whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

ako len mohli? .. (7.2.2009)

posledny mesiac je toto zivot..
takze..zacalo to mojim stretkom s mirom o. , na ktorom mi povedal, ze ma nador, ktory je tak na 50% zhubny a tiez to, ako ma dlho potom, co sme sa rozisli este lubil, aj preto nexcel ma uz vidiet a xcel skrtnut ma zo svojho zivota.. aj, ked o mne rozpraval take "pekne" veci, tak ma este lubil, aj zaciatkom vztahu so zlatkou.. a ze ten prvy rok, co sme boli spolu, bol prenho tym najkrajsim obdobim v zivote, ze vdaka tomu ma pocit, ze aj ak umrie, ze tu nebol zbytocne.. ja som mu na to nemala co povedat, a tak, ako vzdy, som len mlcala.. mlcala a pozerala do zeme.. a zase mlcala.. ked sme sa lucili, ani som ho len neobjala.. teraz som mu velmi vdacna za to, ze spalil vsetky mosty a teda prestal byt sucastou mojho zivota. som mu teda vdacna, za vela veci, iked niekedy mam pocit, ze bez neho by mi bolo lepsie.. rozhodne by sme vsak ja a vela mojich najblizsich neboli tam, kde prave teraz sme..a ze tam sme, je dobre..asi.. takze, co uz..
potom som rovno sla s jankou a siskou do stopshopu. utahovali sme si z nej kvoli piatku a ako balila vsetkych chlapov.. mali sme ist este vecer von, ale sisa povedala, ze je unavena a ze teda pojde asi rovno spat.. no pomalicky sa uz dostavam k jadru problemu.. zaciatku depky.. tak teda stevko prisiel okolo osmej.. sli sme sa trosku previezt, ukazal mi blackcity :-) .. cely cas som skoro vobec nerozpravala. bola som desne unavena, a aj trochu smutna, kvoli tomu mirovi.. on ale kecal celou cestou, no ja som ho dokonca nevladala ani len pocuvat..tak sme sli potom ku mne domov, ze pozrieme si daky film a ked som vystupila z auta, pocula som siskin smiech, ten sa proste nestrati. zdvihla som zrak a vidim sisku ako ide niekam s petom.. mozno si ma peto aj vsimol, zdalo sa mi, ze sa na mna pozera, ale sisa nie.. ostala som ako obarena.. tak siska mi klamala! :-O .. siska, ktoru tak velmi lubim, a ktorej hovorim VSETKO.. siska, ktorej som verila a mala ju za najlepsiu kamaratku, teraz sla von s petom! a nam povedala, ze ide domov spat.. a kedze jej hovorim vsetko, tak aj vie, co peter pre mna znamena.. ved aj prave vtedy som jej xcela o petovi porozpravat, ked sme sli do stopshopu, lenze prisla za nami potom janka.. aka som bola nastvana, ze prisiel do pelikanu a este sa tam postavil, aby na nas videl, a ze preco tam vobec chodili, ked vedeli, ze sme tam.... ach, preco mi to robi? .. joj.. z cisto sebeckeho pohladu.. on vie, ako sisku velmi lubim.. a tie ostatne, s ktorymi bol piatok vecer, uz to som dost ziarlila.. ale siska.. fakt nikym inym by mi nemohol tak ublizit.. nize by neboli aj dalsie holky, ktore tak velmi lubim, ale tie by sa nim proste nenechali zbalit.. .. ...
no tak teda.. stevko uz videl na mne, ze sa nieco stalo, tak sa spytal.. a ja som zo seba nedostala ani slova.. len sme ticho sli domov, na cele tisice chmar.. stale som bola v soku.. mamu som sotva pocula, ako po mne krici..vracala sa zo skolenia.. pomohli sme jej s vecami.. a sli domov.. mama si tiez vsimla tie chmary, to proste neslo.. doma som sa strasne rozplakala.. uz to bolo na nezadrzanie.. hroznym sposobom som si rozmazala oci.. stevko ma cely cas objimal.. bol uplne super.. aj janka sa starala a mama, ale tak co som mohla povedat.. plakala som kvoli siske.. ze zradila moju doveru.. ano, aj som ziarlila, ale hlavne som bola velmi smutna.. keby sa ma len bola spytala predtym na nazor, keby mi to bola aspon len oznamila.. ale ni toto! pozerali sme film-smrt sa vola engelchen.. kniha bola fakt o dost lepsia........ stale som na to myslela.. stale dokola.. preco prave siska.. ked ju tak strasne lubim.. a to sa nestrati len tak.. to ako vkuse pisem, ze lubim peta alebo steva, to sa zdaleka neblizi tomu, ako lubim holky. ... sice laska ku stevkovi ma naplna viac, ako ku dievcatam, predsalen im som vernejsia... lenze oni mi nikdy tak lasku neopatuju..no je to proste nieco uplne ine.. ale aspon som si tou laskou istejsia.. lebo laskou k tym chlapom si nie som vobec ista.. a viem, ze vacsina ludi to, co ja citim, ani za lasku by nepovazovala.. kedze laska so sebou nesie aj davku dospelosti, zodpovednosti a podobnych vyssich hodnot..ale vsetko to je len vecou oznacenia.. ..... proste chudacik stevko, on si ma vobec nezasluzi.. ked sa tolko trapim len pre peta.. ale napriektomu steva strasne potrebujem.. ale naco ho vlastne potrebujem? .. ach.. proste potrebujem.. potrebujem ho lubit a potrebujem jeho lasku dostavat.. aj ked si nou nemozem byt ista.. je moc tvrdohlavy.. a vsetko.. kludne by ma nechal bez mihnutia oka.. ale lubim ho? .. ostava stale ta ista otazka.. stevo alebo nikto? a zatial stale aj ta ista odpoved - stevo.. umrela by som bez neho.. peto by ma znicil.. ani teraz od toho nema daleko.. ale stevo ma zachrani.. zatial..

hlboka depresia :( | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014