whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

tak jeden valentínsky...

a.k.a. všetci chlapi sú svine .. :-D
neviem.. keď sa teraz môj spoločenský život asi opäť končí ( a môžem si za to sama, lebo som aká som a som strašne hanblivá a oničom a tak ďalej...) tak mám zase kopu času na premýšľanie.. a deptanie.. a to nikdy neveští nič dobré...

okej, okej.. mením výrok.. určite nie všetci chlapi sú svine.. poznám pár super chlapov, ktorí.. no samozrejme už majú frajerky... alebo nemajú frajerky a dokonca pár FAKT dobrých chlapov ma aj xcelo.. ale ako to už chodí... nefungovala chémia... a tak sa vlastne nemám čo sťažovať... hoci.. teraz je to prakticky jedno.. lebo tí dobrí chlapi sú aj tak v BA, či proste na SVK ( a v KE sa jeden nájde a prípadne v Nórsku - ha - ha) a už ma itak dávno pradávno nexcú... a keď aj náhodou hej, tak do pol roka si ich už isto dáka klofne a ak aj nie, tak z toho aj tak nič nebude, lebo ma až tak nepriťahujú..

tak teda mením ten vyslovený názor... všetci chlapi, čo pohli mojim srdcom, sú svine! začínajúc R. a končiac.. no povedzmeže S. ... ale prakticky aj A. môžem zaradiť, no pre teraz len tak okrajovo.. pretože tým mojím svetom pohol len trošililinku a ani tak nie vlastnou vinou :-D a to že sme sa raz pobozkali, hoci si to nepamätám a potom sa zachoval ako blbec... no je tam toho..

najviac ma však štvú títo blbí nemci.. hlavne M. ... nech sa akokoľvek snažím, nemôžem sa zbaviť pocitu, že ho proste milujem.. a nikdy som nikoho tak nemilovala a ani milovať nebudem... a napriektomu vždy, keď na niečo spomínam, tak on tie spomienky nejak pokazil!!! o týždeň je tu čosi, ako fašiangy, to je tu veľká udalosť a presne tak pred rokom som bola v nemecku na fašiangoch s ním.. a keď si na to spomeniem.. ako celý večer tancoval a flirtoval s pätnástimi dievčatami a mňa si nechal, nech sa zabavím ako viem..  a ďalší deň už takmer rozchod, lebo ma nechal len tak na ulici... krista pána!

a keď si spomeniem na Bodensee a najkrajší ohňostroj na svete, ako ma pri ňom bozkával a potom hajzeľ celý večer balil Svenju!! a na hádku v Miláne, tak to bolo presne pred rokom.. krásny valentín..    všetko pokazil a ja som mu nielen odpustila.. ešte som ho bezhranične milovala..

áno aj ja som bola sprostá.. ten neskutočne posraný silvester je celý moja vina... aj vlastne náš rozchod, ale ... no čo.. predsa sa nedá stavať vzťah na tom, že niekoho tak strašne milujem, až je to choré.. hlavne, keď on sám necíti to isté a bezmyšlienkovite mi ubližuje (nemyslím, že to bol zámer, ale asi to len inak nešlo..)

a potom S. .. ja neviem.. nemilovala som ho.. na to by som potrebovala ešte veľa času.. ale xcela som ho.. strašne.. dúfala som, že ma zachráni, lenže to musím sama... itak sme sa k sebe nehodili :D ale on sám ma stále namotával.. a ako nexce žiť už bezo mňa.. a chce byť môj chlapec.. a hneď potom to celé poserie.. proste sa naňho hnevám.. hnevám sa naňho..

a ešte ten večer, čo som ho videla, hodí si na FB fotku so svojou chutnou frajerkou... a spokojným výrazom na tvári.. šak zaslúži si len to najlepšie.. taký dobrý chlapec... hodí sa ku nemu lepšie.. nižšia.. krajšia.. nemka :D tak nech je šťastný!

a ja budem na valentína variť večeru Zlatému Španielovi.. MOŽNO.. ak z toho niečo bude.. lebo z našich dohôd ešte nikdy nič nebolo.. no všetko je raz prvý krát :-D

hlboka depresia :( | stály odkaz

Komentáre

  1. No máš to zložité, dievča
    Hlavne neprepadaj panike. Viem o čom hovorím. Keď mi nevyšiel vzťah, dva roky som bola v depke. A tiež sa mi hlavou preháňali myšlienky, koho by som už len ja mohla zbaliť, však tí dobrí sú už zadaní. Ale to je zlá optika. Pozri sa na to takto. Si super ženská, napriek tomu ešte nie si zadaná. A presne tak je to aj s chlapíkom, ktorý na teba niekde čaká. Je super, kúl a úžasný. Tomu ver a raz, keď budeš ležať na jeho hrudi a spomenieš si na tento svoj článok, tak sa budeš čudovať, ako sa veci zmenili. (Hovorím z vlastnej skúsenosti.)

    A hlavne, nezačínaj si s chlapíkom len tak, bez chémie. Keď s tebou nebudú nič robiť jeho dotyky, tak z toho nebudeš mať vôbec žiadnu radosť.
    publikované: 15.02.2012 17:09:51 | autor: Monča (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Ďakujem, Monča..
    .. veď sa nejak snáď prederiem za tým mojím "super, kúl a úžasným".. možno raz :-)
    publikované: 16.02.2012 00:51:33 | autor: whatever (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014