whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

píšem

že raz za týždeň... dobrý bol...
vlastne by aj bolo o čom.. ale čoraz menej sa mi chce počítač doma zapínať.. a ešte menej niečo písať.. trpia na tom vzťahy s kamarátkami a kamarátmi z ďalekých krajín (rozumej slovensko, ale aj všeobecne so všetkými...)

tak napríklad by som sa mohla posťažovať..

rozpadám sa..

a to nemám ešte ani tridsať.. neviem, ako to mám ďalších sedemdesiat rokov ešte zvládnuť.. krvný tlak ako starena a ku tomu sa pridáva búšenie srdca len tak v pokoji.. a parodontóza.. a mdloby.. ale ina všetko fajn :D vlastne to neznie až tak zle.. teda.. možno je to zo stresu..

a trochu mi niečo chýba.. ani neviem, čo.. máme sa tu naozaj dobre.. ako stále opakujeme, byt je úplne super. aj susedia.. a ani si až tak nelezieme na nervy ^_^ v pondelok mám(e) taekwon do, v utorok rollenspiel a v stredu bodyart. je mi to aj trocha príliš :D radšej mám niekedy proste len oddych doma a kľud.. hlavne, keď pracujem deväť a pol hodiny.. od deviatej do siedmej.. a potom ešte variť.. ale to je fajn. aj tak väčšinou varí tilko. je skorej doma.. a aj lepšie varí.. ale hlavne to prvé.

v piatok som bola s Yvonne na muzikáli. bolo to fajn.. Grease.. ako nie úplne mega, ale celkom vtipné.. zhodli sme sa, že najlepší, čo sme videli bol Tanz der Vampire :) v nedeľu tu bola gisela s cornéliom. tak sme dva dni upratovali.. aj keď prišli len na jeden večer prespať.. bolo tu upratané ako hádam ešte nikdy :D tilko potom povedal, že nanávidí upratovanie. no verili by ste tomu? každý miluje upratovanie, iba môj manžel nie :-O :D

na veľkú noc sme boli doma. najprv u Janky.. tilko prvé dva dni prespal ;) vždy keď sme na slovensku, on iba spí.. danka bola kus chorá a nakoniec nás oboch nakazila.. potom v LC.. večer sme šli do Franzu s Veve, Mirkou, Chipou a Masťou.. bolo super :) Masťa pokecala s Tilkom, tak som bola veľmi rada, že sa mu niekto venuje a nemusím celý večer len ja :)

mama napiekla DVE kuratá.. lebo sme boli dokopy s ňou až TRAJA.. ku tomu pripálené opekané zemiaky s kopou rasce a/lebo zemiakový šalát.. to robí vždy.. preháňa s jedlom. ach.. nejdem tu radšej písať o mame. v sobotu bola v robote, tak bolo dobre :D opravili sme s Tilkom dvere čo nešli zatvárať, urobili tortu a večer sme šli ku veve :) v CBA sme kúpili dobrý rum.. akurát bol posledný a s dvoma pohármi ^_^ taký jankin a ježkov obľúbený.. a kofolu a chipsy a tak..

zase sme boli zostava čo aj v piatok, len masťa neprišla.. lebo zaspala :D a trocha neskôr prišli dvaja mladí nemci. :) a chipita odišla. okolo polnoci sme šli do havany. boli sme dosť opití :) takže sme aj tancovali :D teda tilko a ja, ostatní by tancovali aj tak. nemci si potom "rozdelili" veve s mirkou, ale nič z toho nebolo, lebo sú pre ne príliš mladí :D škoda, no..

raz ku nám prišla nejaká baba a robila oči na tilka.. tak som jej uhla z cesty a šla som ku veve.. ona to komentovala v tom zmysle, že veď mi ho tá baba preberie, tak som jej povedala, že " I wanna see her try" :D

keď sme odchádzali, jeden z nemcov stratil svoju kartičku (100€ pfand :D).. šla som s ním dnu ju hľadať a našla som ju po chvíli na zemi :) tak som sa tešila, že dnes je môj deň. najprv som opravila dvere (masážnym olejom) a teraz som aj mladého nemca zachránila :D .. nuž..

v nedeľu už tak dobre nebolo. mama bola doma. dlho sme to tam nevydržali a radšej sme zase vypadli do BA. ešte sme strávili deň s poupátkom.. boli sme s tilkom s ňou pri draždiaku a keďže už bolo pekne, boli otvorené stánky. kúpili sme si pivo a langoš :) keď danka ochutnala z langoša, už jej nechutilo jabĺčko :D stretli sme aj katku markovú s miškom a liankou :) danka bola veľmi zlatá, aj keď trocha bez energie kvôli tej chorobe, ale zato s radosťou zaspávala.. aj sa sama pýtala ľahnúť si a pripútať :)

naspäť sme šli potom cez deň.. tak sme sa celú cestu iba hrali :D  mne sa zase cez deň tak dobre necestuje, ale čo už..

asi tá vec, čo mi tu chýba, je dankáčka.. vidieť ju len raz za mesiac je naozaj málo :( škoda, že nebýva bližšie.. tie TKD, RPG a BodyArt sú ok, ale nič z toho nejak extra nemilujem..

ale neviem.. neviem sa nejak pre nič nadchnúť.. ani bodypump ma už nebaví..

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014