whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

moja laska je daleko, ale predsa je stale so mnou..

najkrajsia sms, aku som vcera dostala :)
"Lenka moja.nenapisem ti do silvestra bo ma v tieto sviatocne dni zoziera tuzba byt s tebou a zistil som ze vydrzat bez teba co i len jediny den je pre mna nesmierne tazke hneva ma ze musim trcat teraz tu sam a nie som pri tebe a to just ked som ta prave spoznal. kazdy den ta prezvonim. Pa mam ta fakt velmi rad a ked sa vratim rad ti to dokazem a to netrepem. Uch a je to von. A este nieco lubim ta."

.........na to, ze ho lubim, som myslela aj ja, este ked tu bol so mnou.. ale samozrejme, som mu to nemohla povedat.. ved sme sa nepoznali este ani tyzden.. ja viem, ze laska sa nemeria na cas, ale rozhodne som ho nexcela vystrasit, zneistit, vlastne nic.. a samozrejme, nexcela som mu to povedat skor, ako on mne.. ni zeby na tom zalezalo, ale .. neviem.. vymenili sme si vela sms, odkedy odisiel, hlavne v nedelu, lebo to som mohla pisat od veve zadarmo, .. niektore boli o niecom, niektore o nicom, niektore len o tom, ako si chybame a na seba myslime.. vsetko pravda.. vsetko mile a pekne...

viem, ze ho mam, ale nemozem byt s nim.. je mi z toho smutno, ale zaroven som stastna, ze som ho konecne nasla.. ked som vlastne ani nikoho nehladala, ale on sa itak objavil.. a teraz je moj.. moj a dufam, ze ma to nikdy neprejde..a ze ho budem lubit iba viac a viac.. rozhodne som nexcela, aby sme si prve "lubim ta" napisali do SMS, ale teraz to uz nevadi.. napisala som mu to aj ja, lebo to tak citim.. lubim ta, milujem ta.. si pre mna vsetko a este viac.. blaznive, nadherne, bozske.. ak by som mu to nenapisala, viem ako by to asi dopadlo..

rozpravat vela neviem.. neviem to povedat, ani keby som xcela.. a ak ano.. cakala by som na vhodnu prilezitost, .. alebo by som mu na jeho "lubim ta", povedala "aj ja teba.." .. on to sice nevie, ale ja tie slova neberiem na lahku vahu a nikdy v tom neklamem.. lubim stevka a budem ho verne cakat.. :) a dufam, ze sa to nikdy nezmeni O:-)

stevko :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014