whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

what what .. :)

stručný denníček za mesiac august :D
cez týždeň sa toho veľa nedeje..

generali bolo fajn.. deloitte bol strata času.. žiadna robota.. nič nového.. len tri mesiace tak ledabolo strávené.. zaplatí to nájom.. no ďalej ma to neposunie.. aspoň som využila nejaký čas na diplomovku :D ale čo už.. sú to len tri mesiace.. tak čo.. už sú aj za mnou..

už začiatkom augusta (3.-7.) som pomáhala tilkovi sťahovať.. ku mne ^_^ teda skôr k maminke do pivnice :D posledný víkend v Lindau sme šli na Heiße Seele a zaplávať si v Bodensee (on, mne bolo príliš chladno..) za tie dve hodinky nás aj spálilo..

moje narodeniny sme slávili v Luxembursku. Boli sme navštíviť Sandru :) moja milá.. Luxembursko je krásna krajina.. a ľudia tam veľa zarábajú.. a sú.. nešťastní.. všetci :D vystresovaní, vydeprimovaní, chorľaví a nešťastní.. tak buďme slováci radi, že aj bez peňazí vieme byť šťastní..

mám Heimweh.. a idem domov na osem mesiacov, aby som si užívala život. :D nebude to ľahké.. budem mať veľa čo robiť, ale bude to super :) u janky a s bábätkom a s tilkom bývať. Budeme jedna veľká rodina :) a potom ktovie.. a ktovie aj teraz..ako všetko bude...

u sandry bolo však dobre..lenže ona je taký trpiteľský typ.. ona za to ani nemôže.. ale nemá to ľahké.. sú ľudia, ktorým je dobre.. ani si to neuvedomujú.. a potom takí, ktorým dobre nie je..a uvedomujú si to.. možno až príliš..a nikdy nie je tak zle, aby sa niečo pozitívne nenašlo.. a aj to málo si treba vážiť..

prvý deň sme boli v meste :-) je to naozaj pekné.. a chodili sme veľa po pamiatkach.. a dve hodinky sme zašli aj do kina :) na suicide squad. bolo to fajn :D a šli sme novým výťahom a stratili sa v lese.. a zase sa našli.. a jedli lacnú pizzu a lasagne :D (na ich pomery) a šli na super drahé pivo :) ale bolo to naozaj veľmi pekné..

a druhý deň sme šli na nejaký pekný hrad :) a prechádzali sa po tom mestečku pod hradom.. a dlho dlho sme nevedeli zaparkovať.. a bolo veľmi teplo a jedli sme v pekárni šalát :D a v bare sme pili miešaný drink a rozmýšľali, čo ďalej.. a varili sme luxemburské jedlo a bolo to naozaj dobré.. naozaj, všetko bolo veľmi veľmi pekné...

a posledný deň sme šli na turistiku :D takú light, veď ako inak.. a videli sme naked shooting :D a nakúpili sme v lidli a spravili si piknik pri rieke :)

sandra má podlomené zdravie.. a nemôže piť alkohol.. tak sa nám nechcelo ani nejako pariť.. akurát sme s tilkom pár luxemburských pív vyskúšali.. nie sú zlé :-)

bolo nám tam naozaj dobre a krajina je naozaj krásna.. aj Mesto.. ale žiť by som tam nexcela.. ani keby som zarábala trikrát toľko, ako v nemecku :D peniaze nestoja za ten stres a za ten negativizmus, čo z ľudí tam srší.. nemyslím tým sandru, hoci inak asi nemám čo súdiť :D ale tak ako to počujem.. naozaj netreba.. to radšej slovensko ^_^

minulý víkend (19-21) som mala v piatok firemný výlet.. bol lepší, ako som čakala.. hrali sme golf a poobede sme šli na segway tour. keď sa šlo večerať (a chlastať) šla som domov :D teda šli sme s tilkom ku maminke :D predtým som mu nechala kľúče a on ich zabudol doma. DVA KRÁT.. prvýkrát tam ešte bol štefan, druhýkrát už ni, a tak nás stálo DVESTO euro  nechať dvere otvoriť (kľúčiarska pohotovosť) ..

