whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

prvy vikend bez stevka :-/

keby som bola vedela, ze ho budem tak lubit, a ze mi hned odide, xcela by som byt s nim v jednom kuse O:-) ale co uz, do konca zivota casu dost O:-))
poucena zo skoreho stretnutia s minom, xcela som tomu dat trochu cas.. navyse uz som mala celkom huste plany na vikend tak, aby som sa nenudila ani chvilku..

navyse som sa xcela stretnut s lubom a porozpravat, ale daakosi vzdy nevydalo..ozval sa az, ked som mala plany s priatelmi, teda.. a to sa pridat, samozrejme, nexcel.

pisal sice stevko stale, dali sme si rande v pondelok o stvrtej vecer. pri hviezde :) v sobotu sme boli s holkami vo phoenixe.. janka, micka, chipita a ja.. nas silny zaklad partie (len miesto chipy by bola siska O:-)) :) len chvilku tam, ved tam sami stari ludia v podstate :D

sli sme na pizzu.. xceli sme si zahrat futbal,no toho vecera nam to nebolo sudene.. v Novom svete bol pokazeny, ako aj v staroprameni.. z kuny nas vyhnali, lebo uz zatvarali a do vodkabaru sme sa hanbili, lebo uz bolo pozde.. tak sme sli do nasho vchodu, sadli si na schody pri nasich dverach a hrali pravda skutok..

bola to strasnaa sranda, super, v pohode damska jazda.. take mam rada :) chipite sme vybrali zivotnu lasku - mina, miskovho brata.. micka vravela, ako sa pre miska trapi, ale teraz to uz neplati.. co sa da robit.. super som si ten vecer uzila O:-)

v nedelu sme sa sli kupat.. miro nas viezol.. sli sme s marcelom, minom, mickou, a jankou..6 v jednom aute.. policia.. nastastie si nevsimla.. miro jazdil ako blazon.. ako vzdy.. nerada s nim chodim.. nemam rada nezodpovednych vodicov.. nemam rada mira.. som mu len vdacna, preto sa snazim byt nanho mila.

celkom bola sranda.. pohoda.. s minom sme pluli po sebe vodu :D humuuus.. on je riadny humusak.. marcela som topila :D celkom uspesne.. micka ma stastie, ze je holka, inak by tiez riadne schytala..

cesta cez zablatene pole bola tiez nesmierne zaujimava.. hlavne, ked som odpisovala mirke sms a nevidela som NIC. pohoda O:-) vecer sme sa stretli miliony ludi vo phx :) veve, mirka, bea, misko, janka, marcel, micka, siska, masta, chipita :) nuda rozhodne nebola..

nic sme nepili a sli sme do diskontu. tam sa bea s veve opijali rumom.. bola taka prijemna atmosfera.. pohoda.. sli sme pomerne skoro domov, ale bola som tomu rada, lebo som bola dost unavena O:-) stevko mi chybal a tesila som sa na pondelok.. sice som mala aj kusok obavy.. bude sa so mnou nudit.. zisti, ze sa mu nepacim.. a uz ma nebude xciet.. alebo ja jeho.. vlastne si ani poriadne nepamatam, ako vyzera :D

stevko :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014