whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

môj milý a rodina :-)

rodinu si človek nevyberá... ale drahého áno <3 :-)

(30.8.) zobrala som si 2 dni voľna a cestovala skoro ráno do NB.. došla som večer o 17:17.. a on tam... nebol :( pripomenulo mi to, ako aj BB vkuse nekonečne dlho meškával... Tilko prišiel vlastne hneď, ani som sa nestihla poriadne zdeptať :)

 

pýtal sa ma predtým, či by mi nevadilo, keby sme robili dačo s jeho otcom.. povedala som nakoniec, že radšej by som bola s ním sama, keďže som ho 3 týždne nevidela a rada by som sa proste celý večer ku nemu túlila.. a tak sme boli len sami.. dal mi k narodeninám anglickú knižku :) a pozval ma na večeru do stredovekého baru neďaleko WS :) dala som si asi to najlacnejšie, čo mali - klasický flammkuchen.. ale proste som na to mala chuť :) itak polku po mne dojedol.. a dali sme si medove pivo a nejake spešl šnapsy :-) a potom ma ešte pozval na koktejl.. ale mali sme ešte trochu času k happy hour, tak sme sa šli troška prejsť.. a počúvali sme pouličného umelca a spievali s ním :) tak sme mu potom aj dačo dali :) a v happy hour sme mali jumbo koktejly za ceny normálnych :) no a potom na bicykli domov, ale zvládli sme to :-)

 

(31.8.) spali sme dlho do obeda :) ale tilkov brácho (christian) so ženou (florence) po nás mali prísť na aute a trvalo im to asi o 2 hodiny dlhšie, ako sme predpokladali, takže sme všetko v pohode stihli :) potom cestou kecali chvíľu aj anglicky :) a počúvali sme potom takú hörbuch Kanguruh Kroniken.. milé to bolo, také dosť vtipné :) večer sme potom grilovali už aj s druhým bratom (christian) a jeho priateľkou (katarina) :) mama (gizela) s priateľom (kornelius) boli na nejakej svadbe. ale aj tí potom prišli.. celá rodina je tak hrozne ukecaná, ale to je dobre, aspoň som nemusela nič hovoriť O:)

 

(1.9.) - nedeľa.. maminka oslavovala narodeniny.. ráno sme mali také megaraňajky o desiatej a potom sme sa šli so starším bratom a frajerkou prejsť na zámok.. a ku riečke.. pekne tam bolo :) a potom už začali ľudia chodiť, tak som sa šla ešte rýchlo prezliecť, lebo aj Flo mala pekné šaty, tak som xcela byť tiež trošku reprezentatívna :) prišlo strašne veľa ľudí, ale bavila som sa viac-menej len s rodinou a jednou takou mladou holkou, čo mala tiež sestru dvojičku :-) a potom pri večeri s takým milým ujom. :-) ale s tým sa viac tilko bavil :)

 

prekvapilo ma, že mi kopa ľudí hovorila svoje zážitky so slovenskom, ako tam boli pred 30 rokmi, ako boli v Bratislave a dokonca aj o iných mestách :-) jedna teta sa dokonca so mnou rozprávala anglicky, lebo myslela, že neviem nemecky :)

 

večera bola v takej talianskej reštaurácii, na výber z 3 menu. dala som si lososa. dobrý bol :) no a potom sme tam ešte dlho sedeli, kým sme nešli domov.. tam potom ostali už len maminkini súrodenci a dávali sa darčeky. ja som jej dala len tatianu a taký set s levanduľovým gélom a telovým mliekom. tilko jej dal whiskey likér, čo bolo dosť smiešne, pretože sa jej predtým pýtal, či má rada whiskey a ona, že nie.. a či má rada likér a ani to nie :D a druhý syn jej tiež dal okrem iného aj whiskey :))

 

maminka všetkých veľa objímala a aj mňa hádam až pričasto, a stále hovorila, ako sa teší že som prišla atď.

