whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

takmer dokonalý..

rozmýšľam, koľko podmienok z predstavy môjho budúceho chlapca by naplnil.. takmer všetky O:)
Pred týždňom vo štvrtok (4.4.) sme boli s mojimi na volksfeste. Tam sme spoznali Aliho frajerku, strašne zlatú poľku Sylwiu. Počas toho, ako sme tam boli, jej prišla SMS, že vyhrala voľné vstupy do klubu pre 5 ľudí, tak že vezme frajera, UI a Scho a mňa. Je k tomu vodka boot zadarmo, čo je fľaša vodky a 4 redbully.  
Tak sme sa teda v piatok (5.4.) stretli u aliho doma, my piati a BB, takže vlastne také trojrande. Nadja bola doma.. pili sme vodku s džúsom, ale BB nepil, lebo bol chorý a nexcelo sa mu ísť s nami. Bol to taký pohodový večer, púšťali sme pesničky a kecali a uchlipkávali z nápojov ^_^. Ali zakazoval Sylwii ísť v takom mega vyzývavom tričku :) nakoniec išla asi v svetri ^_^.
Chytili sme dáke pozdné metro, že sme to už nestíhali pred polnocou, ale nakoniec to nevadilo.. v metre bola sranda, lebo sme mali všetci takú dobrú náladu, Scho stále nadávala, že sa opila, že prečo jej UI toľko nalieval :) sedeli vedľa seba s UI a Sylwiou, robili sme fotky a hlúposti. Dala som Scho 6€ za darček pre Nadju a potom si to neskôr nepamätala a pýtala o týždeň znova. Typické :D .
Na tej diskotéke sme šli ako prvé so Scho na WC a ona spadla po schodoch dole. Tak sme ju ratovali, no teraz keď si na to spomeniem (veď sa jej nič nestalo :) ) tak sa smejem, lebo sa fakt po tých schodoch pekne dole zviezla po zadku :) ani to si potom až tak nepamätala, no ale šak nevadí :)
Tancovali sme kus, ale tak s dvoma párikmi ísť na disko nie je práve terno.. hoci scho je dosť priateľská a zapája Ťa, aby si sa necítila navyše, čo sa o Alim a Sylwii povedať nedá, ale itak, človek si to tak berie, že mohli spolu tancovať.. no a potom bola scho už taká unavená, že len spala na stole :) no a tak som kecala trocha s ľuďmi čo tam boli, ale fakt ten výber nula bodov. Najprv s takým vymakaným černochom v SIEŤOVANOM(!!!) bielom tričku, no katastrofa :D potom s nejakým ďalším americkým vojakom a potom ešte s pár.. ale tí chlapi tam boli fakt hrozní.. tak som šla za mojimi..
Bolo mi kus ľúto, lebo sme mali ísť do rockfabrik, než Sylwia vyhrala tie lístky a tam by som bola radšej, no ale čo už.. tak sme šli na nočák.. ako inak, načierno, a dáku štvorku sme našli a ľudia sa tam mleli a ja že tak nak si sadnú oni spolu a ja som si prisadla hneď vedľa, tam boli také 2 miesta oproti sebe..
No a to bola prvá náhoda. Možno nie úplne náhoda, lebo ten chalan sa mi páčil už predtým, ako sme nastúpili do busu.. a už vtedy som s ním prehodila pár slov. teraz som skočila ku nemu na sedadlo a po chvíľke začala konverzáciu. (hej, to neznamená, že som spoločenská, len keď mám guráž prepožičanú od vodky a red bullu, občas to ide:) ) .. no a tak sme celú cestu kecali.. samozrejme som mu spomenula, že o týždeň idem domov a že som tu na praktiku bola a tak.. scho a UI vystúpili pár zastávok pred nami a my ostatní potom na HBF. Keď sme vystúpili, pekný chalan ma ešte chvíľu počkal, aby mi zaželal pekný zvyšok pobytu a tak :) milé, ale trochu mi bolo ľúto, že potom odišiel, lebo som dúfala, že ma aspoň domov odprevadí.. no ešte som objala Aliho a Sylwiu a šla domov sama.
