whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

utorok.. druhe rande so stevkom :) (23.12.2008)

po velkom uspechu, bolo treba zopakovat :))
v utorok som sla este kupit dake darceky s jankou.. do stopshopu a do hypernovy.. uz ani neviem, co. ked sme skoncili, nasla som si v schranke listok z posty.. takze mi konecne prisiel hlavny darcek pre janku.. stihol to na poslednu chvilu! :)

boli uz skoro 4 hodiny a tak som napisala stevkovi, aby prisiel ku poste.. ja hlupa som si ale az v rade na poste vsimla, ze nemam dost penazi a bezala som do bankomatu vybrat.. ked som sa vratila, co bolo o pol piatej, stevko len prave prisiel.. meskal pol hodiny! :) nakoniec to ale dopadlo dobre, kedze sme sa prave stretli.. ja som sa zase bala, aby on dlho necakal.. tak sa cudoval, ze sa nehnevam O:-)

cakal so mnou v rade na poste, ten rad bol fakt obrovsky.. ale nevadilo mi to, s nim sa mi cakalo prijemne :) xcel ist potom do mesta, ale povedala som mu, ze radsej nech ostaneme na rubanisku.. sli sme si zahrat biliard ku rudovi. 2x som ho porazila a poslednu hru sme dali stavku..

a samozrejme som zase prehrala.. sice da sa povedat, ze to bola remiza, kedze som najprv prehrala, potom vyhrala a nakoniec som dala poslednu v jeho tahu, ked som mu ukazovala, ze sa to da tak, ako som mu radila.. na chvilku sme sli na rubaniskovy kopec a pozerali hviezdicky :) trosku sme sa aj objimali, bozkavali.. no prijemnejsie by to rozhodne bolo, keby bolo leto O:-)

nakoniec mu uz bola velka zima, tak sme sa rozhodli ist niekam na caj.. zvlastne sa usmieval, a ked som sa spytala preco, povedal, ze je stastny :) a ze ved ja sa usmievam stale, tak ci on nemoze? :) no ja sa tiez usmievam stale len s nim :) potom sme pri zmrzline "nahodou" stretli sisku o siedmej :) potom aj janku s marcelom a micku.. lenze som ho na to predtym nejak nepripravovala, tak som sa ho potom spytala, ci mu to nevadi, ze budeme s nimi..

sa ma spytal, ci xcem ist niekam inam a ja som povedala, ze ja nie, ja ich mam rada.. on na to, ze on ich moze mat tiez rad.. sli sme teda do vodkabaru :) sedeli sme spolu v kresle a objimali sa. zahrali sme si aj futbal proti janke s marcelom.. uz neviem, kto vyhral, ale neva.. on mi pak na chvilku niekam zmizol, sla som teda za mickou..

ked sa vratil, len tak tukal do mobilu.. vratila som sa ku nemu teda, nech sa mi tam nenudi:). janka si dala tatransky caj a marcel fernet.. ja som nexcela nic, lebo stevko nemohol.. a bez neho predsa nebudem pit.. tak to je na nieco dobre, ze snad pri nom budem lepsia :)) okolo desiatej vsetci odisli, len my sme ostali.. presunulu sme sa teda na troska pohodlnejsi gauc a chvilku si uzivali jeden druheho :) nakoniec ale musel ist domov.. a zajtra sa neuvidime, lebo su vianoce :( aka len skoda, preskoda.. potom sa uz uvidime iba vo stvrtok, nez mi odide.. ale bolo s nim fakt krasne..zase .. :)

stevko :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014