whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

nemôžem sa dočkať budúceho piatku <3

bez Neho by bol môj život práve v tejto chvíli asi nudný... a tak sa nehnevám, že tu je... hoci asi ani nie som práve nadšená... vlastne neviem, čo si myslieť..
bez neho by som mala v živote..

no jedného chlapca, do ktorého som celkom paf... a toho druhého, ktorý je paf do mňa... ale to sa neprekrýva.. a teda je to nuda :D

R. ... ach, R. ... on je taký úžasný, ale na druhú stranu... nexce ma.. a ani by som nexcela, aby ma xcel.. strašne sa mi páči... a strašne ho xcem.... neriešiť :D strašne ho xcem len tak nechať, že veď sa mi páči... a das war's.. ostrihal si vlasy.. na hádam 0,5cm .. a dal sa na hip-hop... proste nie je totálne môj typ.. ale kedy na tom záležalo?

stretli sme sa včera (7.5.) s ukecanou na mlynskej.. ona ho potom volala, a povedal, že príde, hoci ďalších pár hodín sa neukázal.. tak som myslela, že sa na nás vykašľal, ale však čo.. zato prišiel Peťo.. s Fibkom, ktorého sme opíjali pivom.. ale len trošku, lebo peťo viac nedovolil, lebo fibko je príliš maličký.. bolo super zase peťa vidieť :-)

potom prišiel za nami aj druhý peťo, ale len na chvíľu. a prišiel aj R., keď už som to ani nečakala.. a Maťa.. a kecali sme dáke zlé veci, tak potom sme si povedali, že radšej o sebe budeme pekné veci vravieť.. začala maťa.. vraj som veľmi citlivo založená, ale som super, a je rada, že ma pozná.. potom vierka, tiež proste že sa máme rady.. no a potom som šla na wc.. potom šiel R., povedal o mne len, že ako oduševnene spievam, akože ni dobre, ale že to prežívam.. a že raz sa mu páčilo, keď som mu povedala, že keď hrá poker, že to je ako investovanie na burze..

potom mňa nútili povedať názor na nich.. tak som začala s ukecanou, že ju mám veľmi rada.. R. som povedala, že sa mi veľmi páčia jeho názory na život.. lebo sú skoro ako moje, len ešte o niečo radikálnejšie.. a že on ich aj dotiahne do konca.. novému peťovi (ktorého som videla prvýkrát v živote) som povedala, že obdivujem takú jeho vlastnosť ísť von aj s cudzími ľuďmi.. k mati som sa dáko nedostala, čo ma kúsok mrzelo, ale neskôr večer mi povedala, že ma má veľmi rada a ja jej, že aj ja ju... tak to je hlavné O:)

vierka šla potom na bajku domov a my štyria ku mati.. teda spolu z kopca do karlovky, a stade ma potom xceli ešte chalani aj fleknúť ku janke, lenže janka mi potom písala, že nespia doma, ale u veve.. o 3/4 na 1, takže zase skvelý čas, navyše mirka mala celú noc vypnutý mobil.. ešteže som tú správu prečítala o pol 2, keď sme boli ešte všetci v kuchyni u mati, a než som stihla dopovedať otázku, či u nej smiem prespať, ona súhlasila..

Nový peťo sa po istom čase zobral na odchod, no na moje prekvapenie, R. ostal.. najprv sme mali spolu spať na gauči v obývačke, tak som z toho bola trošku nervózna.. pri predstave, že by sme mali spolu stráviť noc na gauči spolu sami sa mi v hlave rojili všelijaké predstavy, no... radšej som ich moc nerozvíjala, lebo poznám R. a aj seba a nexcela som to fakt riešiť... no nakoniec si nás maťa zobrala k sebe do izby..

