whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

začiatky sú ťažké ^_^

snáď to príde časom..
tak.. v nedeľu a pondelok som zabudla dačo napísať.. hups.. nevadí..
bola tu teda tilkova mama gisela s manželom corneliom.. on si zaumienil, že keď už je v tom schwabenland tak si dá maultaschen.. šli sme najprv peši do trompetle, ale bolo zatvorené, otvárajú až vo februári.. potom tilko našiel vo feuerbachu gaststätte tak sme šli tam.. dlho predlho sa tam išlo a ešte sme aj zablúdili (maps zle navigovali) ale nakoniec sme to našli a... bolo to úžasné.. výborné jedlo :) najlepšie maultaschen v jeho živote.. aj my ostatní sme boli s našim výberom veľmi spokojní.. gisela a ja sme mali rybu s opekanými paradajkami plnenými nejakým wirsingom a so šalátom a tilko steak na cibuľke s haluškami.

potom sme si ešte uvarili kávu u nás a gisela držala monológ o osudoch svojej "adoptívnej dcéry", utečenky.. nezdržali sa dlho, lebo nechceli ísť potme, tak tu boli iba zo štyri hodinky.. od susediek na prvom sme dostali šišky.. otvorili sme si potom fľašu vína a rozoberali dôležité témy :D potom sme ešte volali tilkovým bratom.. xceli sme pôvodne volať floh, lebo nám to gisela kázala (že jej nie je veľmi dobre) ale nedvíhala..

v pondelok sme boli na taekwonde.. bola dosť power hodina.. na začiatku basketbal. čo ma dosť baví, ale je to dosť surové.. jeden chalan ma kus šmahol o stenu, tak mám nabité obe ruky :D ale dala som tri koše :D lebo veľa nebehám a postávam pod súperovým košom :D doma sme si dali cestoviny s nivou, ktoré sme mali ešte od štvrtka a parené buchty. v noci mi potom bolo zle :( tilko mi zohrial vodu do termoforu a uložil ma..

už je to kus lepšie, aj keď ešte nie stopercentné.. možno je to z tých cestovín, a možno z vysilenia.. a možno z oboch.. tilkovi nič nebolo, ale on ma len trošku tých cestovín a cez víkend necvičil..

teraz je pol ôsmej a ešte tma ako v rohu... asi aj prší.. depresívne...

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

  1. náhodou
    Nie si tehotná?
    publikované: 30.01.2018 22:06:01 | autor: Hejtytam (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. nie som nie som
    nebolo mi tak zle.. síce neviem, ako zle je tak zle.. ale náhodou nie som O:)
    publikované: 31.01.2018 21:42:28 | autor: whatever (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014