whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

raj na zemi :)

bol to grétkin status, ktorý ma viedol ku krátkemu výletu..
" Raj na Zemi <3 HORNÁ BZOVÁ" len toľko mi stačilo, aby som si povedala, že ja tam fakt musím..

hoci som plánovala ísť na SVK až v auguste, hoci som sa nedávno sťahovala do nového WG a nemám žiadne peniaze.. hoci o týždeň neskôr ideme do Ríma..

moje presvedčenie poriadne schladili ceny lístkov Ulm-Lučenec, ktoré stoja 70€ jeden smer.. napísala som do FB skupiny Slovákov, či niekto nejde na SVK.. ozval sa jeden čech, že ide do Brna a jeden slovák mi odporučil kolegu, že pôjde. čech xcel ísť až v piatok večer a to by sa mi teda vôbec neoplatilo na 1 deň domov..

slovák že v stredu alebo štvrtok poobede a že ma aj do LC vezme.. ešte som cenu zjednala zo 45 na 40 a meega som sa tešila.. no nakoniec zo stredy poobede bol štvrtok najskôr o 6 večer.. našťastie šiel čech tiež vo štvrtok (3.7.) a o tretej poobede.. z čoho sa nakoniec tiež vykľulo štvrť na 5, takže čas sme asi vôbec neušetrili, ale zato skoro 10€ :D posledné 2 miesta v buse boli voľné, tak som rýchlo kupovala.. do LC sme došli pred piatou ráno a s veľkým šťastím sme zobrali bus na rúbanisko. ani sme nespali, len balili a okolo šiestej na Bzovú <3

(4.7.) dorazili sme krátko pred budíčkom, potom rozcvička.. proste tábor :) šli sme ku horárke po mobily a foťák a potom na kaplnku. povedala som tilkovi, že sa tam vezmeme. nenamietal.. ale ani nadšený nebol.. vlastne z celej bzovej nebol asi moc nadšený.. potom tilko celé dopoludnie prespal.. ja som káľala, pílila, ešte som ho aj budila, nech všetku zábavu neprepasie :) poobede sme zaspali na celte vonku, že nás až slnko spálilo, hoci sme sa natreli.. toňa mala kliešťa a gabko ho zakilloval, len hlavička ostala. ach, gabko, gabko.. potom sme hrali pokladovku.. zišli sme z cesty a predbehli nás aj poslední.. dohnali sme ich, nech nám neberú papieriky. nakoniec sme boli druhí po tých za nami, lebo ostatní našli toho ešte menej :) jupí :) a hrali sme BANG! :) a mňa zabil muco, lebo som mu nezobrala vulkanik, keď som mohla.. na to som 2x doplatila.. naša družina sa volá po keksíkoch z Lidla :) na večeru bola parádna čína :-) táborák robil kenny, riadne slabý.. dlho sme tam ani neboli, len sme si trošku zaspievali.. ale úplne tote hose.. škoda :( tak sme si šli umyť zuby a deti sa na mňa potom vrhli, že prepadca isto som :) v stane sme sa zababušili každý pod 2 spacáky a držali sa za ruky :)

(5.7.) prepad bol až o štvrtej.. vykašľali sme sa na to :) budíček o hodinu posunutý.. dobre sa mi spalo na madraci :) cez táborovú školu sme cvičili jogu s janaj.. takú relaxačnú.. potom na vodu.. prišla alenka.. a xcela nech ju mucovi predstavím.. no čo som mu mala povedať? "Toto je otcova milenka.." hm.. tak bolo trápne ticho.. vo vode sme mali potápky, čo sme potom vyberali.. doniesla som 90 litrov vody a muco 95 :) šak je chlap.. a žofré nás ani nepochválil.. nikoho.. lebo sa flákal a nevedel, kto maká.. deti majú kult tela.. isto po vzore Zotiho.. malí chlapci s kockami na bruchách, ktorí vkuse chodia bez trička :P ale s bandaskami nepomôžu.. ach..

dokončili sme saunu :) potom testovali.. a tvárili sa spotene, keď prišla janaj :) družina v kuchyni nič moc.. miesto prívarku spravili kašu.. na večeru cestovinová kaša aaaaa.. no ale čo už.. poobede žofrého bojovka, celkom v pohode, len ku koncu sa pobabrali pravidlá.. ale prišla Chipita <3 s frajerom :) a Buchta s Ivkou :) pokecali sme v jedálni a potom prišli deti, či si zahráme Bang! oni nexceli, ale my s tilkom sme si zahrali.. itak sa chudáčik kúsok nudil.. hrali sme siedmi.. a ja som bola odpadlík. a VYHRALA SOM!!!! :) vďaka vulkaniku! ^_^ ešte som asi nikdy nevyhrala ako odpadlík :)

potom ešte prišli aj pali a džemky <3 ach.. tak mi bolo ľúto, že nemôžme ostať na noc aj s nimi.. no ale prišla mama a xcela domov.. ešte sme ju presvedčili, že banány s čokoládou grilujeme :) a na nástup ostať.. janka šla potom volať s ježkom, tak sme šli na kopec sa rozlúčiť.. ach.. večer sme ešte stihli nákup v kauflande.. ale nemali čokovodku :/ ^_^

dali sme si pirohy a po krátkom spánku zase cesta do DE.. so zastávkou v Brne aj s peknou prechádzkou (zachádzkou) no ale čo.. cestovali sme asi tak dlho, ako sme doma boli.. teda.. doma <3 ..
----
milujem bzovú.. milujeme bzovú.. od prvého tábora 2001.. ako sme celý rok cestou z gympľa s jankou nehovorili o ničom inom :) aj keď sme z toho po desiatich rokoch vyrástli..

minulý rok bol prvý, čo som sa neprišla ani pozrieť.. xcela som tam tilka zobrať, ale malo byť zlé počasie, tak sme nešli.. nakoniec ani nebolo.. tento rok aj kúsok pršalo.. ale len tak okrajovo.. a bolo aj tilkovo obľúbené počasie (slnko a dážď :)

teraz je tam už tretia generácia.. no aj tak ma prekvapilo, že som skoro všetky deti poznala.. sú dobrá generácia :) tak je to pekné :)

každý rok, prvé 2 týždne letných prázdnin viem, že nie je miesto, kde by som radšej bola.. to je viac ako domov.. to je čistá láska <3 bolo pekné zdieľať ju s tilkom.. hoci ma mrzelo, že sa s ním deti moc nebavili.. tak som sa snažila mu stále venovať.. on je pre mňa všetkým.. taká druhá polovica.. len kvôli nemu som tu..

prišiel so mnou do Ulmu len na 1 noc.. len aby ma pomiloval.. bolo to veľmi pekné O:)

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014