whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

toto sa Ti asi nebude páčiť..

"V živote každej ženy existuje jeden muž,ktorý je jej osudom.Ak sa jej podarí mu vyhnúť,je zachránená.." ja som to šťastie nemala..

tak si stojím v sprche, spievam ako obvykle.. šak čo, aj tak by nikto nerozumel, čo spievam.. a rozmýšľam.. o BB.. ako sú preňho kamaráti dôležitejší, ako tak aj pre mňa kedysi boli..

 

pred mnohými mnohými rokmi, keď som bola so števkom.. a tak mi treba.. jemu ešte tých mnoho rokov potrvá, než bude mať normálny vzťah.. taký, ako má byť.. ale čo ja o tom viem? šak som tiež nikdy taký nemala..

 

a potom rozmýšľam.. keby som mohla vrátiť svoj život do ktoréhokoľvek momentu a prežiť ho odznova, čo by som si vybrala? teraz už múdrejšia, snažila by som sa zachrániť už svoju prvú lásku, nech funguje navždy, alebo by som sa mu radšej vyhla? snažila by som sa zachrániť svoju najväčšiu lásku, alebo by som ho radšej nikdy nespoznala?

 

a na tie otázky viem vzápätí odpoveď...

 

radšej by som neprežila nič z toho, čo mám za sebou.. veď všetci ostatní neboli pre mňa.. a on? s ním by som sa mohla snažiť, koľko by som xcela, všetko robiť správne,... jemu by som aj tak nebola dosť dobrá..

 

tak načo je taká láska?

 

... všetkým sa vyhnúť, začať odznova... chlapi by zďaleka neboli to jediné, čo by som urobila inak..

a keby som si mohla vybrať... tak radšej:  úplne iný život prosím! úplne inú mňa..

 

 

ďakujem :-)

____________________________________________________________________________

"du hattest recht am Freitag."

"am Freitag? was habe ich gesagt? ... aber freut mich, dass ich mal auch recht hatte!"

........

"dass wir keine Zukunft haben."

"ach... das freut mich ja wenig.. "

........

"wieso kommst du gerade jetzt dran?"

...

"magst du das Lied?"

____________________________________________________________________________

 

https://www.youtube.com/watch?v=Ho2e0zvGEWE

 

raz som ju spievala M., keď sme sa lúčili.. na nástupišti blagusu pod novým mostom.. troška meškal, a tak bol M. nervózny.. a ja smutná, že odo mňa xce tak veľmi vypadnúť.. začala som spievať.. a on sa pridal.. objímali sme sa ... bolo to po víkende, ktorý sme strávili s Ukecanou, spali sme u nej na izby a skrývali sa pred Veďviemekým.. a boli vianočné trhy.. december 2010.. ja som ho chytila odzadu a povedala "i caught my matze.. now he is mine.. and i will neever let him go". on mi navrhol otvorený vzťah a ja som povedala, že na otvorené vzťahy neverím.

týždeň potom. na vianočných trhoch s E. .. nechala som ho, aby prišiel.. nechala som ho, aby mi dal pusu za čajovňou.. nechala som ho, aby ma držal za ruku, keď sme na hrade tak strašne mrzli.. Tú pesničku hral na vianočných trhoch chlapík na trúbku.. a my sme spolu spievali.. a potom sme si varili puding a spievali pesničky s youtubom.. vedel aj Fade to black :-) nechala som ho spať so mnou v poseli.. nechala som ho ma objímať ma a nechala som ho dávať mi pusy.. potom rozprával zo sna, lebo bol strašne unavený..

nenechala som ho, pozvať ma na večeru.. nenechala som ho, naozaj ma bozkávať.. nenechala som ho vyspať sa so mnou ani len som ho nenechala chytiť ma za zadok.. nechala som ho posadiť ma na seba.. a nenechala som ho pozvať ma za ním.. a nenechala som ho ísť so mnou do Milána.. (lebo som xcela ísť s M.) .. miesto toho som mu povedala, že mi nemôže hovoriť, že sa zaľúbil, ani nič pekné, ani vlastne nič.. vymazala som ho z fb, z msn, zo života..

jeden z ďalších, ktorí proste neboli pre mňa.. ale kto to posúdi? neboli pre mňa, hoci boli úžasní, a ja som im ublížila, lebo som vtedy proste musela dať prednosť M. ..

 

keby som ho tak len nikdy nepoznala.. ..asi by som sa nikdy nenaučila po nemecky ^_^ asi by som nikdy nespoznala BB.. asi by som bola zachránená..


m... | stály odkaz

Komentáre

  1. osudovy
    clovek je ten, ktory v zasade zmeni tvoj pohlad na svet, zivot..to ale neznamena ze zmeni tvoju zivotnu cestu, alebo pobyt a podobne....ani ze tato muzika je ina..hovorim o vnutornych dusevnych pocjhodoch cloveka a vnimani pochodu zivota a sveta....vtedy mozes vraviet o osudobvom cloveku..trebars Phill Collins bol rasista..potom sa stretol s ludmi a casom zmenil svoj pohlad na svet okolo neho..to je mala ukazka ako zasiahne do zivota osudovy clovek..a ja ti zelam aby si stret;a ludi ktory tvoj zivot ovplyvnia pozitivne..
    publikované: 13.03.2013 11:24:55 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014