Ďalší týždeň vo štvrtok (11.4.) sme šli s BB a jeho kamarátom Larsom na oktoberfest. Teda my sme tam šli za ním, lebo nám to ako obvykle nesmierne dlho trvalo a tak sme vyrážali až o deviatej, či pol desiatej. Boli sme v stane, kde nemali ani Maasy, ale len nula štvorkové pivá. Bola ladies night, hoci neviem presne, čo to malo akože značiť, ale neva. Dali sme si vonku asi 3 pivá a potom ešte vnútri, hoci už bolo davno po 11tej, a normálne to tam trvá do 11. Bola skvelá atmosféra, ľudia tancovali na laviciach a tak..
Lars bol dosť pekný, taký vysoký árijský typ. Ale dosť chudý. BB tvrdil, že má kocky na bruchu, ale nemal :) ... odišli sme až okolo jednej stade, už nešli žiadne eliny, ale lars nás odviezol. Šiel ešte s nami do weinstadlu a dal si radler. Zahrali sme si kalčeto, ja s BB proti larsovi s jedným chalanom, čo sme ho stretli v kuchyni, že ešte nespí. Ale len 1 a pol hry, lebo potom búchal chalan, čo vedľa spoločenskej býva, na stenu. Ešte prišiel Engin a chalani kecali tak polhoďku.
V piatok šiel BB do Mníchova. Ja som mala takú troška popivovú opicu a na tú najlepšie funguje pizza :) tak som si spravila takú 4 syry s extra slaninou :) a celúú som zjedla ^_^. Pomohlo. Večer sme boli pozvaní ku nadji na Avenarius, prvýkrát nám varila :) šla som na bicykli a keď som bola pri Rewe, tak mi volala a navigovala ma, ale úplne podľa inštrukcií som to nenašla.. no našla som nakoniec, no nevedela som, kam ďalej. Tak som sa spýtala takých chalanov, čo mali izbu na prízemí a boli práve pri okne. Spýtala som sa na haus 10 a oni vraj, veď tu je ich len 6, a že čo nezavolám, ja že nemám kredit, tak sa mi sami ponúkli, že však zavolaj odo mňa. Tak som zavolala a nadja potom po mňa prišla. Chalani boli zlatí, vraj keď budeme xcieť ísť niekam von, máme sa ozvať. Ale nie rockfabrik, to by sa im nepáčilo.
Nadja naozaj býva v hause 10, chalani sa asi moc nevyznali. Tak som odložila bicykel a šli sme ku nej, najprv som sa potkla na dákom schode, tak povedala potom, že „Vorsicht, Stufe!“ no a potom sme šli po schodoch hore, a ona pred každým schodom „Vorsicht, Stufe! Vorsicht, Stufe! Vorsicht, Stufe!...“ a ja som z toho mala strašné daja vu. :)
Navarila morčacie plnené nejakým spešl syrom a bylinkami a ku tomu šalát. Super to bolo :). boli u nej UI a Scho. Zase sme mali originálne v pláne rockfabrik, ale sylwia ZASE vyhrala to isté, čo pred týždňom. Tak hoci nás bolo o jedného viac, šli sme teda tam. No najprv si scho a nadja strašne dlho vyberali oblečenie, spodné prádlo a bižu, čo si oblečú. Púšťali sme hudbu, robili aperol sprizz a pozerali vtipné videá (nás) na UI mobile.
Aliho a Sylwiu sme stretli v metre :)tak to dobre vyšlo :). no a šli sme na tú disko, jeden vstup sme platili ale to sme sa dohodli, že sa zložíme po eure, takže nie zlé. Hudba bola dáka latino party, to sa mi snáď páčilo ešte menej, ako pred týždňom.. tak som tancovala ešte menej, ako predtým (možno aj preto, že som bola triezvejšia) no moja najzlatšia naďuška sa podujala ísť so mnou do rockfabrik. A sama od seba :). tak sme nechali páriky párikmi a šli sme. 6€ vstupné, čo odradilo ostatných, a ešte sme si kúpili nejaký chutný miešaný drink. Taký najlacnejší za 3,50 :).
