whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

zasadnem si nad potokom, nohy máčam vo vode..

... .. no a práve v tejto chvíli je mi každý človek milý.. <3
tak som bola na túre(7.6.).. pivnej túre.. 14 nemcov (hoci jeden z nich turek, ale prakticky už nemec..) a ja.. po anglicky sa so mnou rozprávali dvaja ľudia, celkový čas asi 5 minút.. alebo menej.. aj to len na začiatku.. inak nemčina celý deň.. a tak som si spievala slovenské pesničky.. Beinu pesničku.. dokola.. a vetroplach.. a divé kvety.. a sedmikrásky.. ignorovala okolie :D sem - tam..

bola to dobrá túra.. 4 pivá v 5tich pivovaroch.. daktorí mali aj 6.. Ten,Čo Kedysi Pohol Mojim Svetom sa opil z 5 radlerov.. Nový rekord :-) pôvodne mal ísť aj Usmievavý Irančan, tak som sa tešila, že budem mať s kým anglicky kecať, ale nakoniec bol 'príliš unavený' po párty, kde si zbalila Cecile.. tak som šla len kvôli Big Bossovi.. bol celkom fajn, sem - tam ma držal za ruku.. sem - tam mi dal pusu.. sem - tam sa so mnou rozprával..

občas ma aj ignoroval.. občas sa bavil s každým iným okrem mňa.. ale to je ok.. je aký je.. nexcem ho navždy.. len na chvíľku.. šli sme ráno o 10tej a vrátili sa o 1Otej večer.. už pršalo.. a ja som bola neskutočne unavená.. ale aj tak prišiel ku mne spať, nevedela som povedať nie..  a chrápal celú noc a hluky robil.. aaaaa, o nervy!

v stredu (6.6.) sme mali dobrú párty... predtým ten incident s opitou tetou v parku, kde na mňa spravil zlý dojem BB a dobrý dojem Usmievavý Irančan. a potom párty, Zlatý Španiel, Irančania, Ćíňan zo Sprachdua, Cecile, potom Blond Češka.. nakoniec prišlo pomerne veľa ľudí.. aj O. s Jesusom a Manuelom.. aj Blond Fín, tak som sa s ním rozprávala a Druhý Irančan naňho vkuse pivo vylieval.. asi žiarlil :D

potom sme šli na balkón.. a tam si Usmievavý Irančan chytil Cecile a už ju nepustil.. jaj, či som závidela ^_^ no a ja som šla na chvíľu do izby, už neviem, čo som potrebovala a cestou na chodbe som stretla Druhého Irančana, telefonoval.. som myslela, že už odišiel.. tak som mu to povedala a šla... bola som v izbe asi 5 sekúnd, ani som nezapla svetlo.. a zrazu sa tam ocitol.. len tak sa objavil vnútri a ja som naňho vyjavene pozerala.. začali sme sa bozkávať, hodil ma na posteľ.. bolo to dosť vášnivé....... presne to mi s BB chýba.. on taký nie je.. a tak hľadám inde.. u starého Kamaráta S Výhodami, u Druhého Irančana.. nižeby som hľadala, oni sú takí.. ja sa len nebránim.. je to jednoduché.. žiadna láska, len.. .. len.... vlastne tiež skoro nič.. nenechám to zájsť ďaleko..

potom sme sa vrátili na párty.. samozrejme, nie spolu.. on prvý a ja asi o 5 minút..ach, tí Irančania.. spravili sme pár balkónových fotiek.. a potom prišiel BB s kamarátkou.. tak som sa potešila :-) šli sme do Die Bombe.. Hrali sme so Zlatým Španielom videohry.. kúsok tancovali. nie všetci sa dostali dnu. tak som šla telefonovať von.. po anglicky s Druhým Irančanom, KSV, ktorý sa tiež dnu nedostal atď.. tak sa mi prihovoril vyhadzovač po anglicky, že mu mám vypýtať číslo od akéhosi sexi chlapa.. tak som šla .. číslo mu síce asi nedal, ale aspoň sa dnu dostali.. a potom si ma našiel Druhý Irančan.. šli sme dnu za ostatnými, chvíľu sme tancovali..a potom sme už aj šli..

rozlúčili sme sa so Zlatým Španielom a Druhým Irančanom (Usmievavý s nami nebol, on sa vytratil spolu s Cecile) a šli domov.. ešte sme stretli cestou nejaký Junggesselabschied, alebo ako sa to píše..tak sme sa s nimi chvíľu pobavili.. BB Kamarátka čakala na bývalého, u ktorého mala prespať a u mňa spal Číňan zo Sprachdua.. prišiel bývalý na super aute, BB sa s ním pobavil a šli sme potom spať..

