whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

najkrajší víkend s ním :-)

najlepšie veci sú neplánované.. a tak bol druhý ešte krajší ako prvý.. tak si ho xcem zapamätať :-)
písala som mu v utorok (28.5.), že som veľmi smutná, že sa ešte celé 4 týždne neuvidíme. on povedal, že na to tiež myslel, že má vlastne vo štvrtok voľno. poprosila som ho, nech príde.. ale jediné voľné miesto, čo bolo v student agency nám niekto vyfúkol..
v stredu (29.5.) som bola na FREE HUGS a potom s huggermi.. potom aj so sestrou a marcelom, a on mi volal, že to asi nevýjde.. bola som z toho zase veľmi nešťastná.. ale keď sme prišli domov, skúšala som ešte na nete niečo hľadať. bolo okolo polnoci a zistila som, že sa ešte o jednej dá cestovať Slovaklinesom.. celkom ma prekvapilo, že sa ten lístok dá ešte kúpiť..
tak som mu to napísala a on na to, že teda nevie, lebo je to skoro 100€ a len za tých pár dní... a to bolo už pol jednej.. tak som mu povedala, že má pravdu.. je to drahé, a veď sa uvidíme o 4 týždne, aj tak sa musíme učiť a whatever.. a on na to: "máš pravdu.. ľúbim Ťa.. vidíme sa.." a chytil ten bus.. bola som tak neskutočne šťastná.. síce meškal asi 2 hodiny, ale prišiel .. :-)
nestihla som ho pri výstupe z busu, ale prišla som skoro súčasne s ním.. napísal mi, že šiel najprv na wc, a práve som mu šla odpísať, keď som ho zbadala vo vestibule.. objala som ho a on ma bozkával..veľmi dlho sme sa objímali a bozkávali.. povedal: "ak si si náhodou nevšimla.. chýbala si mi!" kúpil si v pekárni niečo pod zub, tak som ho učila, ako sa to vysloví, aby si objednal :-)
potom sme šli na vlak.. sedeli sme pri nejakých chlapíkoch, čo jeden z nich krásnou slovenčinou rozprával.. a učili sme sa :) potom sedel oproti nejaký chalan, čo si rátal príklady z analýzy jednotky a ja som mu mega závidela, že radšej by som počítala, ako sa učila difky.. ale čo už.. stará som ^_^ tilko si čítal nejakú knihu z nemeckej jazykovedy a smial sa, aké rozdielne vedy sa učíme..
do LC sme prišli okolo štvrtej a šli sme domov. bol tam brat, tak sa pozdravili.. a brat, že "ty musíš byť tilman." .. "no a ty musíš byť .. BRAT!" ^_^ mená predsa nie sú dôležité :) dal si veci do obývačky.. mama prišla domov len naskok a ani sa mu nepozdravila, že sa zoznámia neskôr a išla ešte po sestru. celkom dlho bola preč.. keď prišli, zoznámili sa a pozdravili so sestrou. boli sme potom v kuchyni, jedli bagetky s hocčím čo sa nakúpilo a hrachovú polievku.. kúsok mi kvapol na stôl, tak som to prstom oblizla a on sa čudoval, že akože veď stôl je špinavý alebo čo.. povedala som: "bei uns kann man sogar aus dem Boden essen... man findet immer was!" a on z toho dostal nenormálny záchvat smiechu.. tak sa smiala aj mama a sestra.. a vďaka tomu im bol aj mimoriadne sympatický - nemec, čo sa aj smiať vie! niečo nevídané ^_^
a po jedení sa pilo. mama s tilkom dáky humus, dali si 2 a pol a zle mu bolo chudáčikovi a potom víno. bol riadne unavený, tak sme si na chvíľku šli ľahnúť do mojej postele. potom bol kus drzý, tak som odišla. šli sme spať pomerne skoro, asi okolo polnoci.. šak štvrtok, mama vstáva do roboty.. samozrejme sme sa ako každú noc ešte hodiny maznali a potom sme zaspali v objatí.. na to by som si hneď  zvykla..
a ráno aj po zobudeni sme sa tiež nikdy vstávať nehnali.. na raňajky sme si dali koláčik od maminky :-) A šli sme sa prejsť.. len tak do parku :-) cestou ma kľudne zastavil a bozkával.. a tak som sa fakt cítila ako tínedžerka.. na ostrovčeku sme si kus sadli a užívali slnečné lúče. povedala som mu o našom prvom rande so števkom a ako som mu o svadbe hovorila, keď mi pod tým stromom na ostrovčeku zobral ruky do dlaní :-)
