whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

druhy vikend so stevkom (17.-18.1.2009:)

este kym odide si ho asi necham a potom... sak cas vsetko ukaze.. O:-)
v sobotu sme spolu boli iba vecer.. prisiel vlakom, tak sme sa stretli tak cestou do mesta :-) zase mi to dost dlho trvalo, kym som prisla, ale co uz.. boli sme spolu a bolo nam dobre..

sli sme do konga, ze si zahrame futbal :-) dnes som pozyvala ja, tam sme si dali tatransky a on pivo a ja kofolu :-) hrali sme futbal :-) stavili sme sa o 3 rumy, tak som vyhrala ja! :) potom vyhral on .. a tretiu stavku xcel dat, ze kto prehra, tak musi vypit vsetkych 6 rumov, teda aj tie superove.. a on rumy nema rad, si myslel, ze vyhra, ale prehral! :D .. tak zacal straaasne lamentovat :D:D ...

ze booooze:D:D nakoniec vypil len 3 rumy a 2 som vypila ja :D.. 1 som dala do kofoly.. ale potom este vypil na ex to pivo :D to sme sa stavili "o mna" :D, ale som myslela, ze potom uz nebude itak nicoho schopny.. ale on ked to dopil, tak sa na mna zacal lepit a xcel ma tam obchytkavat, tak som ho brzdila a on sa hneval, ze to bola stavka a ze nedrzim..

ked som mu povedala, ze mu ide len o to jedno, tak povedal, ze hej :D ale potom, ze "niee len o to, ale hlavne o to.." ze keby mu o to neslo, tak hadam nie je zdravy, ale ze "ide mu troska aj o vztah" no :D:D:D potom xcel dake chipsy, ze aby ho tak neodpalilo, ale nexcel ich ist kupit, no nakoniec isiel :D a taaak sa napchaval :D .

hrali sme potom este asi 2 futbaly, tak stevo, ze keby xcel, ze ma da kludne na nulu, tak sme sa stavili o fotku, ze neda :D tak on zacal peckovat, ale hned prvy gol som dala ja :D a nakoniec som aj celu hru vyhrala 5:4 :D lebo tam len 9 lopticiek je.. no .. ale tak len to, ze hra silnejsie, neznamena, ze vyhra :D to by mohol pochopit :D:D:D

potom sme sli este do phoenixu zahrat si biliard :-) tak cesta nam sla celkom pomaly, sak ako vzdy.. :D:D vo phoniexe nikto nebol skoro, len ti spitaci s janom, ti blbci zo strehovej a dodo celkom spity a barman taky novy, ze fesaaak :D len pre mna prilis nizky (moze mat takych 175 :D).. :D tak sme si zahrali asi 2 hry, prvu som prehrala tak, ze som ciernu dala do zlej a druhu tak prehral on.. ale to sme sa uz o nic nestavili..skoda :D

este sme si chvilu posedeli na kofole a tulili sa :-) chalani pustali celkom pekne pesnicky v musicboxe :-) potom sme uz vysli von a este sa bozkavali opreni o stenu..tak vysli aj ti chalani, ze uz idu a jano sa strepal :D uzasny pohlad,no :D:D:D, skoda, ze tam nebola siska :D....

cestou domov sme trochu pocuvali moju MP3ku Divokej Bill a Kabat :-) zobrala som ho aj do vchodu ku nam, nak sa kusok zohreje.. vyviezli sme sa na sedmicku a tam sme este sedeli na schodoch a rozpravali sa do dakej pol piatej :-) bolo to pekne O:-) potom uz uplne zaspaval :) ze sa mu aj nieco driemalo.. :) ale len tak chvilkovo :-)

siel potom na vlak a ja som sla domov a asi o pol siestej spat.. .. v nedelu sme spolu boli uz trosku skorsie..uz od siestej.. tentokrat prisiel na aute :-) sli sme do mesta, ale vlastne sme nakoniec nikde neboli..len sme sa tak prechadzali a smykali a tak.. lebo no lad bol.. a snezilo tak trolinka.. ale ponahlala som sa domov, tak uz okolo polnoci som prisla.. lebo sa potrebujem ucit, tak aby som neprespala cely den.. ako v nedelu, co som spala do pol jednej asik.. ..

doma som si predtym pisala s petom.. ta ked si s nim pisem, ja som taka happy :( sa usmievam a vsetko, a mama si to vsimla a myslela, ze sa tak zo stevka vytesujem, ze aka som stastna.. ale ja myslim na peta a neviem si ho dostat z hlavy a ten moj skvely plan pred tyzdnom, ze ked ho uvidim, tak ma to prejde, tak ten nejak zafungoval presne opacne.. a teraz neviem, co robit fakt.. ..

dnes sa mi veelmi vela veci snivalo.. aj o petovi.. aj o stevovi.. aj o sedme v BA, ze studuje jazyky a hluposti.. no ze som s petom bola niekde vonku.. a ze som sa so stevom bozkavala.. a chvilu som vahala.. ci to mam robit.. ale ze len s nim mozem.. tak musim.. tak ja neviem.. je to cele kusa nanic.. ked som so stevom.. tak je to take.. ze.. on je dost super.. ale dakedy sa pytam sama seba, preco som s nim.. okrem toho, ze preto, lebo xcem..

ale rozist sa s nim zase len tak.. a prist o najlepsieho chalana, aky zatial v mojom zivote bol.. len tak.. pre nic za nic.. to je fakt hlupe.. :( .. vcera som sa s nim tiez vela rozpravala a dost som hluposti trepala.. ze by mi nevadilo mat volny vztah.. ze by mi nevadilo sa o neho delit.. keby xcel.. a tak.. vsetky mozne hluposti.. no jemu by to vadilo.. aj mat daku inu, aj keby ja som mala dakoho.. vsetko..

stevko :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014