 

v pondelok (2.9.) sme už cestovali do BA s malou zastávkou v NB, kde sme samozrejme zabudli plnú tašku jedla, čo maminka nabalila. tak sme si dačo kúpili v prahe :) potom tam bol na stanici taký pianista, tak sme ho počúvali.. super bol, vyzeral ako otrok, lebo bol pripevnený veľkou reťazou ku piánu, aby nemohol utiecť :P

 

potom bol tilko zase 2 týždne v BA .. tak strašne rýchlo mi s ním ušli.. pekne sa o mňa staral, varil mi obed skoro každý deň..

mali sme super game evening (5.9.) prišiel R., Tomáš, Janka, Mirka a veľký Mirko, Ďuri a Sisi, Emil a na chvíľu aj Miška s Ondrom :) pili sme troška pivo a víno a Tilko sa opil :) ale len trošičku O:)

hrali sme DiXit a potom šarády - pantomímu :) tilko to mal zjednodušené, lebo sme mu po anglicky hočo uznávali :)

 

na víkend sme boli v Dokonalove, nech pozná aj on celú moju rodinu. Maca bola pekne jedovatá, taká odporná ako vždy.. oni sa s fotrom proste našli.. takí nadľudia.. no ani len on to nedáva tak najavo.. to bude tým, že je taký tichý..

v sobotu sme boli pozrieť na akejsi vyhliadke a to bolo všetko ku výletu po okolí.. hoci bol fakt pekný deň.. potom sme šli do akejsi reštiky, kde sme sa poriadne napráskali a kúlinček sme sa ešte prešli ku akejsi priehrade, kde sa lyžovalo na vode. potom sme nakúpili v tescu a dali si tam zmrzlinu. a hajdy domov, veď už bol večer. pustili sme si dáky film, ale keďže dabovaný, tilko z neho veľa nemal..

potom sme pili v dokonalovej krčme s kolegom a jeho ženou a ich priateľmi :) milí ľudia a ani len macu nepoznali. ^^ tak na nich maca nakydala, keď sme jej o tom povedali. v nedeľu sme grilovali a prišiel brácho z párty.. pocucflekovaný krk a poškrabané brucho a keď rodičia odišli, rozprával nám, ako dve naraz pretiahol.. tie deti nám tak rastú ^_^

 

cestou domov v autobuse som hovorila tilkovi, že galantný muž by mal pustiť ženu si sadnúť skôr, ako si sadne sám, alebo keď nie je miesto, je jedno, keď je aj mladá a zdravá.. a on, že je za "rovnoprávnosť" a podobne.. to máme za tie feministky, aby si to náhodou žena zle nevysvetlila, keď ju muž pusí si sadnúť.. segra sedela vpredu a my v zadnej päťke natlačení.. potom nastúpila nejaká stará teta tak do stredu autobusu a nikto ju nepúšťal si sadnúť. tak som mu naznačovala, že by ju mohol pustiť trebárs aj on, keď už sa ku tomu nikto iný nemá.. ale jemu to bolo jedno.. tak som ju šla pustiť ja.. lenže teta nexcela sedieť. tak som pustila sedieť inú tetu, ktorá síce nebola tak stará, ale rozhodne staršia ako ja a nexcelo sa jej stáť. ja som stála pri janke, ktorá xcela tú staršiu tetu pustiť ešte predtým, ale tiež jej dala košom.

 

párkrát sme hrali aj Munchkin. Raz len my sami dvaja :) zozačiatku mi to strašne nešlo, tak na mňa bol aj dobrý. potom spravil zásadnú chybu a nakoniec som vyhrala :) v tej hre je dovolené švindľovať.. potom sme to hrali raz s danom, lukášom a tomášom. tak som dobre švindľovala, až som vyhrala.. a tomáš, ktorý by vyhral, keby sme nešvindľovali (lebo sme švindľovali spolu - brali sme si kartičky z kopy keď sa nikto nepozeral..) bol veľmi nadšený, že aká je to super hra.. ani mu to nedošlo, no ale hlavne, že sa mu páčilo ^_^

 

a boli sme v cvernovke s jankou, mirkou, mirkom a ich kamoškou na jahodové víno.. tilko si dal 12 ročnú whiskey a pokazil si ju ľadom.. a zmrzlinu v kokosovom orechu.. mirko si dal takú tvarohovú v malinkom krčiažku, čo v jeho rukách vyzeral ešte maličkejšie ^_^

