whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

spomienky :-)

tri týždne bez neho, to je fakt dlho :-(

keď som v utorok napoludnie priletela do nb (25.6.) čakali ma na letisku Scho a Nadja. bolo to super! zobrali ma na aute ku UI na obed :-) a volal mi Tilko, že už má voľno, tak prišiel za nami skoro hneď :-) až ma to zaskočilo, vlastne všetko.. lebo som už nebola 2 dni na nete a nevedela som, čo majú všetci v pláne.. ale bolo to super :-) obed bol, ako inak, bavorský :-) klobásky a šalát a praclíky :-) ach <3 potom som im ukazovala fotky a rozprávala zážitky zo španielska :-)

 

večer som šla potom za BB do WS ^_^ vôbec sa nezmenil.. a tak som bola rada, že už nie je môj ^_^ dal mi zmrzlinu, ešte tú, čo som tam nechala, keď som odchádzala.. len trocha menej jej bolo.. a jeden kúsok chleba, čo jedol :-) nakoniec sme si dali jedno pivko na balkóne a písal mi tilko, že už je tam.. xcela som BB povedať, že príde, ale nevedela som to zo seba vysúkať, tak mal prekvapenie. bolo to troška seltsam, ale ešte celkom v pohode.. trošku to bolo divné, keď ma tilko za nohu držal alebo pusinkoval.. nexcela som, aby sa BB cítil nepríjemne.

 

simon nám požičal cyklistickú mapu a ešte sme chvíľu kecali so Steffi.. potom sa spýtala tilka, že čo on vlastne robí vo WS a on že "ich bin ihr Freund." a tak ma objal majetnícky.. asi bola dosť prekvapená..

 

v stredu (26.6.) sme pôvodne mali ísť na bicykle, ale nejako sa nám nexcelo :-) ale večer sme šli na skúšku :-) stretli sme na hbf ewku, išla s nami :-) potom sme stretli aj kolegov, boli celkom zlatí :-) ewka mala hlad, a chalani xceli pivo, tak sme šli nakúpiť.. ja som si kúpila len zmrzlinu a apfelschorle, a ewka kopu snackov, ale nakoniec jedla len chipsy a aj tých tam 3/4 nechala. chalani majú TRI pesničky, a spoznala som v nich aj takú, čo mi tilko posielal slová ^_^. ewka šla domov.. chalani sa ma potom cestou 100x pýtali, či sa mi to páčilo.. a ja som sa hanbila ^_^ ale hej, páčili sa mi :-) a taká som bola hrdá na môjho chlapca :)) a ten blb im potom rozprával, aký je Zajačik gruselig.. ^_^

 

 vo štvrtok (27.6.) sme xceli ísť do školy a potom na bicykle, ale bola dáka výluka, tak šiel vlak len po Fürth. celkom bola sranda, že sme tam potom oboch kolegov stretli.. ale na ďalší vlak sme sa nedostali, tak sme šli do Erlangenu na bicykloch.. a poriadnymi obchádzkami.. a do lesa a na lúku :-) potom do obchoďáku naplniť bombičku na sódu a do čínskej reštiky na obed :-) na kávu do yormy a späť do norimbergu.. potom začalo pršať, tak sme šli domov ^_^ fabian nám kázal kúpiť mlieko. spravili sme nákup za 20€ a mlieko sme zabudli ^_^ ale kúpili sme zmrzlinu :-) a xuxu :-)

 

urobili sme potom pre naďušku a scho wurstsalat :) tilkov obľúbený ^_^ posedeli napapali sa a pili sme radlery :) také energy, čerešňové a ktovieaké :) a vínko :) UI a Ali neprišli.. UI mal depky, lebo mu nedošli víza, tak nemôže do indie.. scho išla potom za ním a naďuška domov, tak bežali na metro..

