whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

vždy sa tam rada vrátim..

tam, kde sú moji.. tam, kde je láska .. :-)
nebol to práve najlepší začiatok, keď mi vierka večer pred odchodom povedala, že radšej nikam nepôjde.. nebol to práve najlepší začiatok, keď som prišla na stanicu a nikto ma tam nečakal..

potom mi volal Druhý :-) divil sa, že som prišla :) a BB prišiel 'len' o 3/4 hodiny neskôr.. na aute, čo trvalo asi ešte viac, ako peši, lebo sa bál, že bude pršať... takže som mala naňho pekné nervičky, ešte iba prišiel.. samozrejme mi ani s taškou nepomohol a hlúposti... tak ale ok.. BB.. čo by som od neho mala aj čakať? aspoň, že som mohla uňho spať.. bolo mi s ním dobre.. lepšie, ako by mi bolo inde asi.. aj som s ním trávila najviac času..

potom prišla Ewička.. a potom Iránčania.. mali sme len taký príjemný večer, pokecali sme .. zjedli sme bagetky, ktoré mi ešte od cesty ostali a potom ešte jednu pizzu, čo mal UI stále hore v mrazničke :) nakoniec varil BB ešte cestoviny, ale potom si ich aj sám zjedol, lebo my sme už nemali hlad.. keď Irančania odišli, pili sme s nemcami troška marhuľu s medom a strááášne im chutila.. vypili ju celú a bez brdy.. a ešte si pochvaľovali..

no a v piatok (5.10.) sme varili halušky.. z 10 zemiakov :) začali sme pekne neskoro (lebo niekto ako vždy straaaašne dlho spí..) potom ešte nakúpiť, čo som tiež musela cvakať, ale aspoň zemiaky kúpil BB (na trhu, lebo je rozmaznaný :D)..a tak sme aj stráášne neskoro skončili.. asi o pol ôsmej.. tak sa najedlo celé poschodie :) prišli aj Irančania :-)  Zavolala som nového slováka, Ďuriho, či si dá halušky, a on sa ponúkol, že vezme vodku, čo mal z domu... v 2l Coca Cola fľaši mal vodku :)

tak z toho bola asi najväčšia párty, skoro 20 ľudí.. hrali sme aj kalčeto, vypila sa všetka vodka a potom aj taká horšia, čo Ali priniesol.. nakoniec sa šlo von, lebo prišiel Hausmeister a zrušil to :D .. len ja som už išla spať, lebo sa mi von fakt nexcelo.. zobudila som sa v sobotu o 6tej ráno a mala som pol hodiny na to sa nachystať a ísť na Oktoberfest.. tak som šla do spoločenskej, zobudila BB, nak si ide ľahnúť do postele, obliekla si dirndl a šla hore, kde už čakal Ďuri na Fionu. :-)

(6.10.)vlak nám šiel o siedmej, bolo nás presne 10 takže ideálny počet na Bayernticket.. všetci okrem mňa, Ďuriho a Paľa (tiež slovák :) boli z FH, ale dosť sympatickí.. s dakoľkými sme sa aj bavili :-) do Mníchova sme došli až okolo 10tej ale všetky stany boli už plné.. mali sme šťastie, že sme sa už o 11tej dostali dnuka.. teda.. len vonka, ale na lavičky.. 10€ za pivo sa im zdalo samozrejme veľa. a hnusná klamárska obsluha xcela, aby sme "nezabudli na prepitné.." lebo tých 85 centov, čo mala z 10€ sa jej zdalo málo.. šli sme aj na WC, tak tam to tiež bolo ako na bitevnom poli, kým sme sa vôbec dnuka dostali.. bavili sme sa trochu aj s 2 nemcami, čo sedeli pri našom stole.. hlavne Fiona.. a bola dosť smiešna.. lebo je spolovice Nemka, ale hovorí totálne francúzskou nemčinou :)

