whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

lalala

prázdniny ^^
tá surprise párty dopadla nad očakávania :) síce prišli naozaj len nadja amir a na chvíľu basti s berni. nakúpila som veľa jedla a pitia a trošku sme to aj ozdobili.. potom som sa na tilka vrhla spoza dverí, že prekvapenie :D a celý večer sme sa hrali hry :) keď tí dvaja odišli, tak aj wii :) Tilman povedal, že to bolo to najkrajšie, čo preňho v živote niekto urobil :)

no odvtedy už veľa času ubehlo.. vianoce sme trávili doma.. čo ma úplne odradilo od nejakej túžby po domove na pomerne dlhý čas.. vážne, aj teraz mám prázdniny, ale nejdem domov.. až na veľkú noc.. aj to ktovie, či vôbec domov pôjdeme... silvester sme strávili v darnstadte hraním sa s tilkovými kamarátmi amulet asi 8 hodín, až kým sme si o štvrtej nadránom povedali že stačilo.. a na nový rok sme hrali arkham horror. prvý januárový víkend sme oslávili vianoce v mníchove a druhý víkend sme šli s tilkovým ockom lyžovať..

skoro som umrela :D keď som na lyžiach stála pred x rokmi, aj to iba raz a po x rokoch.. a tilko, že.. predsa na obyčajných svahoch sa nič nenaučíš, poď tam dozadu, tam sa tiež dá.. akurát dostať sa tam nedalo.. cestou z nenormálne strmého svahu som asi 2x spadla a 3x sa rozplakala (.. takmer unrelated..) ale pekne bolo.. druhý deň som ho nechala lyžovať sa s ockom.. a tretí deň som už aj o dačo strmejší svah zvládla (síce pomalšie, ako všetci ostatní.).. hotel bol pekný, ocko nám doprial veľkú izbu.. varili dobre.. mali sme raňajky a večere a shuttle od hotela ku lanovke.. ocko si doniesol poriadne zásoby koláčikov, vínko, pivo.. také najlacnejšie pivo v plastových fľašiach a ešte k tomu pils (to máme najmenej radi :D ) a teplé.. no tilko si s ním itak dal..

prvé skúškové som zvládla.. mohlo byť lepšie, ale zas také hrozné to nebolo.. tak a teraz mám voľno..ešte mesiac.. mesiac! hľadám si robotu, no zatiaľ nič moc to nevyzerá.. v jednej kuchyni ako výpomoc si ma zobrali na 1 deň na skúšku.. a že boli nadšení zo mňa a ešte zavolajú.. no tento týždeň tam majú na skúšku ešte ďalších päť.. a dnes mi jedna volala, že v pondelok ma zavolá..

nevolala v pondelok, ale v utorok.. a hneď ma zobrala! :D celkom vtipné to bolo, že mám prísť na pohovor o šiestej... chodila som po tom veľkom obchodnom centre 20 minút a nevedela to nájsť.. aj som jej volala ale nedvíhala, tak som napísala sms.. nakoniec som to našla, no ona tam nebola.. tak som pomáhala lepiť nálepky na poháre a potom došla o ďalších 20 minút.. ani sme nemali nejaký pohovor.. vo štvrtok sa centrum otvára.. tak bude asi nával :) dnes som tam tiež trocha pomáhala..

no zmluvu zatiaľ nemám.. a plat nič moc :D len o 20 centov nad minimálnou mzdou.. no itak je to najvyšší plat aký som doteraz mala :D (brané na hodinu).. a konečne nebudem musieť pýtať peniaze od tilka.. teším sa, je to niečo nové :)

včera bol St. Patrick's day... šli sme do Irish Pubu :D nexcela som ani dlho ostať, no nakoniec som mala až tri pivá.. Conny a Tim mali tri cidery a 2 whiskey. nakoniec sme šli ešte ku Timovi, lebo xceli húliť... Conny xcela aj speed a že či nexcem, ale nexcela som... potom jej bolo zle, tak sme ju tam uložili na gauči a šla som domov.. prišla potom nadránom..

minulý víkend som bola prvýkrát vo würzburgu na víkend.. v piatok sme šli do reštaurácie sa najesť aj s ockom a gizelou. dala som si zapekané cestoviny a nevládala som, no nakoniec som ich zjedla, lebo tilko dlho papal svoj steak ^_^ ocko nevie hovoriť, lebo anesteziológ dačo pokazil pri operácii.. len šepká.. ale je to pravdepodobne len dočasné.. večer sme pozerali film po bavorsky, tak som moc nerozumela.. a okolo desiatej sme šli spať.. nebola som unavená, tak som lúštila na mobile maľované krížovky do druhej.. potom sme spali do 11tej.. tak tilko spal vyše 12 hodín.. ale nečudujem sa, keď denne vstáva o pol šiestej...

raňajkovali sme okolo pol druhej a potom sme do večera nič nejedli.. bola som hladná, tak som tilkovi vyjedala čokoládu a slané crepesky od maminky. večer sme šli ku Stefanovi na spielerabend.. hrali sme dominion, quarriors a fluxx.. a pili pivo. oni potom aj whiskey.. a potom aj rum, hrušku a rum s kolou.. spali sme tam.. a večer sme mali zahnputzparty :D ráno mi bolo dosť zle.. ešte sme hrali znova dominion a potom sme šli pomaly domov.. pomaly cez park a cez mesto.. len tak bummeln.. pekné to bolo.. našli sme hostinec Tilman, čo bol na Ulmer Platz, tak sme sa tam fotili :D  najedli sme sa v tureckom lokále, tilko si dal curly fries, lebo mal cestou už palacinku a ja som si dala šošovicovú polievku.. super bola, taká mixovaná :) len mi v nej trochu chýbala pochúťková :D

na wc som doplnila vodu a keďže sme sa nexceli ponáhľať na vlak, tak sme ešte hodinku posedeli v parku :) mali sme ešte pár hodín času, než som musela ísť znovu na vlak, tak sme vyberali potencionálne fotky na svadobnú pozvánku.. mama a možno ani peťo asi neprídu.. no čo už.. ktovie, možno si to rozmyslia..

tak.. od zajtra budem makať :) yey :P len škoda, že aj v sobotu.. ale aspoň si bude môcť tilko svoje hodiny pripraviť a protokoly napísať a potom sa mi môže v nedeľu venovať O:)

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014