whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

grilovačka :-)

prvá tohtoročná :-)
dnes sme sa zase nevideli.. len ráno :D vstával už o siedmej, a je to tak trošku moja vina.. mali sme ísť spať ku nemu, ale potom sme nakoniec ostali u mňa .. :-/

včera z tej rannej grilovačky nič nebolo, lebo chalan, čo mal doniesť gril, neprišiel.. M. mi volal asi o pol desiatej a zobudil ma.. keďže deň predtým sme s big bossom boli hore asi do štvrtej alebo tak nejak..

tak som potom spala ďalej do 11tej :-) šla som ku Cesovi po nejaké veci, lebo odchádza do mexika.. tak mi dal pár tanierov, hrncov, čajov, korenín a tak .. objali sme sa, zaželali pekný život.. xcela som ísť potom plávať, ale nejako som poblúdila a nakoniec som šla na intrák a dala si len sprchu..

potom som šla nakúpiť na grilovačku.. volal mi už peťo z mekáča, že je skoro na Hauptmarkte, tak sme sa stretli tam a šli spolu do Normy.. kúpila som žemličky, kapustu a norimberské klobásky na grilovačku :-) M. už mi volal, že prišiel, tiež.. prišiel s dvoma kamarátmi, Petrom a Zetou, ktorí boli pravdepodobne párik.. Peter tiež chemik a Zeta pracuje dačo s financiami..

z mojich susedov tam boli skoro všetci, ktorých kúsok lepšie poznám.. okrem tereziek.. tak bola tam tá zlatá, čo sa vždy na mňa pekne usmieva a ja stále neviem, ako sa volá, boli tam tí, čo super hrajú kalčeto, bol tam Berti a Chris.. bože, ten Chris je taký pekný :-)) ale fakt strašne pekný.. úplne skoro dokonalý.. polodlhé vlasy, detsky pekná tvárička s jemnými vráskami okolo očí, široký úsmev a skvelé zuby.. a telo tiež perfektné.. široký hrudník, vysoký...a sedel takmer oproti mne, no luxus :D :D :D

ale samozrejme by som svojho M. nemenila za nič na svete ;-) a už vôbec ni za nejakého krásavca :D ..

no a potom prišiel aj Ten, Čo Pohol Mojim Svetom, Ale Len Trošičku (skrátene A. :D ) ..  povedali sme len hi.. už po sebe dávno nekričíme.. chýba mi to tak trošku.. inak sme celý čas neprehodili ani slovo.. ešte chvíľku sme sa stretli pri grile a skoro do seba narazili, ale tiež sme to prešli bez slova.. len s jemným pohľadom a miernym úsmevom :D (možno si to len nahováram..) ale pri ňom.. sa stále cítim tak trošku nesvoja.. a akoby som ani nexcela, aby ma s M. videl.. ale neriešila som to.. nesnažila som sa od neho odťahovať..

bavila som sa najviac s Peťom, kus po slovensky, ale aj po nemecky, aby ostatní rozumeli.. a s M. kamarátmi.. a s M. .. so susedmi skoro vôbec.. Big Boss sedel úplne ďaleko a hádam sa na mňa nikdy ani nepozrel.. nemyslím, že by bol nejaký dotknutý alebo hočo, proste mu som tiež zjavne ukradnutá.. čo už.. fajn :-)

potom M. omylom označil Peťa za Bulhara miesto za Maďara, tak sme vysvetľovali, že slovania a ugrofíni to je menší rozdiel.. pili sme pivo, čo M. doniesol.. a zas ma kúsok chytilo.. gril bol beznádejne plný, ale po čase čakania peťo úspešne umiestnil všetkých 12 klobások :-))

po čase Peťo aj Peter a Zeta odišli pozerať futbalový zápas a my s M. sme ešte ostali.. ešte dosť dlho.. M. sa bavil s mojimi susedmi, teda s tými najbližšie, Chrisom, tou zlatou holkou, Rolfim a Bertim.. ja som sedela a väčšinou bola ticho, snažila sa pochopiť aspoň časť toho, o čom sa bavia O:-) itak nexceli hovoriť anglicky :-(

potom sme všetko popratali do starej menzy a ja som vzala do izby umyť riad.. M. xcel ísť spať ku sebe, lebo ráno potreboval PC do školy, ale mne sa nexcelo, a tak ostal.. teda, xcela som ísť o chvíľku, ale nakoniec sme ostali.. nespalo sa mi moc dobre, stále ma budili nejaké vtáky spevom a čojaviemčoešte..

ani som potom ráno už nešla spať a dnes som bola totálne mŕtva.. ani som sa s nikým nerozprávala.. jaj, hrozná som.. čo už.. zajtra zase robota .. ew.. :-/

m... | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014