whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

depresívne stretko a nádherný víkend v prahe :-)

nejak sa nič nevyriešilo, ale tak to asi chodí.. keď človek čaká, že sa niečo stane.. treba si ešte počkať..
tak teda stretko s M. .. stretli sme sa pri lorenzkirche.. objal ma.. ani nečakal, čo spravím prvá, proste ma objal.. objíma všetkých kamarátov/ kamarátky, tak ma objal..  začal samozrejme po nemecky, tak som ho poprosila, aby hovoril anglicky.. ale asi po 10 minútach sme začali po nemecky..  ach, fakt mi to nejde..
šli sme sa len trošku prejsť, hľadali sme nejaké obchody so suvenírmi.. hľadala som kľúčenku s mojím intrákom, ale nikde nemali.. tak sme sa asi po 50 minútach rozlúčuli, lebo bolo nejaké dlhé ticho..
ja už neviem, čo k nemu cítim.. som šťastná aj nešťastná, keď som s ním..
keď som došla na izbu, tak ma z toho chytila riadna depka..
celú noc som precestovala ^_^ .. do prahy som došla o 4:45 ráno a ešte hodinu som sa trepala ku miške na intrák :) u nej sme kus ešte si ľahli spať, tak som spala až do 9tej, kedy som mala budík, že idem po ňu.. šla som teda za ňou.. kúsok sme sa prešli a na obed sme šli na pizzu.. bola akcia, že na isic 1+1.. potom sme šli kúsok do centra a kúsok po obchodoch. a potom šla zase do školy na druhú, tak mi dala kľúče od intráku.. šla som tam a cestou som sa zastavila v Chodove a kúpila som topánky, lebo som mala len čižmy a tie mi neskutočne zodrali nohu.. kúpila som aj janke kabelku a krowky pre Sláva..
keď som došla na intrák, bola tam miškina spolubývajúca, tak sme trošku pokecali ale potom som si ľahla spať :D miška prišla strášne pozde, tak som šla o chvíľu už po miňa.. stretli sme sa, tak ma objal a krútil vo vzduchu, celá wufina :)) šli sme na vltavu a už dole pri výťahoch sme stretli maťa a pár ďalších chalanov, tak sme sa pridali..
medická párty bola trošku nudná, stále sa bavili len o pitvách.. tak sme šli aj na splav a aj hockam, kam prišlo.. dosť sme sa opili a dokonca miňo asi ešte viac, ako ja :) o polnoci sme šli po vierku a G. ..
cestou busom mi miňo hovoril, ako dúfa, že nám to spolu dlho vydrží, tak som mu povedala, nech to nehovorí a aj to, že sa xcem rozísť.. potom neskôr som dúfala, že si to nepamätá, lebo ako sa ukázalo, mal okno práve z tej časti večera, ale zrejme si toto ešte pamätal.. ešte v metre vytiahol fľašu slivovice, ale takej slabej, tak to sme pili potom aj s vierkou a paľom..
šli sme s nimi ku miňovmu intráku a v metre sme zbalili jedno milé dievča.. volala sa peťa.. šli sme na diskotéku, tak som (vraj, lebo túto časť si zase nepamätám ja) šla s ňou tancovať :) a keď skončila diskotéka a zapli svetlo a nás vyhadzovali, tak sme ešte s vierkou spievali slovenské pesničky a dáki chalani sa ku nám pridali.. celkovo v prahe mal každý tendenciu tváriť sa, že je slovák, ikeď väčšinou sa naozaj len tvárili..
potom sme šli ešte piť na pumpu :D tak tam vznikli aj nejaké fotky, ktoré budem musieť ešte z miňa vymámiť ! :D
nakoniec sme sa prepašovali s veľkým šťastím cez vrátnicu, len paľo liezol po hromozvode.. ja som sa asi o to tiež nejak pokúšala, ale spadla som a odrela si ruku... prešli sme ale v pohode.. a potom sme spali všetci u miňa, teda vierka s ním na posteli a ja s paľom na zemi a vedľa spal jeho spolubývajúci, ktorému o našej návšteve akosi miňo zabudol povedať.. a v noci mu kameňom ktosi rozbil okno..
v piatok (4.11.) som sa zobudila ešte stále mierne pod parou :D pamätala som si vlastne len matne, ako sme vierku a G. stretli v metre a potom ako sme boli vonku a ja som objímala peťu, že aká je zlatučká :)) a ona bola fakt veľmi zlatučká.. a potom si aj pamätám na falošný preukaz s ktorým sme prešli cez vrátnicu ale nebolo ho treba ani ukázať.. takže v pohode, potom sme vypadli, nech miňovho spolubývajúceho veľmi neobťažujeme..