Sadli sme si na chvíľu a kecali, a šiel okolo ten istý chalan, čo som s ním pred týždňom kecala v autobuse (druhá náhoda :) ) ešte hádam väčšou náhodou si ma všimol a spoznal ma a prihovoril sa mi :) neskôr mi prezradil, že bol práve na odchode, a ostal potom len preto, že sme tam boli. Netváril sa ale, že by mal až tak záujem a šiel tak kus opodiaľ.. a bol tam sám, čo už potom pôsobí dosť creepy ^_^ .. my sme s nadjou tancovali a celkom sa nám pozdávali takí dvaja chalani, no ale nadja sa hanbila, tak z toho nič nebolo :D. zato sa s nami dali do reči dáke holky, celá partia boli (zmiešaná), Američania, čo neviem kde presne teraz vo švédsku či kde študujú :) tak sme aj s nimi tancovali v kruhu a tak, len ten chalan stále opodiaľ, tak som ho tam zobrala.. no a tak.. hrali celkom ok, najviac ma potešilo tears don’t fall :).
Tak som sa bavila, nadja už potom menej. Chalan kúpil vodu sebe a jednu fľašu pre nás, len tak sám od seba, to bolo milé. Šli sme potom na nočák o pol štvrtej. Zase načierno :) chalan šiel potom tiež s nami, hoci som pôvodne myslela, že ostane. Aj ma to potešilo. Šli sme na hbf a tam sme ešte 10 minút čakali s nadjou na jej prestup. Potom sme jej kývali a hlúposti robili, tak sa smiala na celý autobus a ľudia na ňu škaredo pozerali. :)
Chalan sa ma potom spýtal, či ma môže odprevadiť domov. Ale fakt.. on sa tak často pýtal také úžasné otázky: „Darf ich dich nach hause bringen?“ „darf ich dein Mantel nehmen?“ (keď sme si šli sadnúť v reštike, skoro ma tam posadilo ^_^) „darf ich dich einladen?“ (keď sme potom mali platiť po jedle, a ja som povedala „nein!“ čo ma potom mrzelo, lebo som mohla aspoň slušne poďakovať za pozvanie a zdvorilo odmietnuť, ale ni, ja na neho len vypľujem blbé nein!)
No tak sme šli spolu domov, zastali sme pred weinstadlom. V jedinom okne sa nesvietilo :) tak sme tam stáli, rozprávali sa. Povedal mi o svojej rodine, jeho rodičia sú obaja v smere psychiatria, rozvedení, dvaja bratia starší.. a mal 2 frajerky, jednu z nich asi 5 rokov.. chcel ma pobozkať, ale nenabral odvahu, lebo je vraj schüchtern. Nakoniec to urobil. :)
Keď sa začalo rozvidnievať, vzala som ho do vnútra. Šli sme do spoločenskej a doniesla som mu vodu. Sedeli sme v kreslách, chvíľu sme hrali šípky, raz sme si zahrali kalčeto. Ale nemal šancu proti mne :D teda.. v šípkach v pohode.. :) okolo deviatej sme šli von. Že sa prejdeme.. šli sme do komiksového obchodu, a cestou sa mi priznal, že je geek :D a že je to vraj naj obchod na nemecku :)  stretol tam dáku svoju spolužiačku, robila tam predavačku. Ukázal mi, čo sa mu páčilo, aj dáke stredoveké srandičky. A meče a tak.. potom že pôjdeme do prírody. Lebo že kúsok je taká príroda akože v strede mesta. Neviem, ako to nazvať.. no taká prirodzená.. že ni park.