akože my budeme na zemi, kam sme priniesli epedá z obývačky a ona v posteli, čo ale nevydržala ani minútu a skočila do stredu medzi nás... dosť dlho sme aj nešli spať, lebo sme sa len tak šteklili a hlúposti robili.. nakoniec som zaspala ani neviem ako, a zobudila som sa len na to, že mi je zima, lebo maťa v noci od nás odišla a pod hlavou mala našu deku, takže sme neboli ani prikrytí.. vzala som si síce mikinu, ale v 3/4 nohaviciach itak až tak nepomohlo..

to bolo asi o 8.. potom sme tak spali - nespali (lebo fakt bola zima) asi do 12tej, čo nás asi všetkých dosť prekvapilo. medzitým mi volala sestra aj ten čo je paf.. xcela som ísť na ten guľáš na železnej studničke.. písala som Dančimu a Ukecanej, či pôjdu, ale nexceli.. tak sme šli len my 3. Maťa a R. .. a ešte R. kolega z kapely, Dano, ktorý rieši s Maťou.. ale je divný, lebo keď sa ho chalani pýtali, či rieši, povedal "neviem" a pritom dobre vedel. už ju aj objímal a bozkával a tak.. potom keď volal, zdvihla som Matin telefón, že "ahoj zlatko".. a on bol celý happy.  robili sme si z mati srandu, že "maťa ľúbi dana.. dano ľúbi maťu..", ale ona sa potom nahnevala a začala, že to je detinské, a ona by to nespravila, keby som šla s R. von, že "lenka ľúbi roba" ... no a mne to bolo dosť blbé, lebo to bola tiež pravda.. ale som sa tvárila, že aká je neoriginálna, že to bolo slabé a pod. ..

ale on to snáď už musí vedieť.. že sa mi páči.. ale nič s tým nezačne.. ale šak čo by aj mal začínať? mne to tak fakt vyhovuje.. že možno nie som jeho typ.. možno sa mu nepáčim.. a fakt teraz nebudem robiť všetko pre to, aby so mnou bol.. len sa mi páči.. snáď ani nexcem, aby to tak bolo.. ale nexcem, aby riešil.. a už vôbec nexcem riešiť ja.. znie to blbo.. zase na druhú stranu pred ním nehovorím o iných chlapoch alebo čo.. nexcela by som si pokaziť teoretické šance.. ale to je jedno.. nexcem fakt ho kaziť.. alebo si ho chvátať pre seba.. lebo viem, že teraz by to nebolo navždy.. a vôbec by to ani nevydržalo asi ani len krátko.. a to mu fakt nexcem urobiť.. že byť jeho prvá.. nech už má prvú poriadnu.. a ni takú lame.. O:) zaslúži si..

no a šli sme teda na železnú studničku.. cestou sme zmeškali asi zo 4 autobusy a bola to R. vina.. tak som sa naoko hnevala, ale nehnevala som sa naozaj, lebo mne stačilo byť s nimi, nemusela som byť s čomajovcami.. keď sme tam prišli, bola už Maťa s Danom a Peťo, Ondro, Telgi, Pišta etc. už poriadne opití.. tiež podľa očakávaní. sadli sme si na deku, strašne veľa komárov bolo. od Zoťa sme dostali guľáš, aj chlieb :-) dobrý bol, ešte lepší ako minulý rok :-) posedeli sme teda, kým R. nešiel asi o pol 7, že musí na skúšku. .. o niečo neskôr aj Maťa s Danom odišli, Dano šiel tiež na skúšku, maťa na bajku s ním.. tak som ešte ostala, ale nebolo to už potom bohviečo..

opitý ondro sa na mňa dosť lepil, a ja som ho odliepala.. siska a lucka mali so svojimi chlapmi tiež veľa roboty.. asi okolo pol 10 sme šli na bus.. potom sa na patrónke peťo stratil a našiel a ja som šla prvá na bus.. teda bežala.. a potom som tu itak musela na janku a mirku čakať. no v pohode, keď som prišla, napísala som Tilmanovi. len takého smajlíka a keď 5 minút nereagoval, napísala som "woo bist du? woo bist du?" on sa spýtal, či ako citujem rammstein a ja že hej, ale že mi aj chýba..