občas je ťažké nič mu nevyčítať (nie, nie vždy sa mi to podarí...) .. u maminky sme grilovali steaky a pili víno.. ona mi potom plakala, lebo tilka ľutovala, za to, že vyletel z referendariátu a ako trpí.. povedala som jej, že sa máme dobre.. máme sa super..

veľmi ma mrzí, ako sa jeho rodina stavia ku tomu, že pôjdeme na osem mesiacov na slovensko ( nie sú nadšení).. ako by to bola strata času.. zbytočnosť..a pritom čo má robiť tu? začať študovať? ktovie, či ho vôbec niekam vezmú.. na svk bude king, len zato, že je nemec :D môže si zvýšiť sebavedomie, chodiť von s kamarátmi, naučiť sa po slovensky, učiť nemčinu.. môže byť konečne so mnou a byť šťastný.. ale nie.. to je len strata času..

načo by mu bolo hnať sa za niečím, čo ani nevie, či chce.. lebo všetkým je hneď jasné, že bude super sociálny pedagóg.. a že to ho urobí šťastným.. a že nemôže strácať čas robením niečoho iného.. tak isto ako bol super učiteľ.. ale čo.. kašľať na to ..

20.7. sme boli na koncerte Muse.. mali asi päť predkapiel a nazvali to Rock am See :D pršalo.. spali sme v aute :D parkovali sme asi pol hodiny od koncertov.. chceli sme ísť autobusom, ale to bolo peekne odveci.. ma to skoro nasralo :D že ideš po feste dobrých desať minút na zastávku, kde busy čakajú v rade ale neotvoria dvere, lebo iba ten úplne vpredu naberá ľudí (aj to iba prednými dverami) a tak sa tam všetci tlačia a hodinu čakajú, kým sa do busu natlačia.. well done, Konstanz, kokoti :D

úplne mi to skoro pokazilo celý zážitok z dobrého koncertu... ale šli sme peši.. a spali v aute.. keďže sme dostali upgrade, bolo to celkom pohodlné. :) dokonca sme našli aj spolujazdcov na nedeľu.. a šli sme ku tete :) tam tilko síce polku času prespal a štvrť času nám ukazovali staré fotky, ale bolo to pekné.. mám rada jeho rodinu :) na pár výnimiek :D hoci prakticky mám rada každého, len niektorých trochu menej :D ale na to mám objektívny dôvod (lebo niektorí sa so mnou nerozprávajú, a aj keď sa snažím rozprávať s nimi, oni mi NEROZUMEJÚ!) asi nemá každý rovnakú toleranciu cudzincov..

dobre, dobre.. áno.. hovorím o Corneliusovi.. ale čo môžem robiť? snažiť sa nebyť s ním sama :D

tak a napísala som o peknom výlete do Luxemburska a o festivale v Konstanz. nie veľmi obsiahle, ale predsa :D nevedela som sa dlho donútiť písať.. hoci rada si tie víkendy zapamätám.. hoci bol u mňa tilko tri týždne, cez týždeň aj tak veľmi nebolo o čom.. škoda.. bolo to pekné, ale niečo tomu chýba.. akoby tie dni len tak splývali.. áno, má ťažké obdobie a mala by som ho viac podporovať.. nemá to ľahké.. ale hrať sa celé dni na pc nie je riešenie.. ale ako ho prijať ku tomu, aby niečo robil?

ale aj ja som nejako spadla do ničnerobenia.. hoci som celé dni niekedy nemala čo robiť v práci, len zriedka som sa donútila robiť niečo na diplomovku.. viem, to tiež musí prestať.. a už v septembri sa chcem do toho poriadne zahryznúť.. ale rada by som s tilkom aj na dovolenku išla.. a v BA si nejaké hobby našla :) ale tiež nie priveľa, lebo už s tou prácou a diplomovkou a bábätkom toho bude dosť.. ale ešte niečo.. čo by sme robili spolu.. a niečo, čo by sme robili oddelene.. a to aj stačí :D

už sa to blíži.. už je to prakticky tu.. ale najprv ešte slovenská dovolenka s eichfelderovcami.. to bude fail :D

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014