Tak kým sme tam šli, to bolo asi najhoršie.. bo som moc nekecala, on tiež nie a mala som pocit, že už oľutoval, že je so mnou a nešiel radšej domov spať. Keď sme tam dorazili, tak sme sa kus prechádzali a potom že tak sadnime si na lavičku.. potom to bolo už kus lepšie. Aj sme kráčali tak v objatí. Ale keď mi dal ruku tak okolo ramien, tak sa mi to moc nepáčilo, lebo to bolo trochu nepohodlné. A taký vysoký zase nie je, aby si to mohol dovoliť :D no dobre, moja chyba, ja som príliš vysoká, on má vyše meter 90.
To miesto, čo mi vlastne xcel ukázať je ten „park“, čo začína kúsok za WS, akurát sme tam šli z druhej strany. Potom sme si povedali, že sme hladní, že poďme niečo zjesť :). On si robil srandu, že som dáka špiónka a niečo na neho potrebujem zistiť a keď sme šli okolo takej školy, na ktorej bolo podozrivo veľa kamier, tak že to je moja špionážna základňa.
Spieval nejakú pirátsku pesničku od DTH, že „ahoy, kamaraden, ahoy, ahoy ...“ a vedel aj pár ďalších strof, lebo že to jeho brat spieva, keď robí dáky schmarn. Tak som na to, že „jéj, aj tvoj brat je taký süß ako ty“. A povedala som mu, že ahoj je po slovensky ahoj a že kamarád po česky priateľ. A už neviem kedy som tak niečo povedala a on to nerozumel a spýtal sa, že čo? A ja že „nix, nix.“ A on vraj, že kto by mi vedel odolať, keď tak poviem nix nix s mojím roztomilým východoeurópskym prízvukom. A ja som sa urazila, že „čo si to povedal?!“ tak on to zopakoval, lebo len myslel, že som to nerozumela, ale ja som sa len xcela naoko uraziť, že SVK nie je žiadna východná európa! Hoci pre Nemcov je všetko na východ od nich už ostojrópa. Dlho sme rozmýšľali, kam sa pôjdeme najesť, nakoniec sme vyberali medzi Barcelonou a Vapianom a nakoniec sme šli do Vapiana.
Dali sme si cestoviny. V tých mojich holka trocha spálila pekanové oriešky, že boli úplne čierne. Po tom šoku s kabátom ma druhýkrát potom pozitívne šokoval, keď si kúpil ice tea, ale ja som si nič na pitie nekúpila, lebo som nemala dosť peňazí, tak on povedal, keď sme si sadli, že „keby si sa xcela odo mňa napiť, tak kedykoľvek len si proste zober.“ Mne už stačí málo asi.. ale taký zlatý chalan vážne!
Potom sme vyšli von a že no čo budeme teraz robiť? Hrala som sa mu so šnúrkami na mikine :-) šli sme ku nadji na intrák po môj bicykel. Mal mobi card, tak sme šli busom. A ma tak chytil zase, tak som mu povedala, nech sedí ako človek. On na to, či sedí ako gorila.. a potom 2 zastávky pred koncom zaspal, tak som ho musela budiť :). Tak sme to zase trošku dlhšie hľadali, ale našli sme a nakoniec aj bicykel, no ešte som xcela pohľadať nadju.. potom som ju uvidela zvonka, ale sme nevedeli, ktorou stranou pôjde, tak sme sa rozdelili.. teda ja som to vedela, ale on nexcel riskovať.
Tak som sa stretla s nadjou prvá, a ona na mňa hneď spustila, že ako to s tým chalanom dopadlo, kam ma až šiel odprevadiť a tak... a ja že až domov a potom som jej rýchlo pošepkala, že „ešte je tu.“ A to práve včas, lebo už začala rozprávať o BB a tak. Asi som v Rockfabrik stratila tašku. Uvedomila som si až na HBF, že ju nemám, takže iná možnosť je, že v buse.. každopádne nič moc.. s nadjou sme sa párkrát objali a rozlúčili a šla domov. Chalan potom, že on pôjde teda na autobus, a či sa ešte môžeme vidieť. Mala som už síce plány s UI a Scho, ale keď on bol taký zlatý.. O:) a to už fakt, že fakt že zlatý, lebo len tak pre hočo by som také plány nezrušila.. ale on za to stál.. tak som mu dala svoje číslo a rozlúčili sme sa.