potom sme šli preč, asi o jednej, lebo sme si nexceli ďalšie pivo objednať, a tak nás poslali preč.. šli sme si kúpiť dačo na jedenie a potom do biergarten.. akože super, ideme na ofest, a potom sme v biergarten skoro celý čas :) ale no nič.. tam si dali asi zo 4 pivá, len ja som nemala žiadne, lebo 7,50 stálo itak.. teda občas som niekomu upila a trochu som si aj na stole pospala :)

okolo siedmej sme šli potom na vlak, ešte som si kúpila na stanici 2 pivá.. ostatní kúpili fľašu vodky.. vo vlaku som sedela s párikom z fínska, ktorý bol dosť sympatický a chalan vyzeral ako basák z apocalypticy :) rozprávala som sa s ním, lebo frajerka mu spala na ramene, ale potom sa mi xcelo tiež spať, len jemu sa xcelo rozprávať.. v NB šli FH erasmáci potom ešte do Space Pubu no my s Ďurim sme šli domov.. Ďuri si ešte kúpil kebab a ja som sa stretla s UI a Frajerkou :-) ale len na chvíľu, zahrali sme si kalčeto a nechali sme to radšej na ďalší deň O:)

bola som strašne hladná, lebo som za celý deň jedla len jednu salámovú bagetku, ale BB nemal už nič, len mi porozprával, aký skvelý steak si robili, a dal mi maličký zvyšok šalátu.. potom som mala trochu problémy s vyzliekaním dirndlu a ten zips, čo som len v stredu prišila sa čiastočne odpáral.. ale nevadí, veď kedy ho zase budem potrebovať? ^_^

(7.10.)boli sme zase hore do pol piatej alebo tak, tak mi bolo jasné, že BB bude zase spať do poobedia.. a POTOM.. potom pozeral dáky futbal celý večer, tak som sa nudila a chatovala na facebooku... zase ma nechal celý deň hladovať a večer sme si spravili cestoviny.. s mletým mäsom, cibuľou a paradajkovou omáčkou.. troška to bolo suché, ale dobré ..naveľa :)

mali sme ísť bowlingovať, už aj s nadjou, ale kým sme tam došli (nexcem ukazovať prstom, koho to zase bola vina.. :D) ale sme sa len prešli ku bowlingu a späť, a normálne bol BB udýchaný už :D UI s Frajerkou si dali napoly kebab a BB so mnou tiež, hoci ho potom skoro celý zjedol sám.. typické :D tak sme šli do Weinstadlu a tam som zohriala Nadji zvyšok cestovín s omáčkou.. dala som si aj ja.. a pili sme Borovičku so Spriteom, ktorá napočudovanie tiež všetkým chutila.. a hrali sme King's cup.. veľmi sa im tá hra páčila.. jediné, čo im zo SVK nechutilo, bol rum a kofola.. neviem prečo :( :D

S nadjou sme zládovali aj zvyšok cestovín a bola potom dosť unavená.. rozmýšľala, že ostane spať vo WS, ale nakoniec tú 'únavu' vykecala.. sme boli hore asi do pol šiestej.. no a šla domov.. a my spať.. ten večer sa ma n. pýtala, že ako to dopadlo s tým praktikom, čo mi pomáhala opravovať gram. chyby a tak som povedala, že mám v pondelok Vorstellungsgespräch.. BB sa na mňa hneval, že som mu o tom nepovedala, že on predo mnou nemá tajomstvá, ale ja som to nexcela nikomu vravieť.. len keď už sa spýtala, tak neviem klamať.. ..

tak na ten pohovor (8.10.) som šla s pekne veľkými kruhami pod očami a pekne malou dušičkou.. kúpila som si Tagesticket a zabudla som ho v automate.. ach, 5€ v prdeli.. nejdem to radšej opisovať, bolo to strašné.. najhorší pohovor, akýsom kedy mala.. taká som bola trápna.. hoci teta bola veľmi milá, a tak som si robila aj nádeje.. bolo by to super tam robiť.. u Ewky bývať, sem tam u BB, keď bude dobrý .. :D a s mojimi milými sa občas stretávať O:) no potom ma zase zotrela, že ... sa ešte ozvú.. čo je už vlastne "nie" :-( no ani sa im nečudujem..

