whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

a tak si tu žijeme :-)

nakoniec spolu bývame skorej, ako som myslela a už to inak ani nechceme.
V septembri sme prišli na Slovensko. Najprv s rodinou a spravili sme si vylet do BA, BB, do Dokonalova a na Seans Bauernhof. Bolo to velmi pekné. všetko. také sú výlety s jeho rodinou. aj peťo s lenkou sa nám venovali, aj janka s ježkom, aj tato s ančou, aj mama a slávo.. občas sme jedli veľmi dobre, občas sme strelili vedľa, ako halušky vo flipe alebo jedlo v našom BB hoteli. Aj keď ten bol pekný :) a občas sme sa nadlábli aj luxusne, v Banskobystrickom Angels (vrelo odporúčam, ak máte veľa peňazí a neváhate ich investovať do gurmánskeho zážitku ^^) a v Bratislavskom Francovi (toho až tak neodporúčam, pre mňa kus nudný výber. Nebola som veľmi nadšená, hoci Nemci si pochvaľovali.. nj, je to skôr pre turistov.)
potom sme strávili týždeň v Turecku na mojej prvej All Inclusive dovolenke (vďaka situácii tam sme mali All Inclusive v päťhviezdičkovom hoteli za nejakých 250€ pre dvoch spolu aj s letenkami. :) bolo tam veľmi pekne. užili sme si to. šli sme aj na výlet do hôr, ale to sa mi až tak nepáčilo. bol to taký výlet pre lenivých turistov, kde sme furt len niekde vysedávali. inak boli hory pekné. aj na lodi sme potom boli. a iný deň sme šli do Hammamu, to bolo super :-) aj s masážou a saunou a umývaním :D a chodili sme na pláž a pili pivo a čítali si Mistborn a v hoteli sme plávali v bazéne a šmýkali sa na tobogánoch a pili miešané drinky :D Jedlo bolo fajn, aj keď po pár dňoch trochu nudné, ale mali tam dokonca aj zmrzlinu, 2 hodiny za deň.  nie vždy sme ju stihli, ale nevadí. jesť bolo vždy niečo, aj káva bola v pohode, džúsy sa nedali, to boli len sladené sirupy. počasie bolo super, nezapršalo nám ani raz, teplúčko, ale príjemne, proste tak dovolenkovo :)
no a od októbra tilko pracuje na goetheho inštitúte, je spokojný, ba priam šťatný. cez víkendy hrávame RPG s dančim a pištom a nasťou. sú to úplné zlatíčka, veľa sa nasmejeme. už sme s nimi boli aj na hernom veľtrhu a ku pištovi sme sa pozvali na dobrú párty. :D tilko tam ale zaspal :P
na vianoce sme boli týždeň v nemecku, čakať na christkind, ale prišlo až tretieho, keď sme boli doma. bývali sme v prázdninovom domčeku s chrissim a floh a leom a potom sme zobrali aj ten druhý ku tomu pre nás a slávili tam vianoce, a rozdávali darčeky. dostala som od gisely také šál-pončo, ale som jej ho vrátila, lebo bolo isto drahé (z takého drahého obchodu) a isto by som ho nenosila. tak mi zaplatila nové okuliare (ešte neprišli). inak sme podostávali ako každý rok väčšie či menšie hovadinky, ale s láskou :D červenú mäkkú deku do našej kuscheliger BA-Wohnung, knižky, pralinky, kalendáre.. tilko dostal tento rok päť fliaš whiskey :) má zásobu na víkend :P
odo mňa mal jamesona s dvoma pohármi, od mamy nejakú 62 whiskey, od mišky ballentines, od tata tullamorku a od gisely simon's. tak samozrejme tvrdí, že tá od našej mamy nie je dobrá (lebo je lacná) a tá od gisely je najlepšia (najdrahšia :D).
na nový rok sme boli v norimbergu, stretli sme sa s johannou a mehrdadom a spali sme u eli a daniela. bolo to pekné. na večer sme potom boli s tilkovou kamarátkou sabine a random partou jej kamarátov z baru. bolo to v pohode, ona je veľmi ukecaná a priateľská. tak sme sa o polnoci aj so všetkými "novými kamarátmi" vyobjímali :-) chvíľu potom sme šli na autobus do BA.
tretieho ešte prišla Astro s jej českým priateľom Lukášom do BA. ostali jednu noc a jeden deň. večer sme sa hrali najprv v dungeon pube a potom u nás doma, potom ráno dlho vyspávali. na raňajky sme si spravili párky a dali sme im zelenú kávu. lukáš povedal, že chutí ako fazuľová polievka, ale chutila mu :D do mesta sme zobrali whiskey s colou, za čo ma tilko najprv kritizoval, ale boli dosť v picej nálade, takže nakoniec aj málo bolo ^^. šli sme ku hradu a do centra. najedli sme sa v klubovni (tiež ma tie halušky až tak nenadchli) a šli sme ku nám. chvíľu sme sa hrali doble, nabalili sme im za tašku nádielky a darovali Mistborn (celú trilógiu), fľašu whiskey, pralinky, ... a tak ^_^ potom išli na vlak.
tak a teraz si tu žijeme. píšem diplomku a venujeme sa bubuške. v posledných dňoch som bola veľmi zdeptaná, lebo mi to programovanie moc nejde, ale už to dúfam bude ok. sme spolu, sme šťastní. žijeme :) keď sme spolu, žijeme :-)

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014