Keď som prišla na izbu, napísala som maily do rockfabrik, či nenašli moju tašku a kkti mi ani neodpísali. Rozumné by bolo ísť tam večer, ale ja som blbá.. neboli tam až také cenné veci, len môj občiansky, vodičský a zdravotný :-(. A potom som už zaspávala pred monitorom, tak som si povedala, že si na chvíľu ľahnem. Pustila som si koncert metallicy na rock am ring (2h) a ľahla si. Zaspala som skoro hneď a spala dosť dobre. Zobudilo ma až zvonenie telefónu. Volal chalan, či sa teda môžeme stretnúť. Dohodli sme sa, že pôjdeme do kina. O ôsmej. Mala som teda ca. 1,5 hodinu čas a tak som šla do sprchy. Stihla som to tak akurát, ešte sa obliecť a namaľovať. Hoci mi predtým povedal, že nemá rád, keď sú dievčatá moc namaľované, nebudem mu predsa hneď robiť po vôli. Navyše, ja nie som nikdy „moc namaľovaná“, kúsok make up, špirála a ceruzka.
Prišla som presne o 8 a on tam ešte nebol. Tak som si sadla a hrala sa na mobile. Prišiel za slabých 5 minút a ešte sa aj ospravedlnil! :) skúsili sme 2 kiná, ale výber nás moc neoslovil, tak sme šli ku nemu domov, že si pozrieme dačo na pc. Vždy lepšie, ako platiť 10€ za nejaký film, ktorý fakt nepotrebujem vidieť.
Dlho sme vyberali a nakoniec som vybrala od jeho spolubývajúceho Hard Candy. On ho už síce videl,no ale nevadí. Spravili sme toasty a pozerali sme. Bolo to o 14ročnom dievčati čo si dalo rande s 32 ročným chlapom a potom ho väznila v jeho dome, lebo myslela, že je pedofil.. a vôbec, bola na to dosť dobre pripravená.. len som za celý ten film nepochopila, či bol ten chlap vážne taký zlý no nakoniec ho primäla spáchať samovraždu, že keď skočí zo strechy so slučkou na krku, tak ona odprace dôkazy o tom, aký je a jeho láska sa to nedozvie.
Trošku sme sa túlili, objímali a bozkávali. Povedal, že nevie, ako iní, ale on to fakt potrebuje. Aj preto ma trocha prekvapilo, že som bola (vraj) len tretia, s ktorou sa kedy bozkával. Tie 2 s tými chodil a s druhou sa rozišiel pred rokom. Tak teda neviem, ako môže rok bez toho vydržať, keď to potrebuje.. tak ale možno to nemyslel úplne tak. A tiež vravel, že bol ten rok dosť osamelý. A tiež, že bol na strednej šikanovaný.
Okolo druhej zaspal len tak, a mne bola potom zima, lebo vypol kúrenie a tak tam bolo chladno. Potom sa prebral a pýtal sa, či ma má ísť odprevadiť domov, alebo ostanem tam. Ostala som, nexcelo sa mi domov trepať a tiež lebo mi ostávalo tak málo času a xcela som ho stráviť s ním.
Spali sme možno do desiatej a potom sme už boli hore. Ale moc sa nám nexcelo vstávať.. len sme sa objímali a tak. Ja som mu potom dávala vždy hlúpe otázky a on potom ťahal odpovede aj zo mňa. Spýtala som sa ho, či bol vždy verný, a vraj bol, celých 5 rokov. A on sa ma spýtal, či mám priateľa. Povedala som „aber natürlich“ a on nevedel, ako si to vysvetliť. A spýtala som sa ho, čo najhoršie v živote urobil, tak on že raz na strednej sa pridal k deťom, čo šikanovali dáke dievča. Že jej spievali dáku pesničku či čo. Tak som mu povedala, že pôjde do pekla.. a raz že do dakoho narazil s autom a proste ušiel.. a potom zo mňa ťahal pol hodiny, čo najhoršie som urobila ja. Najprv som povedala, že v živote nikdy nič zlého ^_^ .. potom ma napadla tá vec s chipitou a robom, no potom ešte horšie, so siskou a peťom. Nakoniec som mu to povedala. Ale trocha aj s príbehom, nech ma fakt nemá úplne za sviňu. Tak som mu povedala, ako som bola doňho zaľúbená, no dala som sa dokopy s iným a on s mojou naj kamarátkou, čo už potom nebola. Tak nechápal, čo je na tom zlé.. keď som mu povedala, že sme sa pobozkali na jej b-day party, a ešte som jej aj „prisahala“, že nič nebolo, tak pochopil. A že vlastne keď sa mňa pýtal, či som bola verná a ja som mu povedala, že záleží, tak to som myslela toto.. tak on, že to nie je podvádzanie, no ale uznal, že sa to nerobí.
