whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

nemám nikoho O:)

a vraj ich mám "veľa" ..
písala som dnes troška so sestrou. povedala som jej, že R. bude hrať na Bažantovi na flautu. a ona sa smiala, že čo je to za chlapa? povedala som, že ten najlepší. a ona vraj načo sem ťahám tilka, keď len po R. túžim. netúžim. len je najlepší.. ja by som ho nexcela.. ona že sa staví, že s ním budem chodiť. nebudem ^_^ len ona ma v tomto hrozne preceňuje.

to je stále to isté. nikto mi neverí, že som do R. len trošku zaľúbená ale naozaj s ním nexcem chodiť.. a s tilkom je to jedno, lebo viac, ako tých pár dní spolu nebudeme :( potom možno ešte, keď niekedy do nb prídem a on tam ešte bude.. lenže to veľmi predbieham, lebo ešte ani neviem aké to bude, keď príde teraz. teším sa.. a som aj nervózna.. veľmi nervózna. snáď sa mu bude páčiť.. no fakt sa nexcem ešte viac zaľúbiť.

včera mi zavolal BB.. ale bez slúchadiel a mikrofónu, len aby mi ukázal teliatka a prasiatko. ale bolo to kus odveci, bo  potom skoro pol hodinu nechal kameru zapnutú a ani sme si nepísali..

takže prakticky.. vážne nikoho nemám.. ani teoreticky ani nijak inak.. ale nesťažujem sa.. zatiaľ ^_^

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014