový koláč.. spravil cesto úplne bez soli, tak bolo bez chuti, povedala som mu, nech ho posolí, ale že niii, lebo že plnka bude slaná - ha - ha - plnka z megaveľa tekvice, kyslých jabĺk, cibule a trošky slaniny.. tak ako slanina bola slaná, ale v tom objeme sa úplne stratila.. ale tilko s ním samozrejme súhlasil a tak bol ten koláč nie práve najvydarenejším dielom.. ale čo.. keď sa posolil, tak bol celkom jediteľný ^^ strašne dlho nám to varenie trvalo.. zahrali sme si ešte kocky :) vyhrala som! :)) a tilko suverénne prehral ^^

 

v nedeľu (7.10.) sme zase spali tak do obeda.. hoci sme na to nemali žiaden.. no.. publikovateľný dôvod ^^ potom som robila na raňajky (a teda do večera jediné, čo sme jedli) weißwurst :) spravila som ich vo veeľa vode, lebo ten hrniec bol vonku.. potom mi to tilko ešte týždeň vyhadzoval na oči..

večer prišiel basti a hrali sme sa zase takú nudnú hru, čo aj predtým s fabienom.. nepáči sa mi, lebo mi furt len niekto hovorí, čo mám robiť, tak to vôbec nie je nejaká sranda.. ale hrali sme to, lebo to bola jediná hra po anglicky, čo majú.. tak potom sme si zahrali môj obľúbený Munchkin :)

tilko sa ma potom pýtal, že či som zbalená, lebo o pár hodín mi ide bus a mne až vtedy došlo, že bože vážne, už o chvíľu odchádzam... keď basti odišiel, ešte sme sa kúsok túlili.. a sľúbili si, že sa budeme každý deň aspoň pol hodinu túliť.. každý deň, keď to bude možné, že budeme spolu.. aj keby sme sa náhodou rozišli a stretli sa niekde na ulici, tak sa pôjdeme pol hodinu túliť :)

potom sme šli na bus a boli tam policajti, tak náš bus asi hodinu zdržali, lebo robili raziu a prehľadávali ľuďom tašky a tak.. tak Tilko potom ráno zmeškal bus a došiel miesto toho až neskoro večer.. ale došiel <3 dokonca to nebolo ani o moc drahšie, ako inokedy :) DB malo dokonca lacné busy (19-24€).

 

tak som šla po neho (8.10.) a prišla som o troška neskôr, ale preto, lebo dorazil skôr. tak sa akože na mňa hneval, lebo ja sa hnevávam, keď mešká... no a bol tu do nedele (13.10.) :) bolo mi s ním dobre, ako vždy.. navaril mi maultaschen, a špagety :) A pozerali sme Breaking Bad, občas aj HIMYM alebo iné veci :)

v utorok sme mali krízu a jeho prístup ma dosť sklamal. hoci ho to potom mrzelo.. potom sme si to vyjasnili, ale aj tak ma vždy prešla nálada keď to neskôr spomenul. keď sme sa mali dobre a bavili sa a on sa znova ospravedlnil alebo čo.. len tak odveci.. a hneď som mala po nálade..

 

v piatok sme boli so sisi v kotolni.. balili sme jej chlapov a hrali kalčeto :) vyhrala som všetky hry, nezáležalo, s kým som bola :D .. no.. takže to bola trošku nuda O:) tilko pil rum s kolou, celkom dosť a celkom dosť sa opil, tak xcel ísť potom domov.. ešte si kúpil kebab a šli sme nočákom o druhej :) kúpil v lidli zase to strong pivo, tak som ho nexcela ani piť, a on vypil 2 a 2 si zobral do NB potom :-)

 

inak za tento krátky čas sme ani nestihli mať veľmi ponorku :) a už plánujeme ďalšie 2 stretnutia :) v 1/2 novembra zase NB a týždeň potom Viedeň.. a predtým ešte okolo dušičiek príde on <3 .. lenže dovtedy to sú ZASE tri týždne bez seba :-( dúfam, že sa mu podarí prísť skorej, ako v piatok večer O:) to by bolo super.. no neviem.. ťažko povedať..

 


daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014