Chvíľu sme sa bozkávali tak, že kľačal nado mnou a ja som mu stále sťahovala dole tričko (dole späť na neho, lebo sa mu vyhŕňalo aby mu nebola zima) a jeho to štvalo, tak si ho vyzliekol. Je taký veľmi chlpatý, má aj chlpatý chrbát. A vlasy po krk, pýtala som sa ho už na začiatku, prečo nemá dlhšie, lebo to je úžasné, a on že sa mu to takto páči. A že krátke nemá preto, lebo skrýva kúty. Povedala som mu, že on by bol pekný aj s krátkymi.. hoci sa bojím, že by vyzeral kus ako peťo s tými kútami, tak ale určite by vyzeral lepšie, lebo je dosť pekný :-).
Ešte večer mi prezradil „tajomstvo“, že trojdňové strnisko nemá náhodou, ale že si ho na toľko skracuje tiež, lebo sa mu to tak páči. Potom sme boli chvíľu ticho len tak v objatí a potom som povedala: „du bist fast perfekt für mich“ .. lebo fakt, je. V oboch zmysloch.. aj, že v mojich očiach je dokonalý, aj to, že pre mňa je ako stvorený :-) (on sa smial, lebo ho to dosť šokovalo a vôbec to nečakal :) )
má super postavu.. takú vysokú a plnoštíhlu, ale vôbec nie vypracovanú (podobne ako števko, len o niečo menej svalov.). To sa mi páči, nevadilo by mi, ani keby bol viac pri sebe, ale takto je to ok. a dlhé vlasy, hoci nie úplne, ale hrať sa s nimi dá.. a ešte aj to strnisko ako sa mi páči ^_^. Hoci škrabe strašne pri bozkávaní..
No a samozrejme jeho povaha.. taký.. skvele vychovaný.. geek, ale to nevadí. :-) a neskutočne sladký.. napríklad, keď sme vo Vapiane dojedli a teta čo odnášala taniere sa spýtala, či všetko ok, tak povedal, že super, len tie pekanové oriešky boli pripečené.. že ho to napadlo a povedal to za mňa, to bolo tak mega milé.. ale vravím, mne fakt stačí málo.. a páčilo sa mi, že má super angličtinu. Hoci troška britskú..ale šak jasné, keď angličtinu študuje.. a nemčinu ^_^. Skoro všetko, čo mi tak hovoril, alebo čo robil, mi sedelo.. skoro.. preto len takmer dokonalý.. asi najviac mi nesedelo, keď som sa ho spýtala, čo xce o 5 rokov. A on že „no asi by som xcel byť zamestnaný. V bavorsku.“ Bodka.. potom pridal, no bolo by pekné aj niekoho mať.. hm.. taký problém má asi väčšina nemcov. Čo v živote xcú dosiahnuť je nájsť si prácu, zarábať veľké prachy, .. celý život sa nehnúť z miesta.. max. tak na luxusné dovolenky.. keď sa na to spýtal mňa, neodpovedala som. Len to, že je viac možností, ktoré zvažujem..