šli sme okolo veľkej kopy lístia, tak sme sa do nej začali hádzať.. najprv len tak akože- zo srandy, ale keď som sa do nej potom vyvalila, ostatní nedali na seba dlho čakať a vyváľali sa pri mne :) potom sme sa ohadzovali lístím a tak :) kúsok ďalej som si všimla, že mi chýba mobil a naozaj sme ho našli v tej kope lístia.. šli sme do centra, na hrad, do knižnice, okolo opery atď atď.. večer sme už boli dosť hladní, to už som konečne vytriezvela :D a šli sme do lidlu v Bielej Labuti, čo je také obch. centrum.. nakúpili sme si jedlo a xceli sme ho zjesť dakde tam dnuka na lavičke.. lenže tam neboli lavičky, tak sme šli na schody, ale odtiaľ nás vyhodil nejaký chlap, a že hore sú sedačky..
boli tam aj nejaké stoly, tak sme si sadli tam a vybrali jedlo a práve sme začali jesť, keď prišiel SBSkár a vyhrážal sa, že ak neodídeme, zavolá políciu.. potom nás šiel vyprevadiť až von.. tak sme nakoniec sadli vonka, zima mi bola hrozná.. ale mali sme fľašu vaječného likéru, tak aspoň troška zahrial :)) potom tam šli okolo nejakí chalani a rozprávali "... zabil dva lidi.." tak sme sa spýtali, kto zabil 2 ľudí a chalan zopakoval, že "MÁLEM, málem zabil dva lidi.." spýtala som sa teda, že "kto je to ten Malem?" asi bude nebezpečný.. bolo to vtedy vtipné, ale potom ma omrzelo, že som to povedala, lebo zvyšok víkendu všetci (teda hlavne vierka a paľo) stále rozprávali o malemovi a mne to nehorázne liezlo už na nervy! :D
ten večer sme si spravili pohodový.. uvarili sme víno (so skittleskami - humus :D ) pozreli sme si film a šli sme spať už o polnoci.. mali sme už voľnú izbu, teda ja, G. a vierka, lebo miňovi susedia z bunky odišli a dohodli sa, že mu nechajú otvorené dvere.. :)
tak sme spali do 10tej.. potom G. zvonil budík.. ale on spal ďalej ešte skoro do 12tej.. potom sme šli po peťa na vlakovú stanicu a stade na Karlštejn.. vo vlaku sme si dali nemecké pivo kúpené v norme a bavili sa :) okrem paľa, ktorý si nedal.. potom na Karlštejne (dedinka neďaleko toho známeho hradu) sme si kúpili 1,5 litra burčiaku.. bieleho.. neskorý zber :D ten sme tak pili cestou a šli sme.. vkuse sme sa zastavovali v nejakých obchodíkoch a obdivovali nejaké somarinky :) hľadali sme Veľkú Ameriku.. to je kameňolom asi 2 hodky cesty od Karlštejnu.. našli sme ho fest potme.. spravili sme si oheň a opiekli wafle :) ja a vierka sme mali aj syrový rožok :) vynikajúce to bolo.. na tie wafle sa miňa a G. u mňa v Norimbergu naposledy naučili :-) ale bolo to super!!! :)
potom sme cestou späť na chvíľu zakotvili v podniku a dali sme si čaj, ja a peťo polievku a vierka pivo.. miňovi sa pokazil zips na bunde a nešla mu niakovsky rozopnúť, až keď sme mu asi po 20 minútach tam dali miesto zipsu koliesko z kľúčov :)
potom sme šli ešte pozrieť na Karlštejn hrad.. ale už bol samozrejme zatvorený, tak sme tam liezli po lešení, lenže po nás začal kričať vrátnik a tiež sa vyhrážal, že zavolá políciu.. hrozní, títo česi.. aj dosť nepríjemní čašníci sú. no a strážnici ajaj... zmeškali sme vlak o pár minút, tak sme hodku čakali na ďalší v nedalekej krčme, konečne asi prvý milý čašník za celý pobyt tam bol :)
