whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

môj terajší chlapec :-)

trvalo to rok a pol.. našla som ho.. takého, akého som si priala.. takmer.. záleží na tom? .. veľmi na tom záleží..
je takmer taký, akého som si predstavovala.. a takmer ho nepoznám.. a bolo v tom niečo osudové, keď sme sa stretli.. a keď prišiel.. a že je taký, aký má byť.. a viem, ešte je priskoro a veľa vecí sa ešte môže zmeniť.. a je to komplikované.. a chýba mi, keď ho nemám pri sebe, ale stále.. ľúbime sa.. akože :-)


bude mi rád veľa rozprávať (často aj úplné somariny) a vycíti, keď má byť ticho
-nuž, až tak veľa nerozpráva, ale často rozpráva somariny :)) často spolu mlčíme, ale je to skôr forma toho príjemného mlčania, ktorá zatiaľ nijako nenarúša harmóniu medzi nami.

bude môj najlepší kamarát :-)

-tak ďaleko sme sa ešte nedostali, ale myslím, že z dlhodobého hľadiska s týmto bodom problém nebude. je dosť kamarátsky typ ^_^

stále ma bude objímať

-takého chlapa, čo by bol taký prítulný, či dokonca prítulnejší ako ja, som vážne ešte nemala.. samu seba považujem za extrémne dotyky milujúcu, čo sa týka ľúbeného človeka.. a on je presne taký.. hoci aj na ulici, stále ma objíma, bozkáva, drží za ruku alebo okolo pása.. milujem to! (a viem, že takáto vlastnosť sa väčšinou časom zmení, možno zoslabne a my sme predsalen práve ešte "čerstvo zaľúbení", ale zatiaľ si to užívam, a dúfam, že mu to vydrží čo najdlhšie)

bude sa starať, aby som sa cítila dobre

-tak v tomto bode dosahuje absolútny top! jednotka s hviezdičkou.. stále sa uisťuje, že nič, čo robí, mi nie je proti srsti, snaží sa vždy, aby som sa cítila príjemne. raz niečo náhodou troška prepískol (čo ani nebola až tak jeho vina, ako skôr moja) a ja som šla off, napísal mi hneď ospravedlňujúcu sms a že ma ľúbi a keď som do polhodiny neodpísala, tak ešte jednu, či je všetko v poriadku..

bude si so mnou spievať (aj keď falošne ^_^) a bude sa so mnou hrať (nie zahrávať)

-spieva pomerne dosť veľa, k falošnosti sa radšej nevyjadrujem :-) je to na ňom pekné, a niektoré pesničky môžeme spievať aj spolu, hoci nemáme stopro rovnaký vkus na hudbu, ale ani totálne rozdielny.

budeme sa smiať rovnakým veciam
-hm.. smejeme sa dosť. on sa smeje veľa.. keď sa smeje tak úprimne a nahlas, to sa mi páči najviac. a keď sa smeje očami, vyzerá ako ázijský smajlík ^_^ tak úplne inak, ako bežne, tak sladko :-) a má troška suchý humor.. a sarkazmus.. myslím, že v dlhodobom horizonte to má šancu na úspech ^_^

bude ma priťahovať :-)
-nuž, áno. priznávam, pekný je ^_^ má skvelé telo, pekný nos, dobré vlasy :)) proste môj typ :)

bude sa perfektne bozkávať a bude úžasný v posteli 3:-)
-po mnohých rokoch som s niekým dýchala rovnaký vzduch.. možno je troška detinský, čo sa takých párikovských vecí týka (robí také veci, aké som robila s prvým chlapcom.. a bozkávanie na verejnosti..) ale aj to je pekné :) posteľ nechám bez komentára O:-)

keď mi bude zima, dá mi svoju mikinu aj keď ju odmietnem
-už sa to párkrát stalo.. a aj keď bolo pomerne chladno a jemu bola len v tričku kúsok zima, tak mi ju nechal.. pravý džentlmen :-)

bude sa so mnou šalieť, prechádzať v daždi, guľovať a stavať snehuliaky
-v daždi sa so mnou prechádzal - BOSÝ! :-)

hneď si všimne, ak ma niečo trápi, vypáči to zo mňa a pokúsi sa mi zlepšiť náladu
-hneď si všimne, keď ma niečo trápi, ale rešpektuje, keď mu o tom nexcem povedať. najviac ma trápi M. a xcem mu o tom povedať. Len neviem ako, čo, a do akej hĺbky.. no to až niekedy neskôr.. a osobne

keď budem hovoriť po slovensky, tak sa len usmeje a odpovie mi niečo v svojom jazyku :-)
-s týmto problém nemá, väčšinou mi pritakáva.. učenie mu nejde príliš rýchlo, ale lepšie ako BB. a má na tom aj záujem.. samého od seba ho napadlo, že by sa mohol učiť slovensky.. no zatiaľ s tým moc nepohol..

keď nebude so mnou dlhší čas, napíše mi, ako sa má a čo robí
-väčšinou píše "ahoj, aký si mala deň?" a "čo si robila?" hoci odpoveď je väčšinou rovnaká.. tiež napíše, čo on robil a to je fajn :-)

aj keď sa bude na párty baviť s inými ľuďmi, bude ma po očku sledovať či som ok a keď ho budem potrebovať, hneď príde
-to ešte neviem dobre posúdiť, lebo čo sme boli spolu vonku, tak tam moc nikoho nepoznal. bavil sa aj s inými, a nemôžem povedať, že by ma pritom ignoroval, alebo že by som sa cítila zle.. no uvidíme, ako to bude v NB..

nedá mi dôvod na žiarlenie, lebo z jeho správania bude každému hneď jasné, že patrí ku mne
-tiež zatiaľ ťažko povedať, lebo sme často bez seba a on má veľa spolužiačok, či kamarátok, s ktorými sa stretáva, ja tam nie som, aby som videla, ako sa ku nim správa, ale verím mu.. a keď som nablízku, tak je jasné, že patrí ku mne :-)

bude sa o mňa zaujímať
-zaujíma sa. veľa sa pýta. dokonca sa pýta na moje detstvo ^_^

bude ma mať rád takú, aká som
-nuž, zatiaľ to tak vyzerá.. len neviem, či vie presne, aká som..

a precestuje so mnou celý svet :-)
-zatiaľ dlhodobé plány nemáme, no už sme sa bavili o tom, že sa stretneme niekedy v prahe, že pôjdeme do španielska a vyskúšame spolu couchsurfing. šak uvidíme.. :-)


môžem len dúfať, že nám to vydrží.. že nám to za to bude stáť.. nebude to ľahké.. xcela by som ho navždy.. ale či z toho nebude len nejaký kvázivzťah na pár mesiacov neviem zaručiť.. a ak nie, tak.. čo bude o pár rokov? aký bude potom.. aká budem ja.. akí budeme spolu.. nemá zmysel sa nad tým veľa zamýšľať.. uvidíme :-) ... ale teraz je môj.. môj chlapec.. a to ma robí šťastnou O:)

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014