čo mi tak len tak trošičku vadilo bolo, že sa mu nepáčila pesnička o slonovi a pričasto používal slovíčko „verflucht“ a keď som sa ho vo vapiane spýtala, čo by robil, keby sa náhodou nejaká teta potkla a vyklopila naňho svoje cestoviny, tak povedal, že by po nej xcel zaplatiť čistiareň, jej číslo, a že keby mu ho nexcela dať, tak by jej spravil scénu.. mňa by asi nič také nenapadlo, ja by som len povedala, že je to ok. tak som sa ho spýtala, čo by robil pri tom istom scenári, ale že by trafila len kúsok topánku.. tak aspoň to, že nič..
Vo vapiane som bola predtým len raz. Pred Vianocami s M. .. vtedy tam s ním bolo tak zle.. ja som bola taká, aká som.. tichá.. a on bol taký, aký je.. z toho na nervy.. a teta sa potkla a náhodou mu kus zašpinila topánku.. možno aj kúsok rifle zo spodu ale fakt max. ten lem, ak vôbec.. nenakričal na ňu ani nič, ale soptil a nervoval, že „blöde Kuh..“
S M. tam proste bolo zle.. ale tie spomienky som premazala s chalanom na úplne dokonalé :-) aj tak som na M. musela veľa myslieť. Aj keď som bola s ním.. a to ma štvalo.. a ničilo mi to náladu.. a chalan si to úplne všimol.. že vyzerám, ako by som xcela úsmevom zahnať nejaké trápenie.. tak ma tiež vykoľajil..
Tiež ho napadlo, že je to vlastne nefér. Že ja viem, koľko má bývalých a on nie. Tak som mu povedala, že „ein paar.“ Žiadne podrobnosti. Viackrát povedal, že som hádanka, ale vravela som, že „veď ženy majú byť záhadné.“ Navyše keby som pred ním začala počítať moje vzťahy a pseudovzťahy, cítila by som sa pomaly ako děfka.. v porovnaní s ním... neviem prečo, mám šťastie na takých slušňákov.. asi to bude tým typom, ktorý preferujem :-)
Tak sa ma spýtal, či som mala niekedy niečo s nejakým nemcom.. myslel, že aspoň  by mohol byť prvý, „mit dem du rumgeknutschst hast“.. povedala som, že nie (že som nikdy so žiadnym nemcom nič nemala).. začal ma bozkávať a ja som dodala „ako mi to môžeš veriť?“ .. zostal zarazený a ja som povedala: „ du bist der ... beste Deutsche, mit dem ich rumgeknutscht habe.“ to ho potešilo hádam ešte viac a bozkával ma náruživejšie. Neklamala som.
Raz ma bozkával tak, že mi dal ruky pod tričko a dotkol sa mojich pŕs. Stiahla som sa a on sa ospravedlnil. No potom dodal, že ho to nemrzí. Dýchali sme spolu cez svoje pery. Povedala som, že som to nerobila už roky a on vraj tiež nie, len zozačiatku s bývalou, ale nepáčilo sa jej to. Keď som sa ho spýtala, čo xce, povedal „ich will mit dir sex haben, aber nicht nur weil ich es will.“
A ja som ostala ako obarená.. tak mi to prišlo nepríjemné.. vedela som, že s ním nebudem spať.. ale nevedela som zo seba slova dostať. Bolo mi až tak zle na žalúdku.. ako vždy, keď sa jedná o také veci.. som asi úplne vadná.. len som tak sedela a pozerala naňho.. a nič nehovorila hádam 5 minút.. on potom spravil taký nešťastný ksichtík, tak som sa smiala, lebo ten bol taký herecký (a on je amatérsky herec ^_^).. potom som zo seba horko – ťažko vysúkala pár slov..
Spýtal sa, na čo myslím a povedala som mu všetko, na čo som myslela, že je fakt skoro dokonalý (lebo ešte aj to, ako povedal, že xce sex, a potom, že spravíme len niečo, čo sa bude páčiť nám obom.. a vôbec.. neskúšal to okľukou, nehral hry, nevydieral, ako miro kedysi..) „aber wir werden kein sex haben, sorry .. never on the first date!“ On na to, že technicky je to druhé, keď sme sa v sobotu asi 4 hodky nevideli.. tak som povedala, ok, keď to musí byť, tak never before the third date.. or seventeenth! Are you happy now?
