whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

taký pekný večer s mojimi ľúbenými..

koľko ich ešte bude, kým sa vydáme každý svojou cestou? .. dúfam, že čo najviac :-)
prvá prišla OK.. chvíľku pred siedmou.. omylom som jej povedala, že o pol siedmej začíname.. ešte sa ospravedlňovala, že príde neskoro.. potom prišla Ewička.. a Zlatý Španiel.. Ewička mi povedala, ale tak súkromne, že sa jej frajer konečne naučil hovoriť "Hab dich lieb".. a to vďaka môjmu, lebo mu povedala, že to je jeho dobrá stránka.. že povie hdl.. :-)

varila som Boršč s tortellinami, koláč bol už upečený :) Zlatý bol smutný, že som doňho dala jahodový lekvár.. on potom varil cestoviny so syrovou omáčkou.. ale bez slaniny to nebolo ono :D pili sme cider, ale málo ho bolo.. Zlatý Španiel mal raz tričko s Ciderom, ale aj tak mu nechutí.. lebo je to víno, a to on nemá rád.. ani pivo.. vypije len vodku alebo rum :-))

neskôr prišiel aj Usmievavý s Frajerkou :-) Frajerka mi písala na FB, že jej chýbam a že sa na nás teší.. moc je zlatá, ale to jej kamarátka tiež.. škoda, že tá dnes neprišla.. s dievčatami som sa prela, že dlhovlasí chlapci sú sexi, ale OK ani Ewa ma absolútne nepodporili.. Frajerka povedala, že "es kommt darauf an.." ale tak aspoň mi nebudú konkurencia.. :-)

nakoniec sme šli jesť do spoločenskej.. a potom Usmievavý ešte doniesol jablkové pivo :-) púšťala som hudbu z laptopu, taký mix Mago de Oz, Shinedown, Avenged Sevenfold, Metallica, Die Toten Hosen, Offspring a pár pesničiek Tomáša Klusa.. tak Druhý potom väčšinou strašne trpel, lebo neznáša rock :D

keď sme všetko zjedli, nevedeli sme sa skoro ani pohnúť a keď OK odišla, presadla som si k Ewke.. tak sme sa túlili, kým nemusela aj ona ísť okolo 10tej.. ostali sme piati: Zlatý, Druhý, ja a Usmievavý s Frajerkou :-) Druhý ešte upiekol pizzu.. asi bol hladný.. no a potom sme sa už vôbec nepohli :D  rozmýšľali sme, či budeme hrať karty, žmurkaného vraha ale ja som ich presviedčala na kalčeto..

akože 10 minút oni aj súhlasili, ale nexcelo sa im vstať.. ešte sme sa dohadovali, kto umyje riad.. nakoniec ho neumyl nikto, lebo v kuchyni práve umýval Chiľan.. a tak sme šli len dole.. hrala som proti Usmievavému so Zlatým, kým Frajerka bola vonku s Druhým.. vyhrala som :-) potom aj proti Zlatému s Frajerkou.. druhú hru som ich nechala vyhrať.. čudujem sa, že si to nevšimli ^_^ len sa tešili ako malé deti..

potom, keď sme hrali ja s Usmievavým proti Zlatému s Frajerkou, normálne sme prehrali.. 10:9 :D v ďalšej sme ich zase porazili 10:9 a tak sme dali ešte poslednú, aby bolo jasné, kto je lepší.. to sme konečne vyhrali 10:5 :-) Druhý šiel domov, už bolo pozde.. a tak sme ostali len my 4.. dlho sme len tak sedeli so Zlatým na stole a Usmievavý s Frajerkou sa opierali o kalčetový stolík, kým ich nenapadla skvelá myšlienka, že tá miestnosť je plná pohoviek a kresiel :D

Zlatý fúkal do pavúkov, aby na mňa padli, tak som ho bila aby prestal.. ale do ruky sa bál ich chytiť, lebo si myslí, že hryzú :))

Usmievavému s Frajerkou stačila samozrejme jedna pohovka, Zlatý sa na jednu vyvalil, a ja medzi nimi v kresle.. ale Zlatý si naň vyložil nohy v kanadách :D tak som mu zväzovala šnúrky :-) keď sa mi to podarilo, vyzul si topánku.. našťastie mu nohy moc nesmrdeli..

keď si odskočil, tak som mu obsadila gauč, ale nexcel to nechať tak.. tak sme sa asi dve hodiny bili.. a šteklili a somariny.. nakoniec to aj Usmievavý s Frajerkou s nami vzdali a šli radšej spať.. nakoniec som ho nechala vyhrať, lebo sa mi rozopla podprsenka :-/ :D Tak to by už bolo blbé..

potom sme sa ešte chvíľu doťahovali, ale potom sme šli radšej spať.. bolo niečo po druhej.. ja som šla ešte umyť ten riad a on šiel domov.. kým som doumývala, on aj došiel.. tak sme si ešte na fb kúsok písali, ale potom som šla radšej spať O:) ešte som napísala sms BB asi o pol štvrtej, že mi chýba a na moje prekvapenie mi aj odpísal.. že príde v nedeľu.. čo v jeho slovníku znamená tak utorok, ale tak hádam má dáke skúšky, tak bude musieť prísť..

a na rozlúčku len tak miesto hab dich lieb napísal ich liebe dich.. ani ma to moc nepotešilo.. je to až príliš.. aj ma naštval, keď tvrdil predtým, že príde v piatok.. lebo sa musí učiť a somariny..a domov musí, lebo už hin 2 týždne doma nebol.. maznáčik.... a teraz príde v nedeľu.. možno.. typické..  tak mi treba.. nechápem sa, prečo som si práve jeho vybrala.. prečo musím byť v otázke vzťahov vždy taká iracionálna? :-(
 

 

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014