whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

zas ma trápia nočné mory..

o Tebe, moja láska..

som momentálne pomerne šťastná.. mám predsa nového frajera, ktorý je úplne super.. hoci tak ďaleko.. vadilo mi to zozačiatku, veď ešte nebudeme spolu 4 týždne.. prišlo mi to také nereálne..

ale teraz sa proste teším.. že ho mám. :-) aj keď nemôže byť stále pri mne.

píšeme si dlho do noci.. občas zavolá, len aby sme sa počuli.. nie je ako Ty.. ani ako BB.. on xce normálny vzťah, hoci na diaľku.. najlepší nemec, s ktorým som si začala..

on za to nemôže.. ja za to nemôžem.. Ty za to nemôžeš..

ale tak to proste je.

snívalo sa mi, že sme boli spolu.. Ty a ja.. ZASE sa mi snívalo, že sme spolu ako pár.. za posledný mesiac už druhý krát..

vedela som, že bol On, ale že už nie je.. a že si zase Ty.. šli sme spolu niekam po schodoch.. a boli tam aj iní.. neviem kto, proste ďaľší ľudia, moji či naši priatelia..

ja som bola pred Tebou, bežala som po tých schodoch hore.. a Ty si ma zastavil, kľakol si si na koleno (áno, na tých schodoch) a požiadal si ma o ruku.

a ja som sa nahlas spýtala, či Ti úplne šibe.. lebo som Ti práve niečo vyčítala, alebo som si to len myslela.. neviem.. A Ty si kľakneš..

a povedala som Nie. Nebolo to kvôli Nemu, lebo On už nebol.. a nebolo to ani Nikdy, bolo to len práve nie.. čo Ti úplne šibe?


aj keď Ťa stále ľúbim, asi by som Ti už nikdy nedokázala veriť.. stretli sme sa v zlom čase.. prvýkrát, druhýkrát, aj tretíkrát.. pokazila som to ja? alebo si ma proste len primálo ľúbil.. a ja som nedokázala, aby si tú lásku pocítil.. lebo som príliš hanblivá, príliš tichá, príliš hocijaká.. som aká som a Tebe to tak nestačilo..

Jemu to stačí.. aj keď neviem prečo a neviem, na ako dlho. "It works untill it doesn't." no a potom príde dačo ďalšie..


 


m... | stály odkaz

Komentáre

  1. SWEET! I just got a free Minecraft card code at http://minecraftcode.me/
    SWEET! I just got a free Minecraft card code at http://minecraftcode.me/
    publikované: 28.05.2013 17:57:11 | autor: izaias (e-mail, web, autorizovaný)
  2. ★★★★★★★★ SWEET! I just got a free Minecraft card code!! ★★★★★★★★
    ★★★★★★★★
    SWEET! I just got a free Minecraft card code!!
    ★★★★★★★★
    publikované: 04.07.2013 16:13:10 | autor: ★★★★★★★★ SWEET! I just got a free Minecraft card code!! ★★★★★★★★ (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014