šla som potom stade peši na Thon.. sú to len 3 zastávky.. a cestou som skočila do Lidlu, kúpila si ovsené vločky a žuvačky a oriešky, lebo sú neporovnateľne lacnejšie ako na svk :-) keď som sa vrátila, BB už dokonca nespal :-) ale keďže boli 4 hodiny.. no.. dobre.. večer mal variť Schäufele, trvalo mu ale 100 rokov, než vôbec mäso sme šli kúpiť a potom xcel po mne ešte aj peniaze, tak to už ma naštvalo.. naveľa potom zaplatil kartou..

itak som stráášne hladovala, než to spravil, bolo už pol 10tej.. prišla Ewka a bavili sme sa, pozerali sme potom aj telku a tak.. zase sa najedlo celé poschodie :-) ale dobré to bolo.. také bavorské vepřo knedlo zelo :-) akurát troška iná knedľa a troška iné mäso :-)

u Ewky sme si otvorili nejaké slabučké víno a pozerali futuramu :-) okolo polnoci sme potom šli spať :-) a spalo sa mi taaak dobre, hoci som pôvodne xcela vstávať s ňou, nakoniec som spala asi do 10tej (9.10.).. a potom som sa len tak poflakovala, pozerala telku, jedla, varila... spravila som jej cestoviny s paradajkami, mozarellou, kukuricou, a všetkou možnou zeleninou a tuniakom.. potom bolo zrazu už 5 hodín a ja som si povedala, že na ňu počkám.. ešte mi aj BB písal, že ide na tréning..

a tak som ju počkala, keď prišla, šli sme nakúpiť.. kúpila darčeky pre rodinu, lebo v stredu letela do Poľska.. potom sme si dali tie cestoviny, dopili víno, chvíľu boli spolu a šla som do WS.. volala som predtým BB a povedala mu, že ideme večer ku Druhému.. napriektomu, mu trvalo ešte ďalšie 2 hodiny, než bol konečne pripravený ísť.. a keď sme už boli vonku, nakoniec len my 2 a Jaco, lebo Kostaričanovi sa nexcelo, šiel preparkovať auto..ale to sa mu nakoniec nepodarilo... a potom písal Druhý, že máme zobrať karty.. tak šiel BB.. a trvalo mu to ďalšiu POLHODINU!!! indeed.. medzitým sme stretli Ďuriho, práve sa odniekiaľ vracal.. tak sme ho vzali so sebou :) bol ready za 5 minút ..

u Druhého boli len tí naši.. takže taký parádny večer len s mojimi a Ďurim a Jacom :-) ale tí sú tiež super :-) hlavne BB strašne zaľúbený do Jaca :D lebo je taký úžasný, sladký, a ženy naňho letia ^_^ ale je pravda, že je veľmi priateľský, milý a spoločenský :-) mali sme taký pomerne nemecky hovoriaci večer, všetci sa snažili.. doniesla som Alte Excellenz rum a tak sa z neho všetci opili, lebo sme zase King's cup hrali :-) mali sme aj vodnú fajku a dobre sme sa bavili.. s Ďurim sme púšťali Kabát a Offspring, Metallicu a hlúposti :-)

a keď sa dopil ten rum, vypilo sa aj pivo a Weinbrand :) a potom... šli všetci spať :D no do WS sme došli asi okolo 4tej a BB xcel potom pozerať Hangover 2, no ja som zaspala po prvých 10 minútach, keď sa to dáko pomaly rozbiehalo.. on to dopozeral celé, takže sme šli zase spať po šiestej..

