whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

trápia ma nočné mory..

o ňom..
stále ho milujem.. a je mi tak strašne smutno.. navždy ho budem milovať.. to mi je jasné.. aj to, že nech povie čokoľvek, on mňa nikdy nemiloval..

už mi nič nepovie... už ho nikdy neuvidím..

snívalo sa mi, že mi napísal sms.. že mi napísal správu.. a potom, čo som mu neodpísala, prišiel.. povedal, že ma ľúbi.. že xce, aby sme sa dali zase dokopy.. a že mu je jedno, čokoľvek sa stalo, kým sme spolu neboli.

prišlo mi to, že ho len odmietla dáka ženská.. nechala ho, a tak sa vrátil ku mne.. ako mi Victoria povedala.. spomenie si na svoj bezpečný prístav.. dávku istoty.. ženskú, čo pre neho urobí čokoľvek..

a mala som strach..

že ma využije.. a zase odhodí.. ako omrzenú hračku..

povedala som NIE.. nexcem.. mám BB.. a nenechám ho, keď si M. zmyslí..

a vedela som, že to budem navždy ľutovať a rozmýšľať.. čo ak..

a že musím byť silná.. a to ja som nikdy nebola..

milujem ho. nexcem ho milovať.. .. jedna osudová.. jedna životná..láska.. aspoň dúfam, že tú životnú raz stretnem.. lebo tá osudová ma pomaly zabíja.. stále viac..

dúfam, že ho stretnem.. len tak náhodou.. na ulici.. na párty.. a že to nebude v nevhodnej chvíli.. že si vymeníme pár slov.. a nebudeme si cudzí... ale to sa nestane..

a ja ho tak milujem..

m... | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014