whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

čo sa dá robiť, keď srdce horí

odkiaľ prichádza nenávisť, ktorá nás zvádza stále znova sa napádať, hádať sa za každú hlúposť.. prebodávame sa slovami ostrými ako nože, režeme našu lásku a nemôžeme si pomôcť..
zajtra je koncert.. uz je davno vypredany.. pred par mesiacmi som videla, ze bude, ale nejak som to neriesila.. a potom mi katrin povedala, ze idu v sobotu.. teda zajtra.. a ja som si povedala, ze by to bolo celkom pekne ist tiez..

nasla som listky na ebayi a tilko ich vecer vyzdvihol.. a tak dnes pocuvame..

vlastne dth uz davno nepocuvam.. ale pred koncertom treba.. je to zaujimave.. stale je to kapela, co vo mne prebudza najvacsie pocity.. spomienky.. trochu ako rise against, ale nie take stastne.. aj ked nie su ani nestastne.. skor melancholicke..

ked som pred vyse desiatimi rokmi zacala toten hosen pocuvat, vela som nerozumela.. ale uz vtedy to bolo pre mna velmi emotivne.. ved najvacsia laska.. a ta moja oblubena - herz brennt.. som si vtedy aj inak vysvetlovala, ako to co naozaj spievaju.. a to skoro vsetky.. maju dost depresivne pesnicky..

co uz.. staci mi malo.. a tilko ma svoje spomienky.. s byvalkou.. ale ze si nevsimne ani ze placem.. nevadi..

bude fajn.. este som ich nazivo nikdy nevidela. a on pojde so mnou.. ved ja som s nim bola v prahe :)

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014