whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

dáko mi je dobre.. či? :)

tak som myslela, že tento semester ako mi zle bude.. bez janky a bez dana.. a že sa budem len učiť a učiť.. ale nejako mi to zatiaľ nevychádza.. a tak mi je dobre :-)
toľko vecí sa udialo, že keby som xcela všetko písať, čo tu chýba, asi mi to zaberie hodiny a hodiny.. a nikoho by toľko nebavilo čítať :D ani mňa samu asi ni.. veď chýba celé leto.. dačo mám v PC, dačo ni.. a čo nemám, má väčšinou chipita v zápisníčku.. koniec prázdnin, paríž a dornbirn.. a matthiasa.. a zase dornbirn a zase matthiasa.. a náš kvázivzťah a moje trápenie.. ale teraz budem písať len o poslednom víkende..
konečne po mesiaci doma.. (1.10.2010) a skauting, kde nikto nebol, len deti a ajo a janaj.. a phoenix, kde bolo tak super s Blackcity, Lízou a Wendy..  a Mirkou a jej kamarátkami.. a potom sme zmeškali vlak do tomášoviec a šli do nonstopky na fľašu.. a mirka s mirkom ma šli odprevadiť domov.. a ďalší deň úplne perfektný večer s chipitou,veve,gabi,mirkou a radkou... a pišta, čo sa na mňa vykašľal.. a nejdeme do dornbirnu, tak mám ďalší víkend voľný.. tak pôjdem zase domov.. jupí! :-) aj keď mi je ľúto, že za jankou nejdem, jej bude s ondrom dobre..
no a v nedeľu cesta s veve a betkou s5 do BA.. fuj.. ale dobrá bola cesta, zlatý chalan v kupé mi s taškou pomohol :-) a v pondelok ráno PC štatistika a potom billa.. zamkli sme lucku večer dnuka :-)) a kopa nových brigádnikov, čo sú moc milí a komunikatívni..
no a v utorok (5.10.) dlhý spánok až do deviatej.. a písal Peťo osobne, či som v BA, nech prídem na párty (má 27.narodky).. a v škole na strat.man. vierka, na e-biznise marek, ..v kamenici ondro a pizza :-) a v jazykovej škole Ivo.. mám nového kamaráta :-) možno.. ktovie.. tam budem aspoň rada chodiť..
no a potom na Hálovu a do alfy.. na 2 fľaše vína s Peťom, Siskou, Ondrom a Zolom.. peťo s ondrom mali 14 ginov.. a my 3 tie 2 fľaše.. ale dobré bolo.. a siska bola super.. a Peťa už neľúbim. už tá láska nič neznamená.. ako som sa na to tešila, teraz je to tu! :D a matthias mi napísal SMS :-) asi mu došiel list, čo som poslala :-)
ale to musím citovať :-) lebo.. ach.. napísal SMS.. romantickú.. pre mňa.. :-)

"Kommt ein Kuss von ganz weit her,
Der grund zu erraten ist nicht schwer,
Hab gerade an DICH gedacht,
und wunsche dir eine gute Nacht :-)"

hoci ju nevymyslel sám, aspoň ju pohľadal a poslal.. a spomenul si na mňa.. on na mňa myslel.. :-) lebo ma má rád..
možno.. troška... a volal ma do dublinu pred vianocami.. veľmi by som xcela ísť.. hoci letenky sú hrozne drahé..  :-(

no a párty bola super.. len sme sedeli, kecali, popíjali.. jedli nakladaný encián.. škoda, že sme skoro skončili a tak už o 1:10 som sedela v nočáku.. peťo a siska so mnou čakali naň... a potom mi skoro ušiel, keď som sa so siskou lúčila.. preukaz som mala zabudnutý na izbe a tak som musela liezť po balkónoch.. o druhej ráno teda nič moc.. chalani ma odignorovali, ale dáky párik, čo sa na balkóne bozkával mi dovolil prejsť.. potom som si odkukala, kde sa svieti a prešla a posledná izba bola párty.. tak som sa tam asi hodinu a pol zdržala.. pokecala si s novým kamarátom Jakubom a kamarátkou Anetkou.. a pohádala sa s tým chalanom, ktorý sa xcel s každým iba hádať..  :-)

a v stredu (6.10.) vstávam o 3 hodiny neskôr na prednášku, na ktorú som netrafila.. miesto toho si vypočula celkom zaujímavú inú prednášku z organizačnej psychológie :D .. no a po jednom pohodovom cviku a nákupe v kauflande som tu..  a taaak sa mi nexce zase do školy.. kvôli jedinému cviku.. nevládzem, unavená som.. pristará na tento študentský život :DD

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014