whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

keď sa bábo naširoko usmeje

jeden extra :D
keď mala julča pár týždňov, začala sa usmievať. :)

keď mala mesiac, boli sme na oslave Evelyn. veľmi sa jej nepáčilo tak veľa ľudí.. pár dní predtým boli u nás basti s rodinou, pár dní potom prišiel na návštevu tato a potom na týždeň janka s deťmi. keď u nás bol tato, julka dala plač typu - nechajte ma na pokoji! to je taký, kedy sa ukľudní, keď ju zložíš a necháš samu.. našťastie si ho dlho nenechala. keď janka odchádzala, prišla ešte na noc nadja. a nakoniec som bola vo VPV predstaviť juju a s kolegami v biergarten. Dostala som od nich poukaz do Babyweltu, kde sme o deň neskôr nakúpili látkové plienky a tak začalo naše lavórikovanie.

večer ako som sa vrátila s juju z biergarten a prebaľovali sme ju, vtedy sa prvýkrát usmiala. bol pri tom aj Tilko, ktorý mi potvrdil, že sa mi to nezdalo :D

tak a teda lavórikovanie. pozreli sme si asi dve youtube videá, kde mamičky hovorili svoje skúsenosti s bezplienkovou metódou a poďmo na to! :D pri každom sebamenšom zaplakaní sme skúšali, či jej náhodou netreba.

jeden z trikov na lavórikovanie pre začiatočníkov. vyzliecť bábo pri kojení a držať nad lavórikom.. bolo to v auguste, vonku ešte štyridsať stupňov. a tak áno, malé bábätká kakajú dosť pri dojčení..

to bol jeden z prvých úspechov.. ako si ju tak nad lavórikom dojčím, zrazu sa odpojí. zapozerá sa mi do očí.. a nahodí ten najkrajší najširší úsmev, aký som kedy videla.. a prrrrd.. vykakaná..

úžasné bábätko <3 :D


juju | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014