 

v piatok (28.6.) som sa streta s Claudiou. pri Lorenzkirche. chvíľu som ju nevedela identifikovať, a tak sme sa ešte s tilkom odfotili pri milke :-) no a potom ma C. skoro zabila, lebo sa musela s dákym černochom rozprávať :D urobili sme si s C. šalát, pokecali kus.. popozerali fotky a šla som domov :) cestou som si kúpila v euroshope slnečné okuliare.. mali prísť večer hostia, ale nakoniec nikto neprišiel :-) tak sme hrali s fabianom brettspiel :) takú celkom milú.. my 2 proti T. .. prehrali sme.. ale nebolo to moc fér.. mal to príliš ľahké ^_^ dali sme si na zmrzlinu xuxu a tilko tvrdil, že keď dáme xuxu do mrazničky, tak exploduje a zašpiní celú mrazničku. úplne mimo reality :D proste grandiös ^_^

 

no a v sobotu (29.6.) prišiel tilkov otec s manželkou :) šla som nakúpiť koláčiky do Beeru.. tam sme boli predtým s C. a BB :) zvládla som to :D fabian napiekol mafinky :-) a spravil cookies zmrzlinu... prišli, kúsok posedeli, dali si kaffee a kuchen a potom šli do hotela, že si pred večerom ešte zdriemnu... tak sme mali ešte trochu času, tak sme šli za Ewkou :) kúpili sme si v penny jeden weißbier a šli ku nej.. ukazovala nám fotky z thajska a požičala mi knihu :) po nemecky, od poľského autora :-)

 

potom sme šli do divadla na Im Weißen Rössl. skoro sme meškali, lebo sme sa museli vracať domov po lístky, tak bol Tilko nervózny a ocko tiež. išiel z neho vtedy trochu strach.. dúfala som, že na druhýkrát budem viac rozumieť, ale moc to nepomohlo :D po hre sme šli ešte rýchlo na večeru do talianskej reštiky.. bolo milé, že nás ešte obslúžili, lebo už bolo desať.. len pizzu už nerobili.. tak ale bolo to aj dosť drahé, tak sa im to oplatilo :) boli sme už poslední tam.. keď sme sa lúčili, tak ma obaja objali a ocinko vravel, že sa mu veľmi páčim... tak som nevedela, čo povedať O:)

 

no a v nedeľu (30.6.) nám ušlo metro, tak sme skoro zmeškali vlak.. celkom klasika :) no vzali sme bicykle a stihli to :-)

 

o týždeň neskôr sme sa videli v BA :) prišiel vo štvrtok v noci (v piatok o pol 3 ráno), lebo 5.7. bol sviatok :) šla som poňho :-) pochválil mi dokonca šaty, ktoré sa chlapom nepáčia ^_^ .. šli sme v piatok na Zlaté piesky s Ďurim.. potom prišla aj Baška s ďalšími 2 kamarátmi,tak sme si šli zaplávať :) ku ostrovčeku.. tilko plával dosť pomaly a potom mi rozprával, ako sa skoro utopil, keď boli člnkovať keď bol malý, tak mal traumu.. potom sa nám ostatní stratili, ale našli sme ich nakoniec.. potom prišli ďalší ľudia a mali sme menšiu 'párty'. keďže tilko nemal topánky, tak si odkopol polku nechtu a tak sme šli ešte do lekárne.. domov sme šli dosť pozde.. tak to bolo kus blbé, ma to mrzelo, že sa necítil dobre..

 

v sobotu (6.7.) sme potom nerobili prakticky nič :) flákali sme sa v posteli a púšťali hudbu, pozerali film (Once) a pár seriálov :-). večer sme šli akurát do Centralu, hľadali darček pre dana.. nikde nemali červené tangá :) keď zatvorili, tak sme sa ešte chvíľku hrali s experimentami a potom sme rozmýšľali, čo večer.. volala mi Maťa, či niekam pôjdeme a vierka, ale myslela som, že dano bude xcieť oslavovať.. tak že pôjdeme domov pozrieť, what's up.. no dano odišiel oslavovať do mesta.. no lukáš s nami túžil piť.. tak sme si sadli aj s miškou.. ale lukáš bol po 2 pohárikoch už pod obraz, že sa s ním ani baviť nedalo, a keď dano prišiel o pol 12 domov, poslal nás spať.. ani do polnoci nepočkal, aby sme si štrngli..

 

no a od nedele (7.7.) sme sa 3 týždne nevideli.. bolo to príliš dlho.. no potom sme sa videli 2 týždne skoro nepretržite.. a zase je na 3 týždne preč :(


daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014