(10.10.)no a on samozrejme spal asi do tretej.. tak som sa nudila.. ráno som si dáke raňajky spravila a potom pozerala telku.. prišla Melli ku mne, že xce ísť vo štvrtok na párty, že mám BB povedať.. ja že dobre, ale itak mu potom ešte písala.. šak egal..

keď BB vstal, zase mu tak 2 hodiny trvalo, než itak niečo začal robiť... robili sme rezne.. xcela som wienerschnitzel, no nakoniec z toho bol skôr deutscherschnitzel, podľa BB maminkinho receptu :D ale obaľovať skôr vo vajíčku ako v múke som ho už vážne nenechala! :) inak to bolo super.. aj kaša :) no a večer sme šli ešte nakúpiť.. ja do normy a on do Marktkaufu, lebo mu je proti srsti piť lacný rum.. a tak si kúpil 5ročnú Havanu za 17€ o ktorú sa s nikým okrem Schleuniho nepodelil..

a to ma pekne naštval.. len že šli sme dole s mojimi, že zahráme si futbal, tenis... a on že "prídem hneď.." a potom hodinu nechodil.. šla som hore po karty a pozrieť sa po ňom.. podľa očakávaní, sedel pred telkou so Schleunim a popíjal svoju dobrú havanu s colou.. len som naňho vrhla vyčítavý pohľad a šla som hľadať tie karty.. on prišiel za mnou do izby, začal ma objímať.. a či sa hnevám.. nemala som chuť.. a vraj, že mám si dať jeden s ním, že potom pôjde so mnou dole, aby nešiel sám.. tak to akože určite, teraz by som nechala mojich polhodinu samých.. nie, ďakujem...

šla som dole a sa holkám sťažovala, aký je.. hrali sme king's cup, ale s polovičnými dávkami, lebo chalani hrali stolný tenis.. mali sme pekné pravidlo, že pri 6ke sme museli bežať za nimi, mykať im plecom a poďte hrať s nami!! a pri 7 sme museli vyskočiť na stôl, húkať ako indiáni a točiť sa v kruhu :-)

keď sme skoro dohrali, prišiel BB a chalani potom hrali s nami.. a potom že ideme do klubu :-) ale vyrazili sme až o nejakej druhej.. platiť za 360° sa nám nexcelo, tak sme šli do Unratu.. prerobený je tak dosť odveci.. stretli sme aj Jaca, tak BB hneď ho objímal :D Jaca zbalila dáka škaredá blondínka :D hudba bola hrozná, ale aj tak som vytiahla všetkých tancovať, lebo predtým tancoval len UI s Frajerkou.. stretla som Stevieho, sranda :) dokonca si ma aj pamätal a ma objal :) asi že bol opitý ^_^

o 3tej to skončilo a tak sme šli domov.. ali odišiel hneď, ostatní šli s nami ku WS, lebo tam mali bicykle.. tak mi budú zase chýbať :( sme sa dlho objímali...

a ráno o 7 (11.10.) ma BB viezol na stanicu.. tentokrát trafil na správnu :-) bola riadna zima -1°.. tak sme sa tiež lúčili, objímali a pusinkovali. potom mi ešte zakýval.. a už som zase doma.. mala som ešte ten deň pohovor do aiesecu, a večer som strávila s dvoma nemeckými erasmákmi :-) dobre bolo.. aj ma chválili, ako mi dobre nemčina ide.. zlatí ^_^ som hádam ani v nemecku toľko nešprechovala.. ale to bude aj tým, že nemám na to chuť :D no tu sa teším nemecky rozprávať :)

hat.. a tak .. s BB sem tam píšem, aj holky mi už písali. každý sa pýtal len, aká bola cesta a nikoho nezaujímal ten pohovor... a ja stále neviem, či xcem ísť s aiesecom niekam alebo ni.. ach, ťažké rozhodovanie.. ale asi skôr ni :-/





daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014