whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

taký nemilý - milý deň s milým .. :-)

začať odznova a bez všetkých predošlých chýb.. to sme xceli.. ale ono to nejde len tak zo dňa na deň..
som si toho vedomá.. a viem, že je to hrozné.. a občas som vážne strašná..

stretla som ho na fb.. tak sme si chvíľku písali a potom napísal, že musí ísť, lebo skončila prednáška.. napísala som mu: "komm zu mir" čudoval sa, že teraz? ale potom povedal, že dobre.. prišiel asi o hodinu, zatiaľ som mu varila špagety :-) myslela som, že bude hladný.. a tak som v kuchyni samozrejme nemala mobil a keď som prišla na izbu mala som od neho správu a aj hovor.. už bol tu, a čakal vonku..

tak som šla.. xcel ísť na zmrzlinu.. ja som sa ho spýtala, či xce ísť so mnou do prahy.. myslela som, že ho ten nápad poteší, ale práve naopak.. stále opakoval, že by to bolo seltsam, stretnúť mojich priateľov a že je na to ešte priskoro..

šli sme potom na zmrzlinu.. ale ja som nexcela.. dal si len on.. a potom sme šli sadnúť ku pegnitzu.. celý čas sme boli ticho.. ešte ma párkrát ponúkol zmrzlinou, ale odmietla som..

veľmi mu vadilo, že musel sám jesť. a že sme boli ticho.. vravel to, ako by xcel všetko skončiť, že to takto nemá cenu.. dotklo sa ma to.. hej viem, že som hrozná, ale s ním sa občas fakt ťažko konverzuje.. a s mojou nemčinou furt.. a problém je aj, že on nič nerozpráva.. len sa ma vkuse pýta, čo som robila cez deň.. a to je vlastne všetko.. ach.. a ja fakt neviem, čo mu mám rozprávať, keď som celý deň nič nerobila :D

nakoniec sme to nejak prekonali ^_^ ja som mu porozprávala, akú mám dilemu, kedy ísť domov.. a neviem.. hlúposti.. potom o tom, že keď sa bude xcieť bozkávať s nejakou babou, aby mi dal vedieť.. a že ja by som to nespravila.. on zase, že či mu nedôverujem.. a rozprávali sme sa aj o jeho mame..

potom sme šli ku mne.. a nerobili sme v podstate nič.. len sme ležali.. bozkávali sa.. nechápal, prečo mu nexcem dovoliť nechať zájsť veci aj ďalej. ale fakt potrebujem čas.. a on ho svojim spôsobom tiež potrebuje.. nakoniec sme zjedli špagety a šli spať :-)

povedal mi, že ma má rád <3 :-) prvý .. len tak.. prvý v tej chvíli.. nepovedal, že ma ľúbi, len že ma má rád.. a ja som sa nezačala smiať.. len som ho objala okolo krku a povedala, že ho mám radšej :-) unmöglich..

m... | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014