whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

tak a rýchlo ešte jeden.. o javitovi a o prvom výročí.. :)

c' est Stuttgart a Bregenz :-)
prvý júnový víkend (3.6.-5.6.) sme navštívili Javiho v Stuttgarte.. Lebo je to na polcesty. Bolo to len týždeň po tom, čo bol v Pártyslave :-) od prvého júna pracujem v Deloitte. Je to divné.. nemajú pre mňa robotu.. tak si tam prídem, tvárim sa, že rešeršujem Pflegeversicherung a pozerám si Risk Theory.. alebo tak..

tak som teda prišla do Stuttgartu prvá.. lebo tilko zmeškal vlak.. javi prišiel po mňa na stanicu a čakali sme spolu tilka.. priniesol mi pivo zo slovenska, pilsner urquell.. milé.. aj keď divné, že práve to si pokúpil, keď to dostať aj v nemecku :D ale proti gustu, žiadny dišputát :P

ešte sme šli kúpiť dačo papať a potom sme poslušne čakali.. keď tilko prišiel, šli sme do mesta.. tam, kde sme boli aj predtým, keď sme sa stretli, keď som bola na pohovore.. pekne tam bolo.. ale plno.. dali sme si jedno pivko a šli domov spať :D no už bolo asi pol druhej v noci.. tak som šla načierno, aj keď to trvalo asi pol hodinu vlakom.. ale v pohode..

v sobotu sme potom šli do Porsche múzea.. tam sme strávili na môj vkus tiež trošku priveľa času, hoci bolo to pekné aj zaujímavé a dokonca mi dali študentskú zľavu, hoci som preukaz nemala, ale ukázala som im online potvrdenie :) bola tam japonská skupinka mafiánov :D ajajaj.. jedného som si xcela odfotiť, lebo bol vtipne potetovaný, tak ma skoro zabili :/ :D

potom sme šli na zámoček, či ako to nazvať.. už sme tam predtým boli, keď som bola s BB pozrieť Javiho, ale zabudla som.. či skôr, nevedela som o tom :D keď javi hovorí, že také veľké schody tam vedú, predstavím si široké, rozľahlé schody a nie také uzučké so strieškou nad hlavou. preto ma nenapadlo, že toto myslel.. ale pekne tam je, tak nevadí :-)

večer sme šli nakúpiť na aute.. dosť dlho nám to trvalo. a potom ešte reklamácie.. kúpili sme si pizzu na večeru a tilko také malé japonské somarinky, čo ešte drahšie boli, ako pizza o euro :D ale čo už.. tilko.. mali sme aj takú špeci pizzu s kozím syrom a píniovými semienkami, ale tie potom pripálil... smola.. večer sme potom pili pivo a hrali Never have I ever .. :) milý večer.. z Javiho gauča ma ale riadne bolí krk a z toho potom hlava..

v nedeľu nás potom Javito vyhnal celkom skoro, lebo musel pracovať.. čo už.. povozili sme sa vláčikom, šli papať do Subway.. ja prvýkrát v živote asi, ale dala som si wrap :D a tilko to najdrahšie, čo mali, lebo som mu priskoro povedala, že platím :D

Javimu sme priniesli čokovodku, ale nechutila mu.. v utorok som ju ponúkla shaneovi a nevedel si vynachváliť.. čo už.. koľko ľudí, toľko chutí..

o týždeň neskôr (10.6.) som konečne išla zase do Lindau.. mala som super šoféra, od Kolína až po Lindau len za dvacku :-) šiel už o tretej poobede, tak som si nadrábala v stredu a štvrtok, keď už bol shane preč.. ale itak to asi je jedno, nemyslím, že by si niekto všimol, keby som aj vôbec neprišla :D

prišli sme asi o pol desiatej.. spravili sme si s tilkom zapekané maultaschen s paradajkovo-smotanovou omáčkou.. dobré boli.. :-)

na celý víkend hlásili prehánky, ale nakoniec bolo počasie lepšie, ako sme čakali.. síce pršalo dosť, ale dosť aj svietilo slnko. :)
na raňajky sme si dali horúcu marcipánovú čokoládu, čo mal tilko odo mňa ešte od vianoc a upiekli žemličky. našla som vlakové spojenie z lindau do kolína za 28€ s veľkým šťastím, lebo nemecké vlaky stále menia ceny a bolo to parádne spojenie, od piatej do jedenástej, že sme až po ulm s tilkom cestovali spolu.. takže až do siedmej sme boli spolu.. môj šofér by ma zobral aj späť za dvacku, ale vyrážal už medzi jednou a druhou.. takže za tých osem eur mi tých pár hodín navyše s tilkom stojí :-)

 šli sme do Bregenzu, čo je len 12 minút cesty vláčikom (Sbahn), ale ešte sme tam predtým neboli.. tilko bol raz s triedou, ale spolu sme neboli.. škoda, je tam vážne pekne :-) ale aspoň sme mali na výročie (oslavovali sme dva dni dopredu, lebo v pondelok sme neboli spolu)

ako správni turisti sme hneď zamierili do supermarketu :D a kúpili sme si čerešne, pivo, ginger beer, kilo krowiek (dobrá cena :D ) a orechový med a ďalšiu kopu somarín :D hneď vedľa bola taká krásna promenáda pri Bodensee a svietilo slniečko, už aj všetko vysušilo.. sadli sme si na lavičku, papali žemličky, čo sme si doma obložili a pili pivo :-) potom sme sa šli prejsť popri jazere .. na detskom ihrisku bol mini kolotoč, za euríčko sa trošku potočil a že celý výťažok ide na detskú charitu, tak keď sa tam deti točili a ocino už nemal euro, rýchlo som priskočila a prispela :D

bol tam aj plážový bar, ale piesok bol mokrý a pivo drahé :D ešte sme boli takú tribúnu pozrieť, kde sa divadlo hráva pod holým nebom a priamo pri jazere.. začínalo pršať, tak sme šli späť a že ešte sa niekam pome najesť.. nakoniec sme šli do takého "bavorského" lokálu.. tilko si dal rezeň a ja syrový "koláč" (slaný).. dobrý bol.. ešte aj na nedeľu ostal :D

nakoniec sme boli v divadle.. bola to taká malá sála a len dvaja herci, ale veľmi dobre hrali.. také tri smutné príbehy.. prvý o žene, čo dostala alergiu na slnko, druhý o chlapovi, čo zaspal do roboty a kúpil si zato šnúru na prádlo, tak to vyzeralo, že sa xce obesiť, ale on xcel fingovať, že ho prepadli, aby ho šéf nevyhodil.. ale nevieme, či ho niekto našiel, alebo ako to skončilo.. a tretí ako dvaja poliaci jazdili so sanitkou a "uspávali" pacientov..

potom sme šli domov a zaspali sme asi o desiatej večer :D tilko nexcel, že by sme museli skoro vstávať a tak zaspal oblečený.. klasika.. o tretej si šiel zuby umyť..

v nedeľu nás prišiel ježko pozrieť :) skajpovali sme s jankou a jeho mamou ale nešiel zvuk, tak sme hrali šarády :D potom sme sa šli kus prejsť a tilko zaniesol domáce úlohy do školy, tak sme to tam videli :) ježko nás potom zaviezol na stanicu a išiel sa ešte prechádzať po lindau :)

zabudla som si vo vlaku bundu :( moju obľúbenú z Lidlu :D čo už..

v zimných čižmách na zmoknutej pláži ^_^

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014