whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

stvrtok.. a posledne rande so stevkom.. zatial O:-) (25.12.2008)

s nim mi je krasne, s nim som stastna..
stretli sme sa o piatej pri poste.. meskal asi 10 minut.. vystupil z auta a ja som vykrocila ku nemu.. prisiel, povedal "ahoj." ... "prepac, ze meskam, cakas dlho?" ... "stastne a vesele.. " ... "hnevas sa?" .. .. "co som zabudol?" ... mne sa len strasne nexcelo rozpravat.. ked sa ma uz asi tretikrat pytal, ci sa hnevam, povedala som len "vyzeram tak?" a to bolo vsetko, co som zo seba za dakych 15 minut dostala :)

no objimala som ho, bozkavala..a bola som moc rada, ze to mozem robit aj bez slov :) lebo je moj :))) sli sme sa prejst.. cez pole az tam, kde SPOSka mava prax.. ukazoval mi mliecnu drahu a ja som sa tvarila, ze neviem, co to je :D potom som sa tvarila, ze som v zivote nepocula o niecom takom, ako su vtipy o blondinkach alebo o policajtoch :D ..

musi si uz o mne mysliet, ze som uplna trupka, ale mala som z toho zabavu :) kus ma ale dorazil dakymi nazormi typu, "zeny to maju lahsie, lebo skor dostanu pracu, ked si oblecu vystrih miesto siat" alebo "porod.. hm.. to musi byt ako zapcha" .. pevne dufam, ze tieto nazory vyslovil nie uplne vazne..

nadhodila som potom myslim dost dolezitu temu, kedze o chvilku na 2 tyzdne odchadza a to "co povazujes za neveru?" lebo niektorym chalanom napriklad nevadi, ked si ich dievca zacne s inym dievcatom. jemu by to ale vadilo.. vraj.. ale zase povedal aj, co oci nevidia, srdce neboli.. hlavne, ze sa to nesmie dozvediet.. a este povedal "ked mam dievca velmi rad, tak ho.. ta nepodvediem." ja som mu predtym povedala, ze "ak chlapca lubim, tak ho nepodvediem"

..potom mi povedal, ze ma ma rad.. ze ma ma velmi rad.. a povedal, ze sa asi zalubil :) povedala som mu, ze jeho nepodvediem.. potom musel ist ku starkej do filakova a poprosil ma, ci by som nesla s nim.. aby sme mohli byt este spolu..tak som teda sla :)

cestou ma obcas hladkal po nohe, alebo ma drzal za ruku..tak som sa troska hnevala, nech poriadne soferuje! :) stali sme aj na rampach.. boli by sme stihli este aj prejst, ale nevadi.. nebolo to neprijemne cakanie :) starka mu dala kyticu a nabalila kolaciky .. bola moc zlata :)

cestou spat sme videli agiku s lukasom.. stevka to az moc zaujimalo :D.. pak sme zastali v meste, ze niekam pojdeme no nakoniec sme nevystupili z auta.. zase mi vravel, ze sa zalubil, ale teraz uz bez toho ASI :) vravel mi, ze som to najuzasnejsie dievca, ktore pozna.. zatial :D

vela toho nakeca, a to je super, lebo on je fakt super :) povedal mi aj o dievcati, s ktorym sa bozkaval este pred tyzdnom v Cage-i .. a ze ju stretol aj v piatok v kongu a prisla za nim, ci si ju pamata.. ale s nou to bolo take .. prazdne.. so mnou je to ine..

ja som mu povedala o tom, ako som sa rozisla s priatelom len tak zo dna na den, kvoli nevhodnej poznamke, ktoru povedal a ja som si uvedomila, ze so mnou by nebol stastny.. obava sa teraz, ze aj on tak dopadne a bude si preto, dufam, davat pozor.. ja velmi dufam, ze on tak nedopadne.. :) lebo on je vynimocny.. jedinecny.. uzasny.. a zo vsetkych sa najlepsie bozkava :) ano, aj to je dolezite :)

domov ma zaviezol okolo deviatej, musel ist este domov sa pobalit a pospat si, lebo rano o stvrtej sa uz vydal na cestu do rakuska :( tak mi odisiel. povedal mi este, ze na mna mysli stale.. cely den.. okrem toho, ked je hladny.. a ze pre mna to nebude take zle, ked bude prec. lebo ja som silna.. povedala som mu, ze mi bude chybat od chvile, kedy uvidim jeho auto odchadzat..a stale viac.. a nezalezi na tom, co robim, budem nanho mysliet. stale.. a tak to bude.. poznam sa O:-)

stevko :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014