na vlakovej stanici sme potom stretli chlapíka, ktorý nám potom celou cestou rozprával svoje zážitky z lozenia po vojenských továrňach a tak :) .. keď sme došli do prahy, paľo už xcel ísť spať, ale my sme xceli ešte žiť.. šli sme do nonstopky a kúpili sme 2 fľaše rumu a 2 koly.. pili sme ich v centre, prvú najprv pri nejakom múzeu a potom zvyšok padol pod orlojom :) potom sme šli na wc do 4* hotela a predstierali sme, že sme zahraniční turisti a rozprávali sme sa anglicky.. potom sme si všimli, že pri WC je nápis, že je za 10CZK, ale recepčný ich po nás nepýtal :)
potom sme šli na Karlov most.. ešte na chvíľu vyrušení mladým dievčaťom, čo nás volalo do istého novootvoreného baru.. všetci sa ňou tvárili byť nadšení a už xceli ísť s ňou, len som ich presvedčila, že sa prv pozrieme na most a potom môžeme ísť.. a len čo odišla, už vraveli, aká bola odveci a že tam určite nepôjdu.. na karlovom moste bola sranda :) tancovali sme :D teda.. točili sa do kruhu ako šialení spolu s vierkou a peťom :D vierka šla potom ukazovať miňovi, ako má cikať z mosta, dobre, že tam nespadla.. len paľo bol "unavený a bolela ho hlava" tak sa vôbec nebavil.. a xcel ísť spať... potom sme šli na električku, ale s vierkou sme tam ešte ísť nexceli.. no potom nás donútili, spolupracovala som ale len kvôli paľovi.. ešte sme sa bavili v električke :D no a xceli sme do podniku, ale bolo pol 4tej a práve zatváral.. tak sme xceli na intrák, ale sa nám nepodarilo prejsť.. tak len G. vyliezok a zhodili potom vierke batoh a prišli za nami.. sedeli sme na zemi a hrali pravda skutok :D ale iba trochu :)
potom sme sa šli zohriať na benzínku.. kúpili sme si sáčok chipsov a tak.. všetci pospali, len s peťom sa dalo ešte baviť.. tak sme si kúpili aj nanuky :D potom sme už šli ich odprevadiť na električku a oni šli na bus.. my sme šli spať.. už sa nám podarilo prejsť v pohode :) pospali sme zase tak cca do 11tej.. takže len 6 hodín.. no a potom musel miňo robiť do školy a ja som mu zatiaľ uvarila na obed zemiaky a pangasia a potom som aj kuchyňu upratala, čo mali teda parádne špinavú, žiaden čistý riad, no typický chlapi :D
potom som si čítala knižku s poviedkami "nauč ma milovať", kým miňo všetko dokončil.. potom sme šli von.. šli sme do akéhosi parku a tam sme sa hrali s loptičkou, čo sme našli na zemi :D potom sme v lese trošku poblúdili, to sa už aj zotmelo.. sadli sme si na nejaký veľký strom a kus sme sa rozprávali.. tak o jeho lenke, o G. ..
potom sme šli do Kauflandu nakúpiť sladké pečivo :D kúpila som si moravský koláčik makový a banánovú donutku :) a kakao a jablkový džús, ktorý som zabudla u miňa v chladničke celý, ale nevadí, lebo on kúpil zmrzlinu, čo sme zjedli celú :D skoro.. a kávu a cherymoyu :D vraj najlahodnejšie ovocie na svete, ale poviem vám, nič moc :D
peniaze mi vyšli presne, že mi ostala jedna koruna a ešte desaťkorunáčka vo vozíku :) pekne, lenka, pekne, vidno, že si matfyz :) (niii, srandujem O:))
potom sme si ešte pozreli pár simpsonovcov a film a potom ma už miňo odprevadil na električku.. tak.. konečne koniec :) už je skoro jedna hodina, hlavne, že dnes o pol siedmej vstávam :) tak teda dobrú noc, dobré ráno, gratulujem každému, kto dočítal až sem :D a kto si len preskakuje článok a pozerá na koniec, tak vám rovno poviem, že ste o nič neprišli ;)

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014