whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

stále mám chuť..

písať o ňom..
v nedeľu som sa stretla s párikom, ktorým možno budem chodiť venčiť psíka.. veľmi v to dúfam.. boli fakt zlatí.. a ten Sam.. nádherný :-) najprv po mne trolinku vrčal, čo samotných majiteľov asi dosť zaskočilo.. ale potom sa normálne privtierkoval.. ach, to bolo také zlaté :-)
nádherný pes..

hoci plat na nemecké pomery zanedbateľný.. robila by som to aj zadarmo.. aby som mohla byť s ním :-))

no a v nedeľu večer som šla von s O.Kamarátkou.. bavili sme sa celý čas nemecky, bolo to dosť vyčerpávajúce :-) ale je zlatá :-) boli sme spolu asi od 9tej do polnoci.. šli sme do baru, kde som si dala fakt dobré pivo a potom sme šli na zmrzlinu do mekáča.. a dostali sme luxusnú :-) ach.. milujem zmrzlinu.. to mojej postave asi nepomôže ... kupujem si za euro litrovú vanilkovo - čokoládovú a potom ju zjem za 2 dni.. kríza..

no čo už.. xcem schudnúť, aby som sa M. páčila.. no na druhú stranu.. keď ma nebude mať rád takú, aká som.. ..

v nedeľu som mu poslala link na fb. lebo som práve počúvala, a viem, že tá pesnička je jeho obľúbená.. aj moja.. napísal, že napíše o 10 minút, no to už som šla von s O.K. :))

no ona si potom písala s nejakou spolužiačkou, tak som checkla mobil a na moje prekvapenie som dostala správu od M. .. že mu sestra blokuje laptop a pokúsi sa dostať ho späť.. milé to bolo, vôbec som to nečakala.. tak som mu potom odpísala, asi hodinu potom, ako napísal, že nevadí, itak už nie som na fb.. .. a keď som sa potom vrátila, čakal ma na fb zase link od neho.. pesnička related k tej mojej..  potešilo ma to itak, hoci nepatrí ku mojim úplne najobľúbenejším..
ale slová.... :-)

a dnes ma okolo polnoci šťuchol.. zase.. a ja jeho.. a on mňa.. ja viem, naozaj dospelácke :-) a potom napísal " :-)" .. ja som napísala " :-) :-)" takto som sa včera hrala s Nórom.. s ním si tak postupkujeme donekonečna, kým sa niekto nepomýli.. alebo nejde spať :-) .. samozrejme, už len raz za čas.. a vždy začínam ja.. inak je už dávno za tým.. má isto dáku inú. .. veď nevadí.. ja mám ako vždy.. hlavu plnú M. O:-)

M. samozrejme nepokračoval 3 smajlíkmi, čo som aj troška rada, robí to aspoň Nóra jedinečným... nižeby to ten potreboval :D .. spýtal sa ma, či idem do LC, lebo som si práve napísala status, že ideeem :-) a že čo budem robiť doma a tak.. ja som sa ho spýtala aký je paríž.. on mi potom už len zaželal Viel Spaß, dal pozdraviť Sofinku (ale ni Mišku ani Chipitu :D ) a zaželal dobrú noc...

píšeme si stále veľmi málo.. je to škoda.. tak neviem.. ale jasné, že ma to teší, že komunikujeme.. ale stále toľko vecí ostáva nevyriešených... a ja ich vlastne ani neviem definovať.. a nexcem naňho tlačiť ani nič...

len viem, že xcem byť s ním...
______________________________________________________________________________
dnes ma zase šťuchol... ale aj tak ho milujem.. :-) šťuchli sme sa asi 15x, než mi napísal: " 1:0 für dich ;-) '' .. ani som si nevšimla, že píše nemecky a odpovedala som po anglicky, že by som skôr povedala, že je 15:15 alebo koľko, lebo on začal... a zase som si nevšimla, že odpovedal po nemecky: " Mathematiker lol ^^ " tak či tak som sa potešila, že som "vyhrala" :) a tak som sa spýtala, čo som vyhrala..
"ťažká otázka.. čo xceš?"
"čo máš?"
"nič.. som chudobnyýýý študent :-(" ..tak to určite :D
"but i have a lot of a thing called love, do you want something of that :P "
"some love?" .. povedzme si úprimne, čo iné by som od neho asi tak xcela? O:)
" :-) yes?!"
"hmm.. no.."
"lol ^^ " neviem, čo malo toto znamenať?! :D
" i want it all ^_^ "
"all i have?"
"all your love.. yes :-) "
"thats quiet much, are you sure you can handle that?" ... zlaté, to jeho misspelling :-)
"there's never too much love ^_^"
"okay than you will get the full dose
even if im not sure if you can handle it " 
tak o to by som si starosti vážne nerobila.. as much ku našej dnešnej konverzácii..... asi by sa mi fakt zišlo viac skutočného života, lebo som v poslednom čase otrasný asociál... dúfam, že aspoň doma to bude iné O:-) aspoň týždeň...

m... | stály odkaz

Komentáre

  1. Taká aká si
    Nie je nič horšie, ako keď si baba povie, že "keď ma nemá rád takú, aká som..." Fakt. Ak máš nejaké to kilo navyše, začni športovať, nejesť sladkosti, trochu na sebe zamakať. Okrem toho, že sa ti zlepší postava (aj keď nemusíš rovno schudnúť, ale svaly ti aj tak narastú atrochu vytvarujú líniu), užiješ si to aj počas viac, ak budeš mať nejaké tie brušné svaly. ;)

    Pozri sa na to tak, ani tebe by sa nepáčil pupkáč, ktorý sa o seba nestará.
    publikované: 28.02.2012 20:05:50 | autor: Monča (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Sex vypadol
    Chcela som napísať, že s brušnými svalmi, si užiješ aj počas sexu trochu viac, ako bez nich.
    publikované: 28.02.2012 20:07:08 | autor: Monča (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014