whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

je krásne, že sa ľúbime, ale..

.. ale dokedy mi to bude ešte stačiť?
tak to, že preňho existujem, sa prejavuje tak, že ma v noci prezvoní.. pravidelne okolo pol jednej.. niektoré dni aj nie.. ale väčšinou.. hurá.. :D a potom šťuchá na fejsbúku.. no a sem tam napíše len jednoducho: "dobrú noc.."

ale ako dlho sa dá na niečom takom stavať ŠŤASTIE? ...

asi nie večne..

tak som o tom včera rozmýšľala.. ja už mu nebudem vypisovať dlhé správy.. už vážne stačilo..

no a bolo ráno.. dačo pred druhou poobede, keď som vstala :-) a on ma šťuchol.. v tú chvíľu, keď som bola na fb.. povedala som si, " no super.. to mi už nikdy nenapíše?" no bol hneď offline.. tak teda dobre..

a potom napísal..

jednoducho: "Hey :-) "

stále bol off.. no itak som mu napísala.. nemecky ^_^ .. vymenili sme si len pár správ.. že práve raňajkuje, ja že som tiež práve vstala.. a že už musí ísť, lebo Fischi čaká na univerzite.. dala som ho pozdraviť .. a nakoniec on napísal..

"werde ich ihm ausrichten. Machs gut :-* "

zas mi srdce tak nejak nepríjemne stislo pri tom machs gut.. ja to proste neznášam.. ono je to milé a tak.. nemci to vravia ako maj sa dobre.. alebo .. nech sa darí.. povedala mi to aj Najmilšia Suseda, keď som sa s ňou bavila v kuchyni.. aj vtedy to na mňa zapôsobilo nepríjemne, lebo mne to len pripomenie každé naše lúčenie.. keď som nastupovala na bus.. alebo on.. a náš vzťah bol tými slovami OFF.. vypnutý.. kým sa znova nestretneme.. preňho koniec.. pre mňa len trápenie..

a ešte niečo..

milujem Fischiho! :-) stavím sa o čokoľvek, že on je dôvod, prečo mi M. v utorok napísal, že ma ľúbi.. on bol aj dôvod, prečo xcel byť pred vyše rokom M. môj chlapec, hoci dovtedy by si to nepripustil.. najlepší kamarát a proste.. úžasný :-) neviem síce, ako to bolo.. možno sa to nikdy nedozviem.. ale povedala by som, že sa o tom isto rozprávali.. a on mu to poradil..  jediný, kto nám fandí.. možno..

ale na tom predsa nezáleží.. dôležití sme my.. no a potom bude asi on ten problém :-) ale nechám sa prekvapiť.. keď robím v piatky a soboty, on aspoň môže chodiť po diskotékach a baliť ženské.. a ni predo mnou :D a ja neviem.. všetko jedno.. hlavne, že sa ľúbime.. po tom krátkom rozhovore mi to ešte stačí..

vo štvrtok som bola s Ak. v Mníchove.. pekný výlet, hoci kúsok dosť vyčerpávajúci.. boli sme sa najesť v jednej reštike, kde aj robili vlastné pivo.. a rozprávali sme sa o chlapoch.. ona sa ma spýtala konkrétne na M. ! tak som jej všetko porozprávala, ako to je.. a ona mi rozprávala o chlapoch vo svojom živote.. že sú všetci idioti :) a že pozná Kráľa Idiotov - O. :-)) vtipné to bolo .. :-) tak má O. odteraz novú prezývku :D njn, a potom tam bol mega sexi čašník :-) takže pekný zážitok :)) naozaj pekný :) potom mi večer dala Ak. skvelý syrový koláč.. mňam :-)

no a dnes mi odišla :-( už mi tu fakt nikto blízky neostal..

ale možno bude budúci semester úplne iný.. s M. .. taký, aký mal byť aj ten prvý.. ešte máme šancu .. O:-)
 

m... | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014