whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

tak občas je aj doma dobre..

hlavne, keď tam nie je mama ^_^

rada by som napísala pár slov o víkende.. ale asi začnem už štvrtkom O:)

(26.9.) boli sme s jankou už druhýkrát na joge :) celkom bola fajn, len je príliš krátka.. O:) no možno skúsim aj takú druhú O:) no a potom som šla ešte do lidlu, lebo som bola pozvaná ku ďurimu a nexcela som tam ísť s prázdnymi rukami.. zobrala som 4pack nefiltrovaného piva :) a domov ešte nejakú zeleninu a 2 rožky.. no a na kase som potom zobrala ešte balíček kondómov.. mladý pokladník sa dosť usmieval ^_^ ale ja vlastne asi ešte viac.. not to mention, že som kupovala aj uhorku, ale budem dúfať, že si to nedával do súvislosti ^_^

 

dana som presvedčila, aby šiel ku ďurimu so mnou.. nečakala som, že tam bude veľa ľudí, hoci ďuri písal asi ôsmim..ale myslela som, že tam bude aj sisi a babis.. no keď sme tam prišli, boli tam už len ďuri a R. .. mne to až tak nevadilo, keď mám byť úprimná, hlavne som dúfala, že R. tam bude. O:) lebo som ho už dlho nevidela a všimla som si ho medzi pozvanymi.. ale už by som si s ním vážne vôbec nič nevedela predstaviť.. to jeho hoperstvo by som fakt asi nevydýchala. .. hoci.. no .. nič proti.. a nie je to nejaká zásadná vada.. no troška ma to odpudzuje O:)

 tak teda.. hrali sme pirátov.. a potom scrabble.. pili pivo a fajčili vodnú fajku.. troška pokecali.. no.. mne sa fakt ten večer páčil..

 

v piatok (27.9.) som bola v robote do štvrť na 9.. potom som sa konečne hádam prvýkrát po bažantovi mala stretnúť s maťou.. v lidli som kúpila strong pivo a jedno malinové pre ňu.. blek :-X .. šli sme na noc výskumníkov.. aj s ďurim a sisi :) prišli sme práve na koncert Hexu :) aj sme si dobré seaty obsadili.. a mne sa ten koncert strašne páčil.. hlavne keď sme sami :-) už tretí deň ju neviem pustiť z hlavy.. a viem, že keby som ju počula v rádiu (čo som už asi aj hej, ale odignorovala som ju..) tak sa mi moc nepáči.. ale takto.. neviem, mne sa veľmi páčil ten koncert :) hoci takí starí chlapíci :) ale zlatí.. a tak.. ešte aj beu sme tam stretli.. potom bola nejaká laserová struna show.. to už teda slabšie.. a potom sme šli do Novopackej ešte :) cestu tam si pamätám, aj cestu domov, ale čo bolo v Novopackej nemám páry.. vraj sme dáke víno pili..

 

v sobotu (28.9.) som mala celkom dosť opicu.. prešla až niekedy okolo štvrtej večer.. šli sme autom s cimom a nejakým jeho kamošom.. no nebolo mi moc do reči :D troška som si čítala.. doma som sa akurát stihla osprchovať a šla som von s chipou a marekom :) boli sme v notre na pizzu, dali sme 1€ za pizzu a 2€ za kofolu :-) prišla tam za nami aj veva :) potom sme šli do staráča za masťou, rezou, škorou a buchtou :) bol s nimi aj marcel :) potom prišiel aj škorin frajer.. no a stretla som tam paľa, tak sme aj pokecali troška.. že má ženu a dieťa.. a že dcérka má päť rokov a ja že ČO?! šak to nemôže byť pravda.. teda je to jej dcéra, a nie je mu ani žena, lebo sa nexce vydávať.. no ale hlavne, že je šťastný:-)

 

potom za nami prišli aj lienka, minox, miška s ondrom a wendy ešte s jednou kamarátkou deniskou.. tak som bola rada, lebo som už veeľmi dávno toľko ľudí pokope nemala :) a s každým som zvládla trocha pokecať, tak to bolo fajn :) aj kalčeto sme si zahrali :-) chodili sme vonku na fľašu (všetci pili vodku, len ja s miňom a lienkou ružové víno) a všetkým bola zima, iba mne bolo dobre, lebo som mala takú megateplú bundu :) potom sme ešte šli do zimnej záhrady a domov sme prišli okolo pol tretej.. ale pekný večer to bol :) po polnoci už miška oslavovala meniny, tak som si úplne vlasy trhala, že sakra, som mohla Chipe ten darček doniesť.. ale som to vôbec nevedela, že budú mať meniny.. ach.. mala by som si do dákeho kalendára zapísať aspoň tie dôležité dátumy...

 

v nedeľu (29.9.) som vstala okolo deviatej ráno, pustila som miňa s lienkou von a uvarila som na obed halušky.. podarili sa super :) potom som šla za miškou :-) čakala som na ňu kus na námestí.. pekne bolo, slnko svietilo a mne bolo teraz v tej bunde až moc teplo O:) no ale čo už.. aspoň na túto mišku som už nezabudla a zbastlovala som jej darček O:) tešila sa, lebo DJ jej ani nič nedal... boli sme so sofi v parku, zase je o dosť šikovnejšia, ako naposledy :) potom sme šli aj domov, chvíľu spala, ale blbí susedia ju zobudili, tak sme sa s ňou ešte hrali v jej izbe :) aj dve pusy mi dala :)) a chytala ma za ruku, keď išla po schodoch.. joj, taká zlatá O:)

 

keď som prišla domov, dojedla som halušky a mama došla práve, keď mi 1 sústo ostávalo.. smolka.. šli sme s ňou na cintorín, lebo jej mama by mala narodeniny dnes.. zapálili sme svičku dedkovi a babke a tete... doma sme potom zase robili halušky a ja som pár hodíny skajpovala s tilkom O:) kúpila som si lístok do DE na november.. ale zase iba tak, že na 2 dni.. lebo týždeň potom je koncert A7x vo Viedni, tak itak budem 2 piatky po sebe skoro utekať z roboty (ak si aj dáke voľno nevezmem vtedy) .. tak zase to bude také... ach..

 

no čo už.. dáko už len bude O:) .. a už len pár dní a budem zase s tilkom <3 yey! :-)

 

 

 


daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014