whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

a občas mi je aj...

... napiču...
dnes Zlatého Španiela narodky.. celkom som sa tešila... a potom party... šla som s Portugalcom.. on všetkých poznal.. ja nikoho.. a Môj Zlatý Španiel meškal.. aj O. ... a potom prišli.. ako celkom v pohode.. presne podľa očakávaní... o. balil iné dievčatá, a Môj Zlatý Španiel sa bavil s každým.. aj so mnou.. šak som aj za ním šla... sorry, už musím ísť, musím sa učiť... a somariny.. vraj príde zajtra.. neverím... aj tak nepríde... no je zlatý... ostatní.. bože.. sa so mnou rozprávali.. ja tú španielsku angličtinu som nejak nepobrala.. nerozumiem ani slovo!! katastrofa!!! :-/ na budúci semester nedostanem grant... takže nájsť si prácu je celkom urgentné... dnes mi došiel list od mestského úradu, takže stačí už len poisťovňa.... vyzerá to sľubne :-)
ale to aká som, asi len tak nezmením.. a som hrozná.. a nikto ma nikdy nebude mať rád.. a nikdy nikoho nespoznám...
.... a čo keď S. bol moja jediná nádej.. a odišiel tak rýchlo, ako prišiel... a ja budem navždy sama.. a všetko.. veď je to jedno.. sama tu, alebo v BA.. radšej tu.. aspoň mám viac času na seba... a....... neviem.. všetko je na ***** .. immer das gleiche.. bez neho.. ešte jeho do toho ťahať.. láska moja životná...... milujem ho.. stále.. p*či.. presne taká som nikdy nexcela byť..
vždy som ho milovala.. odkedy ho poznám.. odjakživa.. on mňa nikdy.. hoci spravil všetko, čo spravil.. nemiloval ma.. len ja som ho k tomu nútila.. byť so mnou a robiť pre mňa niečo.. niečo, čo NIKDY nemal robiť.. lebo mi tým len viac ublížil... a už mi ani ahoj nepovie... milujem ho.. milujem .. sk*rvené víno..... sk*rvená pravda.......

hlboka depresia :( | stály odkaz

Komentáre

  1. tak-pravdu si hľadala vo víne?
    to víno je v tom nevinne..za nič nemôže..no niekedy pomôže..aj ked z neho bolí hlava..no svitne v nej-a tu -pravdy jasná správa..miluj-hľadaj-ži..ked nebudeš chcieť byť sama-nebudeš..zľahka všetko ťažké rieš..a sa teš..
    :-))
    publikované: 28.01.2012 10:26:03 | autor: r (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014