whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

som unavená..

zďaleka nie som dokonalá.. ani on nie je dokonalý.. naša láska nie je dokonalá.. dokonalé je sem - tam to šťastie, keď som s ním.. a on je ten jediný, s kým by som mohla byť.. O:)
už vo štvrtok(5.4.) idem domov.. o jeden a pol dňa..
nemám zbalené.. nemám kúpený darček pre mišku.. ani neviem, čo robiť.. ešte horšie, že som ani len necheckovala mekáč, či mám voľno :-//
 
v piatok(30.3.) som robila v mekáči.. a on šiel na kamarátkinu b-day párty.. keď skončila, prišiel si kúpiť 2 hamburgery.. práve som jedla krevetu :D "nenápadne" a dačo radila holke, čo je tam nová O:-) bolo to dosť nepríjemné.. zastavil sa mi dych.. nevedela som, čo povedať.. taký ten pocit v žalúdku.. z neho.. ach O:) ani mi nenapadlo, že by som mu ich mohla dať zadarmo.. až potom.. čo už.. šak 2€ ho nezabijú :D

v sobotu(31.3.) sme šli do kina .. na death games.. bolo tam neskutočne veľa ľudí.. to nepochopím.. šak jeden lístok 10€ stojí.. tak anglická verzia bola vypredaná, šli sme na nemecký dabing.. ale celkom som rozumela, nebolo to zas tak náročné na dialógy ^_^ .. sedeli sme pri sebe, držali sa za ruky.. sedadlá tam boli dosť pohodlnejšie :-) sem - tam som sa naňho pozrela a on to vždy vycítil a dal mi pusu :-) ja som sa kvôli nemu "nahodila" tak troška :-) namaľovala sa, obliekla si šaty.. :-) xcela som sa mu páčiť..


neviem, či som sa mu páčila nejak extra.. nepochválil ma, ale to nerobí skoro nikdy.. hoci teraz mi dal prezývku, volá ma "
schnitte" .. som si to musela prvýkrát vygúgliť, aby som vedela, čo to znamená.. neviem, prečo mi dal prezývku, keď osobne prezývky neznáša.. ja ho volám "puppi" :-) on to chápe ako "buppi", čo znamená malý chlapec, ale ja to myslím skôr ako bábika :-) to len keď som gúglila o tej schnitte, tak mi prišiel pod ruku taký link, kde sa chlapec sťažoval, že spolužiaci jeho frajerky ju volajú schnitte, alebo puppi :-) a ešte stále sa rozčuľuje, ak ho volám macko alebo schätzlein alebo hocičo.. tak to robím, aby som ho vytáčala.. a preto, že ho ľúbim :-)

keď film skončil, bolo už 11 hodín a bol hladný.. spýtal sa, či xcem ísť niekde na drink, alebo jesť, ale xcela som ísť na intrák, že mu niečo uvarím O:) tu je to strašne drahé piť a jesť vonku.. šla som rýchlo, lebo mi bola už zima.. bolo ten deň dosť chladno..


tak sme boli v kuchynke, varili si večeru.. bolo to fajn :-) rezance na ázijský spôsob zo sáčku :-)) a pridal ku nim polievkové, aby ich nebolo málo, lebo bol tááákýý hladný :-)


ostal u mňa spať a potom ostal celý deň(1.4.).. až do piatej večer.. zase sme si varili.. a boli sme proste spolu.. len tak si užívali jeden druhého.. :-) večer som mala ísť ku nemu.. tak som mu ešte xcela navariť, lebo mi vravel, že nič nemá.. piekla som mäso, ktoré sa malo oficiálne robiť 80minút... nechala som ho v rúre vyše 100minút a stále nebolo dopečené.. ani ryža sa mi moc nepodarila, ale nakoniec som čosi zbúchala.. no bolo už veľa hodín, keď som šla, asi pol 11tej.. šla som na bicykli, ale netrafila som.. bol síce prvý apríl, a tak, keď som M. napísala, že som sa stratila, nexcel mi ani veriť..