ešte bolo pekne a tak sme sa šli prejsť aj ďalej do mesta. dali sme si zmrzlinu a zašli až ku tržnici, no už začínalo pršať. tak sme sa pobrali smerom domov, no potom sa riadne rozpršalo, tak sme sa schovali pod vchodom pri nejakom dome, kde sa okrem nás skrýval aj nejaký otec s malým dievčatkom.. objímali sme sa a čakali, kým prešiel najväčší lejak.. potom sme sa vybrali domov.
jeho topánky boli dosť premokavé, a tak si ich vyzul.. ja som sa zo solidarity tiež vyzula a a kráčali sme bosí :-) ja po všetkých mlákach, on len tak rozvážne ^_^ xcela som mu povedať, že nevadí, že sme nepočkali, kým úplne doprší, aspoň bude mať zážitok a povedala som: "mindestens hast du eine erlaubnis." a on že "wofür?" tak sa mi hajzel smial, lebo jasné, že som xcela povedať erlebnis. ale čo.. som mu povedala, že sa mu nikdy nebudem smiať, keď sa bude slovensky učiť a ešte ho bude mrzieť, aký bol hnusný..no ako sa poznám, asi by som to nedodržala..
keď sme prišli domov, umyli sme si nohy a potom sme varili.. on robil zemiaky s cibuľou a ja kuracie mäsko s takou zeleninovou omáčkou zo zaváraniny a k tomu sme spravili taký mega zeleninový šalát :-) jedli s nami aj ostatní, a aj im chutilo :-) ale podarilo sa to fakt super :-)
takže bol už večer a my sme sa s jankou už museli chystať na von.. on si fénoval mokré topánky, až nám pokazil fén, ale potom sa zas opravil :-)) so sestrou sme si obliekli rovnaké topy, len ja ku tomu pančuchy a ona rifle. bolo pomerne chladno, ale dalo sa.. a šli sme busom, hneď sme stretli mišku a DJa a šli sme do Xbaru na 1 pivo.. potom do tesca kúpiť brzdu a nejaké energy a na ružinú.. v hangári bola opening párty. vypili sme fľašu hore na ceste, zjedli chipsy (tilko mi povedal, že jeho obľúbené sú octové ^_^) a šli dnuka..
hudba bola hrozná, samé deti tam.. a my sme absolútne vôbec netancovali.. len na chvíľu som bola na parkete, cestou na wc, ale nezdržala som sa, lebo som nexcela milého nechávať sama. boli sme len tak spolu, sedeli, bozkávali sa, aj sa rozprávali a neboli to veľmi čírful rozhovory.. skôr také troška podnapito depkáčske.. jedine dobre zahrali nejakú nirvánu, ale čo.. domov sme šli pomerne skoro..
okolo pol druhej sme už boli doma.. a ja som bola strašne nenormálne unavená, hoci tilko sa xcel ešte maznať, ja som pri tom fakt zaspávala.. dohnali sme to ráno :-)
keď sa mama napoludnie vrátila z práce, práve sme raňajkovali ^_^ teda skôr brančovali :-) dojedali sme šalát a potom si dali puding, čo mama spravila ku dňu detí.. šli sme na polianky za Šónom Konerym :-)ˇskoro sme nevytiahli hore, tak sme museli aj kúsok potlačiť. :-) šón má 2 krásne šteniatka, ktoré sa dokonca páčili aj môjmu mačkošovi ^_^ dali sme si polievku a šón zase polial :D pozerali sme v telke hudobné kanály a hľadali pesničku, čo by mohla byť naša, no nemali sme šťastie.
potom sme sa šli prejsť.. len tak po lúke.. a hovoril mi pekné veci o bývalej.. a ja jemu len tak.. ani neviem..niečo.. :-) zase sme boli bosí.. potom sme už šli domov.. tak povedal, že nabudúce musím zase ja jeho rodinu spoznať.. no dúfam, že to nemyslel vážne.. :-)
večer sme pripravili pár rožkov na cestu a šli sme spať pomerne skoro.. povedal, že sa mu páči, keď mám mokré vlasy. :-) a nespali sme skoro celú noc.. bolo to pekné :-) s ním vždy.. ráno sme šli o 7:30 busom.. mama nás odviezla.. mali sme obaja cucfleky :-) a ja riadne doškrabanú bradu od neho.. ale čo..
cestou ma objímal, bozkával, počúvali sme hudbu a spievali si :-) a učili sa.. a tak.. hodinku som s ním počkala na stanici, než mu šiel bus a potom mu zakývala.. bol šťastný, že prišiel, a ja tiež.. a mrzelo ho, že pochyboval.. najkrajší víkend za veľmi veľmi veľmi dlhý čas.. :-)

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014