whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

talianska noc :-)

mala som pomaly depky z toho, ako som stále sama.. a tak keď ma Zlatý Španiel zavolal večer von, bola som veľmi rada.. hoci mi to trvalo dlho, kým som šla a nakoniec vlastne prišli oni sem, dosť pozde večer, okolo 11tej.. bola tu práve nejaká Wohnheimparty, o ktorej som ani netušila, ale práve, keď oni prišli, naši odchádzali.. videla som A. .. bavil sa vo dverách s pár ľuďmi.. a ešte niekoľkých známych.. A. som potom videla aj o niečo neskôr v takom zlatom pyžamku :-) zlatý bol veľmi... ale ZASE sme sa nerozprávali... už od nového roka sa vôbec spolu nebavíme :-( a to je večná škoda...
hrali sme kalčeto.. väčšinou ja so Zlatým Španielom proti nejakým Talianom.. zlatí boli všetci.. väčšinou sme vyhrávali.. :-) len poslednú hru sme prehrali.. ale bolo to v pohode.. zajtra vraj prídu sem navariť obed :D to som teda zvedavá.. ale nexcem si robiť zase nádeje.. no bolo to milé.. Zlatý Španiel sám s Talianmi.. on je proste taký.. nemá rád ostatných španielov.. ale títo taliani vyzerali vpoho :-) aspoň vyzerali.. akí sú, to ešte neviem.. šak možno ich lepšie spoznám.. volala som aj moju nemku von, ale nexcela ísť, že by si musela lístok kupovať, lebo ju stále kontrolujú :D podarená.. dnes mi napísala 2x prvá... môj milovaný mi napísal ráno sms.. lebo som mu v noci písala.. len že "dobrú noc M." on napísal ráno, že si to len teraz našiel, tak teda dobré ráno :-) raz ma šťuchol a to bolo všetko.. nerobila som z toho vedu, snáď mal lepšie veci na práci ako mi písať.. teda bohužiaľ.. ale čo už..
inak bol dnes deň debil.. riadne som si to so psíkom pokašľala a asi z toho nič nebude :( lebo som nastúpila na zlú električku a nestihla stretko s jeho majiteľom :( ale nádej ešte ostáva.. hoci len zanedbateľná :-/ a tak.. ale kúpila som 2 mikiny :D jednu čiernu.. kúpila by som čierne aj 2, lebo len 2€ stáli, ale nebrali Visu.. a jednu žltú s tučniakom :-) teším sa, dobrá kúpa :D a hračku pre malú.. a tak.. pekne zabitý deň.. a zajtra zase robota..ach jaj.. neteším sa..
oddnes mám nového suseda.. bola som ho dnes pozdraviť.. je z Chile a volá sa S. :D práve S. .. akoby si už nemohol lepšie meno vymyslieť.. taký nízky, fešný.. zatiaľ v pohode :-) šak snáď ho ešte lepšie spoznám :D býva tam, kde číňan.. ten sa odsťahoval len včera.. a ani sa neprišiel rozlúčiť.. kus ma to zamrzelo.. kus dosť.. ale no čo už.. snáď bude tento S. lepší :-)
stretla som aj španielku.. spýtala sa, či s nimi nexcem do Berlína..ale v termíne, keď už mám kurz.. tak som odmietla.. škoda, s nimi je to hrozné.. xcem sa s nimi kamarátiť, a zároveň až tak ani ni, lebo no nie sú ÚPLNE moja krvná skupina.. ale tak dáko už bude..
chýba mi baviť sa s A. .. ale neviem, čo robiť proti tomu.. nemôžem mu len tak zaklopať a pokecať s ním.. na to som moc hanblivá.. ani si ho len nepridám na fb.. ach, hrozný som ja človek.. hrozný!
a zistila som, že by som si mohla kupovať o košík väčšie podprsenky :D fakt som asi tučná :D ale nekupujem si, lebo viem, že keď začnem chudnúť, prvé pôjde dole z pŕs .. a zas mi budú dobré tie menšie :D a keď sa vrátim zo slovenska, tak začnem chudnúť.. dovtedy to aj tak nemá zmysel.. poznám mamu :) a svoje chúťky. mám strašnú chuť na sladké posledné dni.. stále.. nič iné by som ani nejedla.. navyše zajtra a pozajtra robím v mekáči..
povedala som si, že ešte tento víkend ok, a potom budem už len šaláty papať :D a chudnúť.. som teda zvedavá.. šak už v nedeľu idem domov :-) teším sa neskonale :-)
tým končím svoj flow of consciousness pre amatérov :-) ďakujem za pozornosť :D :D :D

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014