Nevadilo mu to.. povedal len, dobre, a už sa k tomu nevracal. A o nič sa nepokúšal.. ani mu to nepokazilo náladu ani nič.. myslím, že keby nevedel, že na ďalší deň odchádzam, ani by tú tému nevytiahol. Lenže keby som neodchádzala, všetko by bolo inak.. keby som ostala ešte čo i len mesiac, myslím, že by som zbalila veci a šla k ewe.. a prežívala svoju rozprávku s takmer dokonalým chlapcom.. a možno by to bola chyba.. možno by som ho rýchlo omrzela, a mne by nezostalo nič.. no ono je to vlastne jedno.. lebo to sa už nedozvieme.
Je to ako s ďurim.. proste zlý čas, zlé miesto,.. perfektný chlap ^_^. A taký možno navždy ostane, keď ho už nikdy neuvidím.. no radšej by som ho ešte videla :-). Šak do NB zas nechodím tak málo. O:)
Nexcela som byť tak dlho, no nakoniec sme spolu boli až do šiestej. Potom ma šiel odprevadiť.. bol krásny deň a veľmi teplo.. a on mal sveter aj bundu, tak mu bolo horúco.. nexcela som, aby šiel až ku mne, tak sme sa lúčili na ulici.. také bozkávanie na verejnosti ^_^. Vravel, že sa to jeho ex nepáčilo. A ja som to potom tak vyniesla, že bože, však nám nie je štrnásť. A on že joj, to on tak skoro nezačal.. tak vravím, že je to klišé, ako robiť to v aute.
Tak potom som sa ho spýtala, či to už niekedy robil v aute, a on že v aute nie. Tak to znelo, ako keby v autobuse alebo čo.. no keď som sa spýtala ešte aj na vlak, povedal, že to v žiadnom dopravnom prostriedku nerobil. A či ja. Na to som mu povedala, že „natürlich nicht. Ich bin doch noch jungfrau.“ Tak nevedel, či mi má veriť. Nakoniec keď sme písali, povedal, že „Wobei ich mich dann doch ziemlich klar dagegen entscheide, dir das mit der Jungfrau abzukaufen. Da wirktest du mir doch deutlich zu...erfahren ;)“ k tej téme som sa potom už radšej nevracala.
Za celý ten víkend sme zjedli len jedny cestoviny vo vapiane a jeden (on dva) toasty uňho. V nedeľu vôbec nič. Povedal, že keď ide o lásku, tak mu jesť netreba. A povedal, že sa asi zaľúbil. Ja som na to len, že je fakt sladký. No ale čo som mu mala povedať?
Pridal si ma na facebooku a napísal mi dnes (15./16.4.) v noci. Len tak.. a tak sme si písali.. a keď sa lúčil napísal: „vermisse dich.“ Tak som sa spýtala, či je ešte zaľúbený. A on, že troška. A poslal mi takú škaredú odveci básničku, vraj sa teraz hodí.
Je to takové, jaké to je, řekla láska
Je to nesmysl
řekl rozum
Je to takové, jaké to je
řekla láska

Je to neštěstí
řekla vypočítavost
Je to jen bolest
řekl strach
Je to beznadějné
řekla soudnost
Je to takové, jaké to je
řekla láska

Je to směšné
řekla pýcha
Je to lehkomyslné
řekla opatrnost
Je to nemožné
řekla zkušenost
Je to takové, jaké to je
řekla láska

Erich Fried (1921 – 1988), Pád do slova

 Nehodí ^_^.
a nepáči mi to.. a neviem. nexcem, aby to skončilo tak ako s Robim alebo Carlosom. že proste ako nič. rozmýšľam, že by som do NB šla učiť sa na štátnice O:) aspoň by sme sa mohli lepšie spozať.. keby mi ewa dovolila u nej bývať O:)
 

 

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014