whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

streda.. vianoce .. 24.12.2008

cely bozi den myslela som iba na stevka.. sak to sa neda nanho nemysliet..
rano som este sla do hypernovy kupit stevkovi darcek..

rukavice, aby mu nebolo zima na rucky, ked sa drzime :) kupila som jedny aj sebe. :)

potom janka sla za radom, peto bol so saskou, na veceru prisiel aj slavo, len ja som so stevkom nebola :( tak mi bolo smutno, ale prezili sme to..

robili sme chlebicky, slavo doniesol kapustnicu a salat, tak sme mali 2 druhy.. a prestavku pred otvaranim darcekov na popolusku.. myslela som na stevka, co asi tak robi, a on myslel na mna, co asi tak robim..pisal mi len doobedu jednu vianocnu sms, no bola dost neosobna, tak som bola smutna..

no ked mi vecer od neho prisla ta kratka: "chybas mi :-( myslim na teba ;-) stale :-*", bola to ta najkrajsia sprava, ktoru som na Vianoce dostala.. bolo v nej vsetko, co som tuzila pocut :) kedze nic ine si este nevravime O:-) ach, stevko moj.. janka si myslela, ze ho xcem len preto, lebo je taky vysoky a xce ma, lenze ja som sa fakt zalubila..snad od prvej chvile.. nie je to kvoli vyzoru, kedze mi strasne pripomina tomasa cimera, ale nikto nie je dokonaly O:-) no stevko ma ku tomu sakramentsky blizko ;) aspon zatial .. :) preto sa j. aj dost cudovala, ked sa ma pytala: "lubis ma?" "ano." "a stevka?" "aj toho." zabijem sa? ni, ved je to fakt nieco nadherne O:-)

stevko :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014