on na to zase tak odveci odpísal, ako len on vie, že proste mu nechýbam, lebo práve nie je v takej nálade a či si radšej nezavoláme, lebo by xcel počuť môj hlas.. vzápätí mi zavolal, tak som šla do kuchyne a volali sme si 3 a 3/4 hodiny.. potom mi zas povedal, že mu chýbam a ku koncu mi zas povedal, že príde. teda, najprv sa spýtal, či by som preferovala, že by prišiel do LC ako do BA, tak som mu povedala, že doma teda aspoň máme kde byť, a v BA je to taký kus problém, že by som sa musela kamarátov popýtať, komu by to nevadilo, že by sme tam boli a tak..

tak som sa ho potom spýtala, či príde, a on že áno, tak som sa spýtala, že kedy, a on, že  30.5.-2.6. by to šlo, tak som povedala, že ok, ale mám 3.6. obhajoby, tak by to bolo trošku blbé, no ale vpohode :-) tak potom že budúci víkend príde, lebo tam je dáky sviatok pondelok aj utorok, takže by prišiel už 17.5. do 21. .. tak zatiaľ to vyzerá tak..

bolo trošku blbé, možno by bol aj BB ten víkend prišiel, ale len v prípade, že by nešiel na futbal do Londýna, ale povedala som mu, že nemusí prísť.. on na to, že keď bude mať čas, tak príde.. a ja na to, že FAKT nemusí prísť.. bolo to ešte predtým, než by Tilman vôbec uvažoval, že by prišiel, alebo mi to zmienil.. ale proste už som vedela, že nexcem, aby BB prišiel.. lebo som ho nexcela využívať iba na fyzickú blízkosť iného človeka, čo mi chýba, lebo som vedela, že by mi s najväčšou pravdepodobnosťou itak liezol na nervy a že by ma na príliš dlho od učenia vyrušil, keďže by prišiel na 5 celých dní isto zase..

no a teraz príde on... teším sa, lebo s ním je to iné, ako s inými.. a to, že xce prísť mu pridáva ďalšiu dobrú vlastnosť, čo hľadám na chlapoch a to takú, že cestovať, byť spontánny... a keď príde len aby ma videl.. ach <3 .. ja viem, je to medzi nami dosť divné, aj keď si voláme, alebo keď kecáme, nebodaj píšeme, je to divné.. nie ideálne.. často je chladný alebo neprístupný, nie je s ním proste žiadna reč.... hej, je tichý, ale čo mám ja povedať? .. taký problém mám aj s R., že sme proste obaja moc tichí, takže nám to spolu vôbec neklape.. ale s Tilmanom je to snáď ešte horšie, lebo ja neviem dobre po nemecky a keď mu xcem niečo porozprávať a veľa hovorím, a on vôbec nereaguje, alebo mi proste on sám od seba veľa nerozpráva, mám ešte horší pocit a poviem si, že kašľať na to, už mu radšej nikdy nič nepoviem.. a tak.. je to zlé..

veď nevadí.. nexcem radšej riešiť.. občas si poviem ach, prečo som ho musela spoznať? môj život by bol taký jednoduchý bez neho.. taký nudný.. ale tak úplne v pohode.. takým ok spôsobom.. proste xcem roba, ale neriešim, druhý xce mňa, ale neriešim.. lepšie tak.. a čo, aj bez lásky je človek živý.. a keď to nejde, tak to nejde.. no a?

no je tu aj on, koho xcem.. aj keď ho sotva poznám.. a s najväčšou pravdepodobnosťou naňho budem musieť aj zabudnúť, lebo je mizivá šanca, že by som sa do NB ešte dostala. ale keď príde, neviem si predstaviť sa ho nedotýkať.. a neužívať si plnými dúškami, že je tu... no na druhú stranu sme obaja hanbliví, tak možno to také nebude.. ja neviem.. snáď to čoskoro zistím.. už o týždeň... unglaublich O:)
 


daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014