whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

všetko o.k.

ako by som nikdy neverila, že ešte bude...
stretli sme sa už v nedeľu :-) prišiel presne o ôsmej, na privítanie mi dal pusu na líce a šli sme si zahrať biliard.. rozprávali sme sa celý čas po nemecky .. hoci mi párkrát navrhol angličtinu, keď videl, ako sa trápim.. odmietla som :D veď nevadí.. šlo to..
hrali sme 3 hry a potom xcel, aby som rozhodla, či ešte ideme hrať.. stále xce, aby som rozhodovala, lebo mu vždy liezlo na nervy, aká som bola submisívna.. submisívna a málovravná...
chápem, no.. pil ľadový čaj a ja ananásový džús.. povedala som, že môžeme ešte hrať, ale dáme si najprv pauzu a trocha sa porozprávame..  tak sme sa rozprávali.. on mi povedal o dubline a o paríži, ja jemu o lučenci a blave :) no čo už, nie je dovolenka ako dovolenka .. pozeral sa na svetielka a rozprával o tom dáke nezmysly, tak som mu povedala svoje klasické " Tvoje problémy by som xcela mať.." on na to, že určite nexcela.. lebo jeho mama má rakovinu :-( povedala som, že ma to mrzí, ale čo iné sa na to dá povedať...
 
tak sme boli ticho..

potom sme hrali ešte biliard.. a keď sme skončili, zas sa pýtal.. tak.. čo budeme teraz robiť.. prišla som ku nemu bližšie, a keď bolo dlhšie ticho, spýtala som sa ja, čo budeme teraz robiť... on, že čaká na moju odpoveď.. potom prišiel bližšie a pobozkal ma..
odložili sme tága.. objímali sa.. bozkávali.. nebolo to až také dokonalé, ako keď sme spolu chodili a on sa úplne prispôsobil môjmu obľúbenému štýlu ale bolo to veľmi dobré.. a bol to on..

šli sme sa potom prejsť troška.. po parku a tak.. držali sme sa za ruky, sem - tam sa pobozkali a sem - tam kecali o úplných hlúpostiach.. a sem - tam boli ticho a potom na mňa šli nepekné myšlienky, tak som ich radšej zaháňala ďalším bozkávaním O:-)

nakoniec sme šli ku mne a uvarili si čaj :-) sadol si na posteľ a ja na stoličku a boli sme ticho.. po pár minútach mi kázal dačo rozprávať.. a keď som sa spýtala, čo, tak povedal, že hočo.. dáky vtipný príbeh.. tak som mu povedala o češkách vo vlaku " Ich bin heiss! " :-)

zavolal ma k sebe.. objímal ma.. a ostal u mňa spať.. ráno sme šli kúpiť raňajky.. bagetu a praclíky :-)  a spravili si brunch v kuchyni <3

m... | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014