 

v piatok (13. :)) sme spravili taký meganákup za 30€ v tescu a pritom sme skoro nič nekúpili.. a večer sme šli do Machnáča, kde sme sa stretli s Vankym. Doniesol mi odporúčanie v obálke, tak sme Tilkovi nexceli prezradiť, čo to je.. :) zahrali sme si biliard - dievčatá proti chlapcom.. prehrala som vždy, lebo mi zakaždým posledná guľa vošla do strednej diery a tak som to pokazila s ňou.. čo už.. potom bol Vanky očakávaný na mlynskej a my sme šli domov.. električkou sme sa zaviezli pod most SNP a potom že pome peši :) tak sme sa prešli. šli sme ešte do Novopackej a stretli sme tam Beu s Ondrom M. a matikmi :) dali sme si zázvorové pivo a kecali s nimi. išli z vinobrania tak boli už v dobrej nálade. :) (ondro ma na privítanie aj na rozlúčku objal ^_^) potom sme si dali ešte jednu tequilu a išli sme domov.. ale asi sme si ju nemali dávať, lebo sme sa potom cestou domov hádali za hlúposti... som mu povedala, že je so mnou iba preto, že ho žiadna nemka nexcela a on mi na to, že by ho tá jeho kamarátka isto aj xcela, na ktorú som už predtým žiarlila, lebo s ňou trávi tak veľa času (aj na skúšku kapely ju zobral a bola očarená..), no tak ďakujem pekne. a tak sme sa hádali...

 

no než sme prišli domov som sa ospravedlnila a objali sme sa. ale aj tak som mala po nálade. potom sa mi to s jankou snívalo a tak som nexcela už aby sa jej v živote dotkol.

 

v (14.9.) sobotu pršalo.. tak sme spali do 12tej a potom sme skoro 5 hodín varili.. Ja s Lukášom šošovicovú polievku, to bola asi moja prvá v živote.. aj so slaninkou, čabajkou a párkami a s pravou zápražkou :) tak sme na seba boli hrdí.. a tilko musaku :) tak sa nám to všetko super podarilo :) hoci sme mali obed až o piatej večer, oplatilo sa ^_^ a navarili sme toho dosť aj na 2 dni. ešte v pondelok som mala na obed do roboty :) potom sme doma hnili a pozerali Breaking Bad :) .. volal nás síce Ďuri do Shtoora, ale straaašne sa mi nexcelo.

 

v nedeľu (15.9.) sme tiež pozerali Breaking Bad. dosť nás to chytilo :) a večer sme šli na vinobranie. prišli sme tam dosť pozde, tak sme šli na koncert rovno. cestou sme si dali v lidl stánku cigánsku (ja špíz). koncertovali ešte len Prešporok či čo to za kapelu.. potom prišla za nami aj janka s mirkom a dákou kamoškou asi tiež jankou:) bolo mi jasné, že horkýže tak skoro ešte nepôjdu a tak sme šli s tilkom ešte na palacinku :) tilko si dal ale dáku takú haruľu riadne mastnú a z mojej palacinky tiež tak aspoň polovičku a potom ho bolelo bruško ^_^ sponzoroval aj 2 fľaše burčiaku a tretiu potom Mirko.

 

po konci koncertu sme tak stáli na trávičke a čakali, kým stádo prejde ^_^ bolo tam strášne veľa ľudí :) no a zase sme stretli beu. tentokrát s jančim, ktorý balil janku ^_^ no a potom sme šli ešte za vevušou a jej kamarátmi.. presne mi volal emil, keď sme už boli skoro tam :) tak som objala emila, vevu a ľuba - lebo už bol opitý :P no a kúsok sme s nimi pokecali a šli sme hetky. chalani si ešte kúpili kúpeľné oplátky (to už tilkovi zjavne nebolo zle ^_^) a šli sme na električku.. chalani si šli kúpiť lístky, tak nám jedna ušla a ďalšia šla až za pol hodinu. našťastie ešte za 5 minút druhý spoj.. vďaka bohu, lebo inak by som ich asi zahlušila ;-)

 

Tilko potom odišiel v pondelok o 7:30. zase sa 3 týždne neuvidíme :-( ... celý čas som bola v tom, že to tentokrát budú len 2, ale akosi som sa prepočítala.. veľa si zatiaľ nepíšeme, ale tento týždeň je to ešte v pohode.. veľa pracujem a tak.. ani sa mi moc nexce.. neviem.. nemám tento týždeň nejako náladu na ľudí.. alebo rozprávať.. alebo dačo.. ale neviem.. snáď sa to čoskoro vylepší.. lebo takto to je ako keby som ani nežila..

 

 


daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014