whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Dlhovlasý

tak je predsa sladký... viac, ako som myslela..to len ja som trúba... :-/
spravila som, ako som si povedala... nevtierala som sa..

vstala som asi o pol šiestej.. a napísala som Ivonne.. len tak.. a ona sa ma spýtala, či sa pridám na festival.. tak som teda šla.. bol to festival vážnej hudby na lúke nedaleko dokuzentra.. bolo tam asi 60.000 ľudí!!! :-) mega :-)

mala som veľké šťastie, že sa mi dievčatá nakoniec podarilo nájsť.. Zlatý Španiel mi písal, že večer by sme mali dať "párty" .. ale na festival to už potom nestihli.. itak by sme sa tam nenašli.. ako s Druhým Irančanom.. toho som nakoniec našla až pri električkách...

na festival som prišla práve cez prvú prestávku.. šla som ešte za Anežkou, ktorá tam bola s kamarátmi.. dali mi kúsok šampanského, pokecali sme, boli zlatí.. ale potom som sa vrátila ku mojim.. a len tak si vychutnávala hudbu..

zotmelo sa.. a keď hrali a spievali Nabucco, všetci ľudia vstali a zapálili prskavky.. bolo to neuveriteľné... nejaký nemec, ktorý stál pri nás sa ma spýtal, či tiež xceme a dal mi celé balenie! tak sme si ich rozdelili a prskali :-) bolo to fakt nádherné, všade okolo, kam len oko dovidelo, prskavky :) niečo parádne :-)



no a potom ešte pár pesničiek.. pár prídavkov.. a potom prekvapenie.. OHŇOSTROJ! :) tiež bol nádherný :-)

potom sme kráčali s davom na električku a predstavovala som si, ako dlho asi budeme čakať, ak budú chodiť električky každých 10minút..na moje príjemné prekvapenie sme nečakali vôbec, električiek bolo dosť, hoci nakoniec boli dosť plné... ale bolo to ok.. hoci s toľkými ľuďmi boli také ťažké a pomalé, že ešte aj bicykle boli oveľa rýchlejšie ako my...

vo Weinstadli už bola "párty" - Usmievavý Irančan a Španieli.. bolo to len také light, hrali sme kalčeto, stolný tenis, kris kros či ako sa to volá, šach a mikado.. hrala som aj s Dlhovlasým.. snažil sa aj kúsok konverzovať, aj keď ja som nebola práve v ukecanej nálade.. pýtal sa ma, aká bola skúška, aký bol koncert.. a tak..

no čo ma zabilo, že nakoniec.. keď už odchádzali.. on že my sa musíme ešte porozprávať.. a povedal, že.....
no šlo mu to dosť pomaly, lebo jeho angličtina je dosť kostrbatá.. ale snažil sa mi vysvetliť, že normálne sa nebozkáva s hocijakým dievčaťom.. a že "you are a great girl.. and very pretty.. you can trust me.." a tak, že je smutný, že pôjde preč a "it's difficult, because i don't have facebook.." a "i will never forget you".. len som tam tak stála, usmievala sa, a nechala ho sa trápiť.. ešte som sa aj kus smiala.. ale proste ako vždy.. netušila som, čo mu na to povedať..

ostala som bez slov.. objali sme sa a asi 5x ma pobozkal na líce.. tak rýchlo za sebou.. ale bolo to hlúpe, lebo sme stáli pri dverách a ja som nexcela, aby nás niekto videl.. a keď sme šli potom za ostatnými, chytil ma okolo pása ale ja som sa zase odtiahla a tak sa aj on.. povedala som mu, že naňho tiež nezabudnem, ale .. potom sa ma pýtal, či mu xcem ešte niečo povedať, než sa pridá k priateľom, ale.. ale.. ale.. fakt som nevedela, čo mu povedať..

v sobotu som varila pre BB.. dala som mu prednosť pred Španielmi, hoci som mohla byť aj s nimi.. ale nexcela som sa vtierať.. spravila som celkom dobré mäso v kečupovo-horčicovej omáčke s hríbami a uhorkou a ku tomu zemiaky s cibuľou.. potom sme mali ešte asi polhodku, než som musela ísť do práce a tak sme šli na chvíľu ku mne.. nejako som nemala náladu, a on bol až príliš akčný.. taký je to nezvyk naňho, väčšinou je to s nami naopak.. pýtal sa, či má odísť, či mi vadí..

keď som sa ho raz spýtala, na čo myslí, odpovedal, že myslel na to, aké má šťastie, že ma má.. nexcelo sa mi to veriť.. lebo mi dávno nič podobné nepovedal.. vlastne možno len vtedy raz, keď sme ani neboli spolu... hoci ani teraz.. ja ani neviem... pre mňa to nie je stále ešte ani nejaký vzťah.. a ani neviem, čo si myslí on.. ale nemá s čím porovnávať..

ach, prečo musia byť vzťahy také zložité? alebo vážne nie sú, len ja to robím zle? s BB by nebol problém nebyť Dlhovlasého.. inak som dobrá, a "pokušeniu" v podobe O. alebo A. úspešne odolávam.. no oni sa s Dlhovlasým nedajú ani porovnať.. no už sa to nestane, a z toho som ešte smutnejšia :( možno ho ešte zajtra uvidím.. ale..

som taká TRÚÚÚÚBA :-/

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014