whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

nexcem žiť vo svete, kde 'Bis bald' znamená 'vidíme sa o 3 dni' ..

lebo si to nezaslúži!!!!!! a ja som len sprostá krava, že som naňho taká dobrá...
keď odchádzal, povedal, že sa vráti v piatok.. povedala som "aha, takže najskôr v nedeľu" on povedal "nieeee, v pondelok mám skúšku.. musím sa učiť.. a tu sa mi učí lepšie ako doma.."

o pár dní povedal: "prídem najneskôr v nedeľu.." povedala som: "zobuď ma keď prídeš.." a on vraj, že "to budeš isto už hore, ale môže to byť tak o ôsmej.." a ja na to, že keď on vraví, tak: "to isto prídeš v pondelok" a on: "nieee, v pondelok o jednej mám skúšku.."

... v nedeľu sa na mňa totálne vysral..

napísala som mu v pondelok pred jednou "veľa šťastia na skúške.." ani mi neodpísal.. (len keď sme potom boli spolu a ja som miesto "ich denke an.." povedala "ich denke auf.." vraj.. ty priveľa auf používaš.. aj šťastie na skúške si mi želala "auf".. a to má byť "für" ..)
 

naveľa mi v pondelok napísal na Skype.. v noci, či môže prísť ku mne.. povedala som "dobre, ale nie príliš neskoro.." .. povedal: "najneskôr o polnoci som tam.."

.. prišiel o pol druhej..

a ráno povedal: " idem na wc, hneď som späť.." a povedal "bis bald" povedala som, "aha, od Teba to znamená, že sa vidíme tak o 3 dni.." .. povedal, nieee, len sa vy***a som späť.. už sa nevrátil..

stretla som ho náhodou vonku preberať pivo.. a potom náhodou v mojej izbe, keď si prišiel po veci.. už bol aj na obede medzi tým.. a objala som ho.. a bozkávala.. a bola som milá...

no už mám toho dosť..

nexcem chlapa, čo ma rozplače.. nexcem chlapa, pre ktorého som len do počtu, ako mu je dobre.. nexcem chlapa, čo nevie držať slovo a v tom najlepšom prípade len mešká 2 hodiny..

JEBAŤ TAKÉHO CHLAPA..

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

  1. názor
    podľa mňa ťa chlapec využíva len na to jedno...
    publikované: 18.07.2012 05:58:15 | autor: kubo (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. podľa mňa..
    má Tvoja teória nepatrnú trhlinku... nespíme spolu.. nie v tom erotickom zmysle..
    viem že ma má rád, a to potrebujem, ale nevie v tom chodiť.. a mňa to už prestáva baviť...
    publikované: 18.07.2012 10:38:08 | autor: whatever (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014