whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

tak narýchlo :)

možno nie je až taký dobrý nápad, nútiť sa písať každý deň.. niekedy ani nie je o čom..

dnes som v práci crackla ešte viac ako za posledné mesiace :D ale tak skromne, nikomu sa nechválim.. nechválim sa ani s inými vecami.. ani nikto nevie, že zajtra neprídem.. čo už, prežijú aj bezo mňa..

tak a bola som u doktorky.. milá je veľmi, zlatá.. len to tam všetko dlho trvalo, samé čakanie aj s termínom.. a pár vecí aj zabudli.. a dali mi očkovanie proti kliešťom.. tak tam pôjdem aj o mesiac.. mala som veľmi vysoký tlak.. asi že som z toho bola nervózna :D

a v pondelok k zubárovi.. hurá.. :) som zodpovedný dospelák :D

ešte ma napadla jedna dobrá rada:

keď má prísť návšteva, upracte záchod/kúpelňu ako prvú.. možno iné veci prehliadnu, ale na WC budú sami a budú mať dosť času poriadne si to popozerať.. tak lepšie upratať hneď ako by sme to mali zabudnúť/nestihnúť.. tak :D

a fun fact na záver:

"In the 1930s, two psychologists adopted a baby chimp and tried to raise her as their child alongside their real infant son Donald to see if this caused the chimp to learn human behavior. They stopped the experiment after 9 months because their son actually started behaving more like a chimp."



zdroj: Quora a http://www.madsciencemuseum.com/msm/pl/ape_and_child

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014