bola som kus naštartovaná z Druhého Irančana, ale BB nespolupracoval, a tak sme len spali.. ráno sme itak museli skoro vstávať.. no itak mi to kus vadilo, samozrejme.. je to blbé, keď chlapi nespolupracujú.. ráno sa ma na to pýtal, či som bola opitá, či som s ním xcela spať alebo čo.. ja som sa ho spýtala, či je akože môj frajer.. on že hej.. a či som jeho frajerka.. povedala som, že ni, že sme len kamaráti s výhodami.. a keď sa spýtal s akými, povedala som, že tak občas spolu spíme.. spýtal sa či len spíme, tak som povedala, že hej, keď nič viac nexce.. on na to, že veď na ostatné máme čas.. dosť vtipné po tom, ako ma vždy ťahal do postele ešte keď sme neboli spolu.. ale ok, taký je len, keď je opitý... triezvy povedzmeže nemá guráž.. fakt mi to kus vadí...

aj dnes (8.6.).. on šiel na Bierkastenlauf.. s kamarátom musia pobehať všetky intráky a debnu piva vypiť.. po 5 prišli na náš intrák.. mňa len ten hluk zobudil o pol piatej, lebo som spala po nočnej.. a písal mi na Skype, že xce bussu (pusu:)) a keď som za ním prišla, začal ma nehorázne bozkávať..akože bolo to milé, ale triezvy mi sotva jazýčkovú dá..teda väčšinou ani to nie.. sem tam taký cmuk..  akože nižeby som potrebovala dakoho ako je Vierkin Janko, ale čoho je veľa, tak toho je moc :D

včera (7.6) som opila Zlatého Španiela.. :) dohodli sme sa, že on varí a ja kúpim vodku.. tak ja som bola In Charge Of Vodka, on varil.. takéééé super mäso so syrovou omáčkou.. prišiel aj BB sa najesť.. ale fakt to bolo skvelé O:) a ja som teda vodku nalievala.. vypili sme to na 2x z pollitrových pohárov.. tak 1,75:3,15 ako dalo sa :) po prvom pohári už bol dizzy :) prišiel potom Usmievavý Irančan a aj Taiwanka a jeho Čínska kamarátka.. on potom varil tiež.. nesmierne dobréééé špagety so zeleninou :) BB šiel potom pozerať futbal.. a sa nám divil, ako veľa pijeme..

ja som potom šla za kamarátkou Veronikou, slovenkou, čo sme sa ešte len raz stretli.. aj som ich volala, ale keďže predtým som spomínala, ako sa teším, že budem slovensky rozprávať, nexceli mi to kaziť :) a tak s veronikou bolo super, mali sme jedno pivo na feste.. len jedno za celý čas, ona strašne pomaly pije :) ale dobré bolo. čierne :) potom jej prišlo pár kamarátov.. 2 nemci a jedna češka. ale všetci rozprávali perfektne nemecky a ja som len závidela, ako vedia proste switchnúť medzi nemčinou a materským jazykom bez najmenších problémov a aká som ja lame.. njn, story of my life..

potom som musela bežať do roboty.. škoda, lebo jeden z tých nemcov bol fakt kvalitný.. taký vyše 2 metre vysoký (práve pre mňa :D) a aj zlatý, milý, všetko.. tak ale čo už.. človek nemôže mať všetko :D ale s veronikou bolo fakt super.. sme pokecali poriadne.. slovensky :) úžasný ten náš jazyk.. by som ho dokázala počúvať hodiny.. a potom rýchlo do roboty.. meškala som 2 minúty..ale tak ešte sa to dalo prežiť :)

a dni predtým? ... tie som celé trávila s Naj Kamoškou a Zlatým Španielom, čo je do nej zaľúbený.. väčšinou tak, že s ňou tak kratšie a s ním potom do polnoci.. videli sme 2 bobre, varili carbonaru, hrali sme kalčeto, pozerali sme Hortona.. grilovali sme (teda párkrát sme boli aj s Usmievavým Irančanom) Zlatý Španiel si myslí, že sa mi UI páči.. raz sme boli aj uňho do polnoci.. a včera sa ma UI spýtal, či si myslím, že je dobrý chlapec.. a ja som nevedela, čo povedať, lebo do predvčera on bol pre mňa strašne dobrý chlapec, ale dobrí chlapci si proste nebalia dievčatá na 1 noc, teda odvtedy už ni..

keď som sa ho na ňu pýtala, povedal, že to už asi nebude rozvíjať, lebo ku nej NIČ NECÍTI.. a že on za to nemôže, že to nevie ovplyvniť.. predtým tvrdil, že si to nepamätá.. ale tak. whatever.. to je jedno.. šak o 3 mesiace necelé idem domov, načo sa tu rozčuľovať?

teraz idem za Naj Kamarátkou, bola už od stredy so svojou láskou.. tak som zvedavá, ako to šlo... :-) snáď mi všetko porozpráva O:)

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014