whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

deň štvrtý?

tak.. dnes sa mi nechce... chcela som ísť večer cvičiť, ale myslela som, že hodina začína o 18:30 a ona začala už o ôsmej.. čo už.. tak som šla domov.. mala som dnes takú hroznú podprsenku, čo ma z nej celý chrbát, krk a hlava bolia.. nikdy viac! aj keď je pekná :D pre krásu sa trpí, ale čo je veľa, to je veľa..

v robote bola inak pohoda.. aj sa mi čoto podarilo naprogramovať :D teda skôr chyby opraviť.. aj keď chyba je v tomto prípade relatívny pojem.. no povedzme, že výpočty vylepšiť ^_^

máme doma veľa jedla.. až ho nestíhame jesť :D ešte máme od víkendu dosť parených buchiet.. a tie maultaschen sme ešte včera jedli.. a z free your stuff máme zemiaky, cviklu a fleischkäse.. a ešte máme kus droždia a kyslej kapusty a normálnu kapustu a petržlen... samé ťažko spracovateľné veci.. tilko robí cviklovú nátierku.. použil asi dva roky staré slnečnicové semiačka.. je v nich dáky prášok :D snáď nebudú jedovaté ^_^

zajtra idem ku gynekologičke.. a povedali sme si, že potom sa môžme začať "snažiť".. lebo som tam nexcela ísť prvýkrát hneď tehotná :D ale veľmi sa zase snažiť nexceme.. len prestať s ochranou a uvidíme.. bude čo bude.. máme čas..

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

  1. držím palce :)
    vážne
    publikované: 04.02.2018 15:17:40 | autor: Hejtytam (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014