musím priznať, že mňa takéto situácie moc nestresujú.. nie som ten typ, čo by si zlé veci takéhoto typu príliš pripúšťal.. len tak som jazdila po meste, na mojom najhoršom bicykli na svete (ktorý si, mylsím, ešte nakoniec celkom obľúbim) a netušila som, kde som, lebo tu v Nemecku vyzerajú všety ulice dosť podobne... spýtala som sa chlapíka na cestu, ktorý ma pravdepodobne aj s tým svojim bavorským dialektom poslal do všetkých čertov (poradil mi, snáď aj vo všetkej snahe, ale úúplne zlú cestu!) .. nakoniec som sa asi po hodine blúdenia dostala na plärrer.. a keď som textla m., že som našla plärrer a mohol by mi poradiť, ako sa stadiaľ dostať ku nemu, on napísal, že netuší, kde to je.. a že môžem ísť domov, že sa nenahnevá...


tak som šla domov.. v pondelok (2.4.) sme mali výlet do Regensburgu.. pýtala som sa M., či xce ísť, ale nemohol, kvôli škole.. itak to bol super výlet, hoci som skoro zmeškala.. musela som zase brať môj "úžasný" bicykel.. ušetril mi asi 4minúty času, ale aj to úplne stačilo aby som stihla :-) potom to bol super výlet.. krásne mesto a všetko.. možno aj krajšie, ako NB.. ale čo, NB pre mňa už asi bude navždy láska.. milujem to tu :-) ani nie tak ľudí, ako proste mesto :-D je úžasné :-)


boli sme tam do pol 8 večer, a potom cestou vo vlaku som napísala m., čo pekného robí.. odpísal, že som sa nemohla spýtať v horšej chvíli.. tak som to určite musela vedieť a neviemčohrozné som si hneď začala predstavovať.. keď odpísal, že pije práve piate pivo, pomerne sa mi uľavilo..


bola som dosť unavená po tom výlete, vlastne už tam som bola celý deň unavená a musela som sa ešte učiť na dnešný test, ale dákosi som sa nevedela donútiť začať.. okolo polnoci mi napísal sms, či spím, a že či by mohol u mňa prenocovať.. tak som sa aspoň konečne donútila začať učiť.. ešte mu to trvalo asi pol hodinu, kým kratulinko zazvonil a mňa zdvihlo asi ako jeho v kine, keď nečakal, že sa obrovský pes zničoho nič vyrúti na hlavných hrdinov :-)


už na chodbe ma začal bozkávať, tak som sa mu smiala "
macko ist be-trun-ken.. " :-) no ale keď prišiel, už som sa nemohla učiť.. bol ale taký sladký.. najprv "priznal" že je na 10% opitý, potom 15 a nakoniec 25 ^_^ ale vraj vypil len 7 pív a 1 kokteil.. ani neviem prečo, ale keď bol opitý, prišiel mi trošku otravný.. ako ani nie tak otravný, ale čímsi mi liezol na nervy.. mal síce prednášku o siedmej, ale vykašľal sa na ňu a tak som vstávala skôr, ako on.. o ôsmej.. šla som do sprchy a všetko, a keď som odchádzala, stále spal.. nerobím si ťažkú hlavu so zamykaním izby, takže mi to nevadí.. keď som odchádzala, povedal mi, "hübsche frau" hoci som bola len tak do školy oblečená.. a celá čierna.. nenamaľovaná..
nikdy neviem, ako na také čosi zareagovať.. tak som povedala čosi po slovensky a rýchlo zmizla O:-)

no a dnes sme sa nevideli.. hoci som vedela, že nemá veľa školy, len asi jednu prednášku, aj to len okolo 11tej a potom už nič.. a bolo pekne.. skoro 20 stupňov.. a ja som celý deň nič nerobila.. nexcelo sa mi.. teda po škole.. šla som troška nakupovať.. ale nič vhodné som nenašla.. pre mišku.. :-( takže môžem ísť aj zajtra.. jaj.. neviem.. moc sa mi nexcelo byť s ním.. a ani on sa neozval.. keby bol xcel, ozve sa.. nerobím z toho drámu.. len ak sa ma zajtra bude zase pýtať, čo som robila.. :D ach..


teda ak spolu zajtra budeme.. ale už by sme mali byť.. keďže vo štvrtok idem domov.. na viac ako týždeň.. bez neho.. bude mi chýbať.. O:-) veď ho milujem .. :-)


ach.. a to som dnes xcela ísť skoro spať.. damn you, internet! :D

m... | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014